PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواست کمک



pedram1368
2008-02-10, 11:11 PM
من گوشیمو فول فلش کردم بعد درایو نصب میکنم تغیری نمیکند ادرسشم درست میزنم ......بچ نصب میشه ولی درایو نصب نمیشه

pedram1368
2008-02-11, 12:15 AM
من گوشیمو فول فلش کردم بعد درایو نصب میکنم تغیری نمیکند ادرسشم درست میزنم ......بچ نصب میشه ولی درایو نصب نمیشه

Sony Ericsson
2008-02-11, 11:02 AM
1 دونه کافی بود

شاید اصلا درایور مخصوص گوشی شما نباشه
میشه بگی گوشیت چی هست؟
و فایل های داخل را پسوندشو رو بگو

Sony Ericsson
2008-02-11, 11:04 AM
من گوشیمو فول فلش کردم بعد درایو نصب میکنم تغیری نمیکند ادرسشم درست میزنم ......بچ نصب میشه ولی درایو نصب نمیشه


1 دونه کافی بود

شاید اصلا درایور مخصوص گوشی شما نباشه
میشه بگی گوشیت چی هست؟
و فایل های داخل را پسوندشو رو بگو

pedram1368
2008-02-11, 02:44 PM
دوست عزیز من فایل تغیر منو را میریزم تغیر نمیکنه در صورتی که قبل از فلش تغیر میکرد
گوشیم w700 r1ca021

pedram1368
2008-02-11, 02:52 PM
پسوندشم فکر میکنم gifباشه

Sony Ericsson
2008-02-11, 05:42 PM
ممکن هست که menu.ml منویی که میخاهید بریزید خراب شده باید با یک منو دیگر امتحان کنید و خبرش رو به من اطلاع دهید

pedram1368
2008-02-11, 10:35 PM
6یا7 منو امتحان کردم نه تنها منو دوربین وصدا هم وقتی درایوشو میریزم تغیری نمیکنه

pedram1368
2008-02-12, 05:13 PM
کسی نیست به ما کمک کنه

pedram1368
2008-02-14, 01:59 AM
یعنی انقدر سوال سختی پرسیدم که کسی چواب نمیده

pedram1368
2008-03-07, 03:31 PM
اقا یه یک ماهی از ایجاد این تایپیک میگذره ولی جواب سوالم را پیدا نکردم که هر چی منو میریزم تغیر نمیکنه

™MOHAMMAD
2008-03-07, 08:07 PM
در مورد كار با سيتول كه مطمئنم شما بلدي ولي در مورد فايل هايي كه فلش ميكني مطمئني كه مسير رو درست بهش ميدي و پوشه ها رو كه ميسازي روي پوشه اول كليك راست ميكني و بعد send to zipped folder تو ويندوز رو ميزني و بعدش گزينه no رو ميزني؟
اصلا يه نمونه درايو صدا يا منو كه زدي و كار نكرده رو آپلود كن و يه لوگ هم بذاري بد نيست.

pedram1368
2008-03-07, 10:39 PM
ببین اقای محمد من از سالم فایل ها مطمعن هستم چون نه یه دونه بلکه حداقال 7یا8 فایل صدا و منو امتحان کردم
به این مسیر میفرسمtpa/preset/system/menuو زیپشم میکنم ودر سیتول هم فلش میکنم ولی گزینه yesیاno نمیاد
اصلا اقا محمد من گوشیمو فول فلش کردم این اتفاق افتاد قبلش میشدالان بچ میریزم قبول میکنه ولی درایو نه

™MOHAMMAD
2008-03-08, 12:00 AM
ببین اقای محمد من از سالم فایل ها مطمعن هستم چون نه یه دونه بلکه حداقال 7یا8 فایل صدا و منو امتحان کردم
به این مسیر میفرسمtpa/preset/system/menuو زیپشم میکنم ودر سیتول هم فلش میکنم ولی گزینه yesیاno نمیاد
اصلا اقا محمد من گوشیمو فول فلش کردم این اتفاق افتاد قبلش میشدالان بچ میریزم قبول میکنه ولی درایو نه
فهميدم مشكل چيه ولي قول بده بهم نخندي و اگه درست بود به خودت بخندي!!باشه؟
شما وقتي فايل زيپ شده رو رو توي misc file ميذاري به جاي گزينه flash روي write script كليك ميكني ! مي دوني چرا اينو ميگم آخه فرمودي yes /no نمياد من شك كردم چون موقعه نصب منو و صدا و اينها كه yes/no نمياد فقط وقتي روي گزينه write scripts ميزني و پچ داخلشه مياد.d:
اگه مشكلت اين نبود يه بار مثلا درايو صداي گوشيت رو عوض كن و لوگش رو بذار تا ببينيم مشكل چيه.:happy:

pedram1368
2008-03-08, 12:45 AM
اول این که اقا محمد دست شما درد نکنه انقدر ما خنگیم شما اون بالا نوشتید گزینه no را میزنی منم برای همین گفتم گزینه noنمیاد بعدشم کارم راه افتاد همون طور که گفتید مثل این که فایل خراب بود دوباره دانلود کردم وریختم درست شد بازم کمکم کردید
بعد از دو ماه کارم راه افتاد