PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جی پی اس c5-03 چطور فعال می شود؟



mkh362
2011-04-07, 12:34 PM
با سلام . مشکل gps گوشی c5-03 مختص یکی دو گوشی نیست بلکه اکثر دوستان با فعال کردن جی پی اس این گوشی مشکل دارند. در قسمت position method این گوشی تنها دو گزینه نتورک و بلوتوث وجود دارد و جایی برای جی پی است نیست ! این معنیش این نیست که این گوشی gps نداره بلکه مشکل از فیرم ور نصب شده بر روی آن است.
از دوستان اگر کسی در مورد نحوه فعال سازی جی پی اس c5-03 اطلاعی دارد تقاضا دارم در این تاپیک عنوان کنند .
با تشکر:)

Majid1313
2011-04-07, 02:36 PM
با سلام . مشکل gps گوشی c5-03 مختص یکی دو گوشی نیست بلکه اکثر دوستان با فعال کردن جی پی اس این گوشی مشکل دارند. در قسمت position method این گوشی تنها دو گزینه نتورک و بلوتوث وجود دارد و جایی برای جی پی است نیست ! این معنیش این نیست که این گوشی gps نداره بلکه مشکل از فیرم ور نصب شده بر روی آن است.
از دوستان اگر کسی در مورد نحوه فعال سازی جی پی اس c5-03 اطلاعی دارد تقاضا دارم در این تاپیک عنوان کنند .
با تشکر:)

اگه گوشیت GPS داره میتونی از نرم افزارهایی مثل SmartCom GPS استفاده کنی

AHMADREZAª
2011-04-07, 03:02 PM
وقتی ovi maps هست نرم افزاره دیگه چرا. الان ovi maps که روش نصب هست ورژن چنده؟

Anubis64
2011-04-08, 02:36 PM
بنده هم این مشکل رو دارم ورژن OVI Maps هم اینه : v3.06 10wk46 b01 :guilty:

Anubis64
2011-04-09, 01:43 AM
فیریم ویر رو هم با خود گوشی چک می کنم میگه آپدیته ! دوستان میشه راهنمایی کنن

pohnix
2011-04-21, 01:08 PM
سلام به همه ی دوستان اقا من هم این مشکل رو داشتم اما هر جا میرفتم جواب نمی گرفتم تا تصمیم گرفتم هر جوری شده این مشکل را حل کنم با کمک از کارشناسان نوکیا فهمیدم تنها راه حل اپدیت گوشی می باشد شما دوستان می توانید با نرم افزارramikoh_navifirm_V 0.3 اخرین اپدیت گوشی که 12.0.23 میباشد را دریافت وبا phoenix فلش بزنید اما یک نکته که ورژنی که گفتم فقط به زبان فارسی نیست یعنی گوشی فارسی نداره اگه براتون مهم نیست فلش بزنید اموزش فلش هم در این سایت وجود دارد:):santa:

Anubis64
2011-04-22, 01:27 PM
ممنون که بالاخره یکی جواب داد ! به نظرتون اگه منتظر بمونیم احتمالش هست فریم ور جدید فارسی رو خود نوکیا بذاره تا با NSU آپدیت کنیم . من فقط این مدلی تا حالا گوشی رو آپدیت کردم این فونیکس نرم افزاره یا دستگاهه ؟ با کابل USB هم کار می کنه ؟ من واسه SMS نیاز به فارسی دارم ولی منوها واسم مهم نیست .

mkh362
2011-05-01, 09:08 AM
چطور فلش بزنیم؟ کسی فلش زده که درست شده باشه جی پی اسش؟بدون فارسی داشتن میشه مسیج فارسی را خواند ؟ نرم افزارهای فارسی باز میشن؟ وب فارسی چی ؟

haghimahdi
2011-05-01, 09:52 AM
چطور فلش بزنیم؟ کسی فلش زده که درست شده باشه جی پی اسش؟بدون فارسی داشتن میشه مسیج فارسی را خواند ؟ نرم افزارهای فارسی باز میشن؟ وب فارسی چی ؟

برو به اين قسمت:

تاپیک راهنمای آسان و جامع فلش گوشی های Nokia ( آپدیت 89/10/20) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=72656) (http://www.ir-tci.org/forum/images/irtci/misc/multipage.gif 1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=72656) 2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=72656&page=2) 3 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=72656&page=3) ... آخرين صفحه (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=72656&page=24))

Anubis64
2011-05-25, 03:08 AM
دوستان فریمور جدید فارسی رو با NSU آپدیت کردم ولی مشکل GPS هنوز پابرجاست

380you
2011-05-28, 09:20 AM
سلام
من حدود یک ماه پیش گوشی c5-03 ( با گارانتی ) رو از نمایندگی نوکیا خریدم
و هیچ مشکلی با gps اون ندارم خیلی هم سریع موقعیت رو میشناسه
با فارسی کردن گوشی هم تمام نقشه هاش فارسی میشه
نسخه نرم افزار گوشی هم v11.0.024 هس
آپدیت هم نکردم

momas1200
2011-05-28, 03:23 PM
گوشی من هم همون موقعی که خریدم GPs درست کار میکرد،فریمورش هم یه ورژن از 11.0.024 پایین تر بود:)

hessam1362
2011-05-28, 07:07 PM
سلام دوستان
من گوشيمو با ovi suite به ورژن 12.0.23 آپديت كردم ولي هنوز gps اون غير فعاله
ميخوام از navifirm يه آپديت بگيرم كه حتما زبان انگليسي داشته باشه
مشخصات گوشي من هم رنگ مشكي RM-697 با پروداكت 059c524
لطفا مشخصات كامل آپديت رو تايپ كنيد.
در ضمن يا نقل قول بزنيد يا به hessamart5@yahoo.com ايميل بزنيد
با سپاس فراوان

Anubis64
2011-06-08, 08:00 PM
سلام دوستان
من گوشيمو با ovi suite به ورژن 12.0.23 آپديت كردم ولي هنوز gps اون غير فعاله
ميخوام از navifirm يه آپديت بگيرم كه حتما زبان انگليسي داشته باشه
مشخصات گوشي من هم رنگ مشكي RM-697 با پروداكت 059c524
لطفا مشخصات كامل آپديت رو تايپ كنيد.
در ضمن يا نقل قول بزنيد يا به hessamart5@yahoo.com ايميل بزنيد
با سپاس فراوان

گوشی بنده هم مشکیه و با آپدیت فریمور از 11 به 12 مشکل هنوز پا برجاست ! :grrr:
اساتید هم که کسی نظری نمی دن ببینیم چیکار کنیم چون تایپ فارسی مهمه نمی تونم فریمور انگلیسی بگیرم ؟!

daybeh
2011-06-10, 10:13 AM
اون دوستاني كه موفق شدن با آپديت كردن gps رو فعال كنن اگه ميشه لطف كنن اطلاعات بيشتري راجع به نسخه فيرم ور بزارن من دوبار فلش كردم هنوز فعال نشده gps كه هيچ،‌فارسي گوشي هم پريد. خدا خيرتون بده :):)

sami56
2011-06-13, 12:29 PM
ورژن گوشی من 11.0.024 هست زبان فارسی داره. ما دوستم 12.0.23 و زبان فارسی داره (برخلاف گفته بالا که گفته 12فارسی نداره) GPS ندارم ولی دوستم هر 4 گزینه رو توی Positining method داره
اصلا یه وضعیه ای گوشی
انگار چند نوع 12.0.23 و چند نوع 11.0.024 داریم به نظر نوکیا در این مورد بسیار آشفته عمل کرده...
بهر حال من تا ارائه یک روش مطمئن که GPS وزبان فارسی و انگلیسی را با هم داشته باشه صبر میکنم

Anubis64
2011-06-16, 11:10 PM
من مشکل گوشی خودم رو حل کردم با فونیکس فلش کردم ! فایلهای فریمور رنگ آبی با کد 059F201 رو از اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=120868) گرفتم و فلش کردم . پروداکت کد قبلیم 059C524 بود الان عوض شد هم فارسی دارم و هم جی پی اس !

:welove::welove::specool:

daybeh
2011-06-22, 11:10 PM
من مشکل گوشی خودم رو حل کردم با فونیکس فلش کردم ! فایلهای فریمور رنگ آبی با کد 059F201 رو از اینجا گرفتم و فلش کردم . پروداکت کد قبلیم 059C524 بود الان عوض شد هم فارسی دارم و هم جی پی اس !

خیلی مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرد ی!! :flower: واسه منم درست شد!!

sami56
2011-06-23, 08:23 PM
قابل توجه دوستان:
با چندین پروداکت
وبا فونیکس هم فلش زدن برام اما درست نشد.میگفت باید تا ارائه ی ورژن جدیدتری که مشکل رو حل کرده باشه منتظر بمونم میگفت شاید 1 هفته

emad4580
2011-07-12, 03:33 AM
با سلام .
گوشی من در قسمت location . positioning methods فقط دو گزینه شبکه و بلوتوث رو داره .برنامه خودش پیام ابتدا یک روش مسیریاب ماهواره ای رو انتخاب کنید میده. ضمنا با اسمارت کام از طریق بلوتوث گوشی n79 تونستم مکان یابی درست داشته باشم و نقشه درست بود.ولی جی پی اس خودش فعال نمیشه. ورژن گوشی v12.0.023
هست .دوستان عزیز کسی میدونه چه جوری میشه مشکل رو حل کنم.سوال دیگه هم این که رنگ گوشی چه ربطی به نوع فایل های سیستم داره که موقع فلش باید رنگش رو درست انتخاب کنم؟ اگه رنگ دیگه رو انتخاب کرده و فلش کنیم مشکلی پیش میاد.گوشی هم فارسی داره.ممنونم از کمک شما عزیزان

farbod2u
2011-07-12, 08:56 PM
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whis tle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

آآآآآآی ملت برای فعال سازی GPS گوشیتونو با نرم افزار فونیکس به ورژن Refurbish 20.0.024

هم GPS راه میوفته هم فارسی دارین

اینم لینکها

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1074261&posted=1#post1074261

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=36272

alirsj
2011-10-06, 10:25 PM
سلام
من گوشیمو اول با NSU آپدیت کردم جی پی اس فعال نشد بعد با فونیکس و با آخرین ورژن 20.0.024 گوشی رو Refurbish کردم بازهم فعال نشد . و هنوز دو گزینه داره.
تمام مراحل رو هم طبق آموزش رفتم اما انگار این جی پی اس من طلسم شده .
لطفا اگه دوستان اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=94173&d=1243185636

mosalman
2011-10-15, 10:15 PM
سلام.من هم همین مشکل رودارم با این وجود که ورژن گوشی من 20.0.024 هستش.لطفا راهنمایی کنید.

mma.6826
2011-11-03, 08:33 PM
آقا گوشیه منم همین مشکلو داره-گوشیه یکی از دوستام gpsرو داشت نمیدونین عجب محشریه

araryan
2011-12-16, 01:44 AM
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whis tle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

آآآآآآی ملت برای فعال سازی GPS گوشیتونو با نرم افزار فونیکس به ورژن Refurbish 20.0.024

هم GPS راه میوفته هم فارسی دارین

اینم لینکها

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1074261&posted=1#post1074261

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=36272

سلام
من با اين روش شما مشكل gps گوشيمو حل كردم.ولي با آپديت به ورژن 21 چون از پروداكت كد نوشته شده روي گوشي يعني 059C5H8 استفاده كردم دوباره جي پي اس غير فعال شد.
يه بار ديگه ايندفعه با 059C5H7 آپديت كردم درست شد

ehbhossein
2012-01-04, 10:28 AM
سلام موفق شدم
من هم مشکل شما رو داشتم.تا اینکه با فونیکس اول پروداکت کی گوشم رو به 059C502 تغییر دام و با خود فونیکس از تب tools -data packeg download فایل گوشیمو دانلود کردم و فلشش زدم (از آموزش فونیکس استفاده کردم)گوشیم gps ش رایگان شد ولی زبان فارسی نداشت. باز دوباره پروداکت کی گوشم رو به 059F2X4 تغیر دادم و دوباره فایل هاشو دانلود کردم و فلش زدم مشکل فارسیشم حل شد.الان هم فارسی گوشیم و همgps فعال است.

eehadi
2012-03-08, 02:26 AM
این ورژن نصب بشه GPS درست میشه:
ovi_maps_installer_3.06_11wk7_b11_s60_5.0_5250_plu s_nocs
میتونین از سایت نوکیا بگیرین (فکر می کنم برای 5800 باشه)

soodee2011
2012-04-23, 08:36 AM
باسلام .من روی گوشیمc5-03 مسنجر واتس آپ نصب کردم .آیکن برنامش بعد نصب میادولی برنامه رو نمیتونم اجرا کنم .هیچ اروری هم نمیده ورژن جدیدشو هم گذاشتم بازم جواب نداد چند بارگوشیمو هم فلش زدم .در ضمن قبلا خوب جواب میداد.اگه راهی هست راهنماییم کنید ممنون میشم

unicorns
2012-05-23, 10:39 AM
سلام.گوشی من چهار گزینه رو داره یعنی اینا:
Assisted Gps
Integrated Gps
Bluetooth Gps
Network based
برنامه maps_installer_3.03_s60_5.0
یعنی همون Ovi maps رو نصب کردم ولی وقتی می روم توی ovi صفحه سفید نشون میده که فقط یه نقطه قرمز وسطشه نشون میده که موقعیته.
ولی من که توی بوشهر زندگی میکنم نقششو نمیاره؟
اگه کسی میدونه کمک کنه.
مرسی

mosbat30
2012-05-23, 11:10 AM
سلام مشكل شما اين است نقشه جي پي اس رو تو گوشيد نريختي
جي پي اس گوشيد خوب كار مي كنه چون اون نقطه قرمز مياد پس برو نقشه جي پي اس رو پيدا كن و تو گوشيد بريد تا مشكلت حل بشه

behnammkh
2012-07-13, 04:47 PM
سلام
یک سالی میشه C5-03 خریدم اوایل جی پی اس کار میکرد تک و توک.
اما نقشه رو پاک کردم ورژن عوض کردم دیگه کار نکرد. اما اونموقع بازم گزینه جی پی اس نبود تو تنیمات.
خلاصه الان ورژن فریمویرم 22.0.007 هست. موندم چه کنم.
لطفا" کمکم کنید.