PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ریکاور کردن پسورد فراموش شده گوشی



Vergi
2011-03-13, 09:29 PM
1-ابتدا باید از مخازن برنامه rootsh نصب بشه.

2- برنامه pass رو که در ضمیمه قرار دادم و کار techno2001 در یکی از فروم هاست رو دانلود کنید.

3-بعد از اکسترکت کردن فایل pass.sh رو بریزید توی مموری داخلی گوشی یا همون MyDocs

و دستورات زیر رو تو X-terminal وارد کنید:

كد:
sudo gainroot
cd /home/user/MyDocs/
sh pass.sh
کدی رو که نشون میده رو یادداشت کنید

4-برنامه john171w رو هم دانلود کنید از ضمیمه.

توضیحات این برنامه:

در مورد برنامه ی john-386
کارش اینه که هش های DES رو تبدیل به اعداد معمولی میکنه.
بعد از اینکه دانلود کردی
از حالت زیپ خارجش کن بعد فولدر john1701 رو کپی کن تو درایو C

توی فولدر run یه فایل txt بساز اسمش رو بزار N900
بعد بیا او کد رو که از گوشی دراوردی رو اونجا بنویس (مثلا کد کوشی خودت) اینطوری باید ببنویسی

كد:
root:p97wVSLj06Amo

بعد سیوش کن

** نکته: محتویات پوشه run در داخل پوشه john1701 بهمراه فایل تکست n900.txt که ساختیدش باید در پوشه john1701 در درایو c کپی بشه و همزمان داخل پوشه run در همونجا هم باشه**

بیا از ران CMD رو باز کن.و اینارو وارد کن:

cd c:\john1701

بعد اینتر کن تو لاین بعدی اینو بزن :
كد:

john-386.exe -i:digits n900.txt

بعد اینتر بزن
عددی که میاره پسورد گوشیته.

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=401840&stc=1&d=1300033701

هر بار که پسورد کرک میکنی باید کل فولدر رو پاک کنی دوبار فایل zip رو از حالت فشرده خارج کنی و...
بازم اگه مشکلی داشتین در خدمتم:flower:

AJ-RKO
2011-09-06, 05:12 PM
sharmande in dastor avalio ke to x terminal midam be man code nemide
دوست عزیز بهتره قوانین انجمن رو رعایت کنید و فقط فارسی تایپ کنید.:flower:

برنامه ی rootsh نصب باید باشه و نکات اولیه آموزش در مورد اکسترکت و انتقال فایل دقیقا انجام بشه و هنگام تایپ دستورات به فاصله ی بین دستورات و بزرگی و کوچک بودن حروف توجه کن.
در صورت موفق نبودن از مراحل اولیه دستورات(همون سه دستور اول) اسکرین شات بذار تا راهنمایی کنیم.

gentle-boy
2011-09-14, 10:54 PM
خدا خیرت بده هرجا رفتم نتونستن کد گوشیمو در بیارن ولی با این روش راحت پیدا کردم خیلی خیلی دمت گرم

killer2224
2011-09-15, 01:39 PM
همه کارهارو انجام دادم فلي كدرو نشون نميده

AJ-RKO
2011-09-15, 04:05 PM
همه کارهارو انجام دادم ولي كدرو نشون نميده
اینجوری که متوجه نمیشیم یه اسکرین شات از عدم موفقیت بذار تا بگیم مشکل کجاست!
آموزش خیلی ساده و و راحته فقط یکم دقت میخواد تا چیزی از قلم نیوفته شما دوباره پست 1 و 3 رو بخون اگه مشکلی داشتی اسکرین شات بذار.موفق باشی:flower:

killer2224
2011-09-16, 12:58 AM
مشکل من از cmd میگه not found کبی کردم تو c

killer2224
2011-09-16, 01:13 AM
http://oi53.*******.com/28thyc4.jpg

همین توری میشه

AJ-RKO
2011-09-16, 11:18 AM
مشکل من از cmd میگه not found کبی کردم تو c


http://oi53.*******.com/28thyc4.jpg

همین توری میشه

اون پوشه ای که به درایو c منتقل کردی پاک کن و دوباره بریز و مراحل ساخت فایل N900 و بقیه رو هم دوباره انجام بده.
قبل از اینکه دستورات CMD رو بزنی وارد پوشه ی run بشو یه فایل متنی بنام John هست بازش کن و در وسطهای متن سطرهای زیر پیدا کن.
دقت کن دقیقا همین سطرها باشه.



[Incremental:Digits]
File = $JOHN/digits.chr
MinLen = 1
MaxLen = 8
CharCount = 10
بعد مقدار Minlen و Maxlen رو بذار 5 بعد ذخیره کن و بعد دستورات CMD رو وارد کن.

killer2224
2011-09-16, 04:47 PM
دوباري نشد همه كار هارو انجام دادم

AJ-RKO
2011-09-16, 05:11 PM
دوباري نشد همه كار هارو انجام دادم
فایل ضمیمه دانلود کن.از حالت فشرده خارج کن به گوشی منتقل کن بعد دستور زیر رو توو Xteminal بزن.



root
sh /home/user/MyDocs/ps.sh
بعد از این کد گوشی میشه 12345

arman.2008
2011-10-11, 11:18 PM
واسه من کدی نشون نمیده؟من 2تا مشکل دارم
1.برنامه pass رو که در ضمیمه قرار دادم و کار techno2001 در یکی از فروم هاست رو دانلود کنید.من برنامه passرو دونلود کردم اما میشه راجبه techno2001 توضیح بدبد که چی هست ؟باید دونلود کنم اگه اره لطف کنید واسم بزارید
2.دستوراتی را که باید در X-terminal وارد کنم ایا دقیقا مثل شما باید تایپ کنم منظورم اینه که سطر به سطر یا به این صورت
sudo gainroot/cd /home/user/MyDocs sh pass.sh تایپ کنم.

AJ-RKO
2011-10-12, 02:19 PM
واسه من کدی نشون نمیده؟من 2تا مشکل دارم
1.برنامه pass رو که در ضمیمه قرار دادم و کار techno2001 در یکی از فروم هاست رو دانلود کنید.من برنامه passرو دونلود کردم اما میشه راجبه techno2001 توضیح بدبد که چی هست ؟باید دونلود کنم اگه اره لطف کنید واسم بزارید
2.دستوراتی را که باید در X-terminal وارد کنم ایا دقیقا مثل شما باید تایپ کنم منظورم اینه که سطر به سطر یا به این صورت
sudo gainroot/cd /home/user/MyDocs sh pass.sh تایپ کنم.
از پست 10 همین تایپک استفاده کن.ساده ترین و بهترین روش.

AJ-RKO
2011-10-13, 10:44 PM
عزیز بازم هیچی
ساده ترین و بهترین روش,روش پست 10 هست اگه نتونستی اسکرین شات یا ارور رو قرار بده.:flower:

saem7
2011-12-13, 11:38 PM
سلام
دوست عزیز برنامه ای که گفتید توی مخازن نیست؟؟؟!!!اگه میشه فایلشو بزارید

AJ-RKO
2011-12-13, 11:54 PM
سلام
دوست عزیز برنامه ای که گفتید توی مخازن نیست؟؟؟!!!اگه میشه فایلشو بزارید
یا مخازن اپدیت نیست یا برنامه رو نصب دارید.به هرحال فایل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
rootsh_1.8.rar (http://ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=511434&d=1311935219)

nokiae50
2012-01-28, 02:35 AM
واسه من این پیغامو میده /bin/sh:/cd/home/userMyDoc:not found

FARHAD.HI
2012-01-29, 02:23 PM
واسه من این پیغامو میده /bin/sh:/cd/home/userMyDoc:not found

سلام .
دوست عزیز من فکر میکنم مشکل شما تو تایپ کردن باشه چون تو این دستور sudo gainroot حروف اول باید کوچیک نوشته بشه وگرنه not found میده .دوم اینکه ابته محض یادآوری میگم. دستورات همنجور که تو پست اول هم نوشته شده تو سه مرحله باید تایپ واینتر کنی . یه چیز دیگه فایل رو اکسترک کردی وداخل حافظه گوشی ریختی ؟اگه مشکلت حل نشد از همون صفحه ترمینال یه اسکرین شات بگیر تا بهتر بتونم راهنمایی کنم. موفق باشی.

yosefi67
2012-05-08, 01:14 AM
سلام
اگه کسی می تونه واسه من این رمز رو در بیارید ممنون می شم
root:IjCbf8avVB68A

senobar16
2012-06-02, 02:53 PM
خیلییییی گلی

GAZER
2012-07-14, 06:40 PM
هر چی جون دادم نشد میزنه password loaded ولی چیزی نشون نمیده

اینو استخراج کردم root:5Fbk2FNwGh
اگه کسی میتونه واسم در بیاره ممنون میشم:(

6666665
2012-10-01, 10:31 AM
سلام من مشكل دارم كد و در آوردم ولي تو cmd خطا ميده كمكم كنيد

لطفا
http://*****************.com/images2/wm5jsbhoage7jrr0f610.jpg

6666665
2012-10-01, 10:42 AM
مرسي تشكر كارم حللللللللللللللللللللل شد ميبوسمت دمت گرم :cool:

FARHAD.HI
2012-10-01, 01:03 PM
مرسي تشكر كارم حللللللللللللللللللللل شد ميبوسمت دمت گرم :cool:

سلام. دوست عزیز همون پست قبلی هم می تونستید ویرایش کنید واز همون گزینه تشکر استفاده کنید کافیه . اینطوری پست هم شلوغ نمیشه. ممنون.:snitch:

bobsponge
2012-10-10, 01:05 AM
اقا فرهاد...دمت گرم...اینو واسم پیدا كن لطفا....تو بهبهان هیچ تعمیراتی بلد نیست با گوشی ور بره..جون تو درستش كن
root:/eprZ9YAFHtjl

FARHAD.HI
2012-10-10, 02:54 PM
اقا فرهاد...دمت گرم...اینو واسم پیدا كن لطفا....تو بهبهان هیچ تعمیراتی بلد نیست با گوشی ور بره..جون تو درستش كن
root:/eprZ9YAFHtjl


اقا فرهاد ....اگه پیداش كردین اگه بفرستین رو 09350533606 شرمندم میكنین یا mojtabataqavirad@gmail.com

سلام دوست عزیز کدی که قرار داداید درست نیست هیچ عددی رو نمیده .می تونید از روش پست زیر هم کد رو ریست کارخانه کنید. خواهش میکنم به قوانین هم احترام بگذارید و ایجاد اسپم نکنید با تشکر..:snitch:


http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1150149&postcount=10 (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1150149&postcount=10)

bobsponge
2012-10-10, 03:10 PM
به ولای علی تو xterminal همینو مینویسه....اون كابلهایی كه تو پست ٦ بود كجا گیربیارم؟..نمیدونم uf ,vfاز اینجور چیزا

FARHAD.HI
2012-10-10, 10:22 PM
به ولای علی تو xterminal همینو مینویسه....اون كابلهایی كه تو پست ٦ بود كجا گیربیارم؟..نمیدونم uf ,vfاز اینجور چیزا

مطمئنی همینه تو حروف بزرگ و کوچیک اشتباه نکردی چون من 3 دفعه امتحان کردم ارور داد . یه بار دیگه انجام بده از عددی که تو ایکس ترمینال میده اسکرین شات بذار...

golsharrrr
2012-12-27, 06:58 PM
سلام دوست عزیز
فولدر run کجاست؟ میخاستم در فولدر run یه فایلN900 txtرو بزارم

میخاستم اگه مقدور هست ازاین نکته زیر اموزش تون اسکرین شارت بذارید
** نکته: محتویات پوشه run در داخل پوشه john1701 بهمراه فایل تکست n900.txt که ساختیدش باید در پوشه john1701 در درایو c کپی بشه و همزمان داخل پوشه run در همونجا هم باشه**



ممنون میشم دوست عزیز

bobsponge
2012-12-28, 07:10 PM
سلام...
شما وقتی پوشه ی john171w.zip رو استخراج میکنی دوتا پوشه به نامهای doc و run بدست میاری...حالا پوشه ی john171w رو میریزی تو درایو c,,,,,,,,,,,میری تو فولدر run و اون تکست n900 رو میسازی و سیو میکنی .........حالا ازکل محتویات پوشه ی run یه کپی بگیر بنداز تو john171w. ............و بقیه ی کار رو انجام بده......
ببخشید.شرمنده...اسکرین شات حجمش زیاد میشد و نتونستم