PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای w810



Farhad 95
2008-03-03, 10:06 PM
سلام دوستان عزیز:

من هنگامی که می خواهم با برنامه ی((SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11)) بر روی گوشیم پچ نصب کنم برنامه خطای زیر را می دهد:

Going to execute VKP script....
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:50
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:50 PAF:1 IMEI:35657301669608 CERT:RED
LDR:060712 1520 HAN_DB2012_FLASHLOADER_R1A002_CXC1250695
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: G:\Downlod 2007\Mobile\SonyEricsson\w810i\Patch\R4EA031\W810( R4EA031)\change_font_time_and_date_w810_r4ea031.vk p
VKP script loaded OK. Lines: 7
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $44540000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $44540000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:10 secs.
لطفا من را راهنمایی کنید.با تشکر

Elito
2008-03-06, 02:07 AM
ببين عزيزم
گوشي شما CID50 هستش مطمئن شو پچ هم براي همون CID و همون main firmware هست ودقت كن پچ ها رو معمولا براي firmware هاي generic مي نويسن ببين براي تو چيز ديگه نباشه.

moeinjoon
2008-03-08, 10:30 PM
نه ... دوست من اصلا ربطي به كيد 50 بودن نداره نرم افزار setool 1.11 مشكل نصب پچ داره بايد باورژن 1.08 نصب كني!!

behzad_65
2008-04-22, 12:17 PM
يعني ميشه روي w810 cid 50 هم پچ نصب كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه راهي هست كه بشه روي w810 cid50 پچ نصب كرد رو بگين ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1

arvin393
2008-04-30, 01:02 PM
w810i r4db005
موبايلم رو با کابل به کامپيوتر وصل کردم خراب شد
الان وقتي روشنش ميکنم همش صفحه موبايلم روشن خاموش ميشه مجبورم باتريش رو درارم

با فلش کردن مشکل گوشيم حل ميشه
يه back up از gdfs گرفته بودم ولي موقع نصب دوبارش حدود 10 تا ارور ميده
ميشه کمکم کنيد

arvin393
2008-05-01, 01:02 PM
چرا بعد از یه روز هنوز کسی جواب نداده ؟

iran2008
2008-05-01, 02:07 PM
عزیز
گوشیتو فلش کامل کن.
یعنی فایل های Main , FS , کاستوم رو بریز.
پچ پلیز وایت یادت نره.

درست میشه
مشکلی نیست

arvin393
2008-05-02, 08:15 AM
نمی تونم fs فایل ها رو پیدا کنم

میشه کمکم کنید

mns2000
2008-10-10, 04:47 AM
عزیز
گوشیتو فلش کامل کن.
یعنی فایل های Main , FS , کاستوم رو بریز.
پچ پلیز وایت یادت نره.

درست میشه
مشکلی نیست


من هم همين مشكلو داشتم و كارهايي كه گفتيد انجام دادم. گوشيم روشن ميشه ولي انتن نميده و configuration error ميده. البته با ريستور كردن gdfs قبليم درست ميشه ولي من مي خوام ورژن گوشيم r4ea031 باشه ولي وقتي قبلي رو ميريزم ورژن عوض ميشه. چيكار كنم؟

Javad7704
2008-10-12, 11:08 AM
من هم همين مشكلو داشتم و كارهايي كه گفتيد انجام دادم. گوشيم روشن ميشه ولي انتن نميده و configuration error ميده. البته با ريستور كردن gdfs قبليم درست ميشه ولي من مي خوام ورژن گوشيم r4ea031 باشه ولي وقتي قبلي رو ميريزم ورژن عوض ميشه. چيكار كنم؟
دوست عزيز
من فكر ميكنم فايل
main و fs شما خراب باشه يا خوب دانلود نكرديد من خودم اين كا رو رويه همين گوشي انجام دادم يعني ورژن گوشي رو به R4ea031 تغيير دادم و هيچ مشكلي براي گوشي پيش نيومد

دوباره اين كار رو انجام بده و يا دوباره فايل ها رو دانلود كن

نه ... دوست من اصلا ربطي به كيد 50 بودن نداره نرم افزار setool 1.11 مشكل نصب پچ داره بايد باورژن 1.08 نصب كني!!

دوستمون درست ميگه البته پچ نصب ميكنه ولي خوب ورژن 1.08 براي گوشي هاي 2010 بهتر هستش