PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فارسي ساز 6300



rohallah
2008-03-02, 09:15 PM
من فارسي ساز 6300 رو ميخام.............. با تشكر

alimoslemi
2008-03-10, 01:34 AM
با سلام

آیا 6300 فارسی ساز داره؟

اگه داره لطف کنید لینک بدید در مورد نحوه استفاده هم اگه یه توضیحی بدید خیلی خوب میشه

با تشکر فراوان

golshan_gs
2008-03-10, 08:24 AM
من فارسی ساز 6600 به بعد رو دارم اما 6300 رو ندیدم
اگه پیدا شد منم خبر کنین

hamidtooop
2008-03-12, 01:00 PM
اگه پيدا شد منم خبركنيد باسپاس

T-Viruse
2008-03-12, 02:47 PM
سیستم عاملش جاوا است
فکر نکنم هنوز فارسی سازی براش نوشته شده باشه