PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود كردن نقشه gps چگونه؟



mmiladd
2011-03-28, 01:53 AM
من مي خوام نقشه gps رو لود كم داخل برنامه از كدوم مسير؟

smartcomgps

گوشي هم نوكيا 6720

ممنون

mmiladd
2011-03-28, 11:41 AM
دوستان كسي راهنمايي كنه ممنون

Majid1313
2011-03-28, 11:46 AM
من مي خوام نقشه gps رو لود كم داخل برنامه از كدوم مسير؟

smartcomgps

گوشي هم نوكيا 6720

ممنون

از منوی تنظیمات >نقشه>انتخاب نقشه بعد نقشه ای که میخوایی انتخاب کن

mmiladd
2011-03-28, 08:17 PM
خوب نه مشكل اينه كه بايد اول نقشه رو به يه مسيري بديم..

اين مسيرش كجاست؟

Majid1313
2011-03-28, 08:30 PM
خوب نه مشكل اينه كه بايد اول نقشه رو به يه مسيري بديم..

اين مسيرش كجاست؟

E:\data\SmartComGPS\MAPS یا C