PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش اورکلاک N900



Vergi
2011-03-13, 09:12 AM
سلام دوستان امروز تصمیم گرفتم این آموزش را برای شما قرار بدم چون دیدم بعضی از دوستان برای کلاک گوشیشون با مشکل مواجه شدند

تعریف اورکلاک:اگر Crystal پردازنده را مجبور کند که با سرعتی بیش از میزان سرعت واقعی کار کند به این عمل OverClock گویند.

خب اول از همه شما باید کرنل پاور و اضافات را که تویه تصویر مشخصه نصب کنید
( اولی که شکل پنگوئن داره و اون که پایینشه که هر دو در مخازن موجوده ) تا بتونید بین 1150 تا 125
کلاک کنید در غیر این صورت فقط میتونید بین 600 تا 125 کلاک کنید

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=401407&stc=1&d=1299993824


سپس شما باید برنامه ی QCPUFreq را نصب کنید که در مخازن موجوده ولی برای دوستانی که دسترسی به اینترنت از طریق گوشی ندارن آپلود کردم توی سایت (فایل ضمیمه)

خوب میرسیم به قسمت آموزش

بعد از این که شما برنامه را نصب کردید
حتما گوشی خود را ریستارت کنید
بعد از روشن شدن شما وارد برنامه میشید و با محیطی با شکل زیر مواجه میشید

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=401408&stc=1&d=1299993824


شما در قسمت پایین برنامه به وسیله ی اون نوار میتونید
فرکانس کاری خودتونا مشخص کنید که میتونید بین mhz 1150
تا mhz 125 را انتخاب کنید و برنامه را ببنید
تبریک میگم گوشی شما کلاک شده

برای دوستانی هم که می خوان مطمئن بشن که آسیبی به گوشیشون نمیرسه بهتر که
SmartReflex را ENABLE (فعال) کنند ولی در این صورت بالاتر از حد مجاز گوشی خود به خود رستارت میکنه


به همین راحتی
اینم عکس های گوشی خودم در دو حالت کاملا متفاوت

کمترین فرکانس


http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=401409&stc=1&d=1299993824

بیشترین فرکانس

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=401410&stc=1&d=1299993824


امیداورم بتونید بهترین استفاده را از N900 خود داشته باشید

فقط دوستان مسئولیت کلاک بالای 900 با خودتون بنده هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم

سوالی بود در خدمتم

sky5
2011-07-03, 10:17 AM
ممنونم من که تغییری احساس نکردم

Vergi
2011-07-10, 09:34 AM
ممنونم من که تغییری احساس نکردم
شما اگه از بازی های webos استفاده کنید و اور کلاک کنید روی 900 اون موقع تغییرات زیادی حس میکنید.

Advin
2011-08-30, 02:53 PM
من هم که تغییری احساس نکردم!؟

AJ-RKO
2011-08-30, 04:05 PM
من هم که تغییری احساس نکردم!؟
مسلما تغییرش به چشم نمیاد همونطور که توو PC کاربر تفاوت رو توو چندین مگاهرتز حس نمیکنه.
ولی اگه تغییرات رو اعمال کنید توو اجرای بازی های Web OS و نرم افزاری های سنگین کاملا مشخص میشه.شما یه بازی گرافیکی از سری بازی های web os نصب کن بعدش متوجه میشی

sky5
2011-08-30, 10:03 PM
cpu رو میشه جوری تنظیم کرد که وقتی مصرف بالا یا پایین میاد بصورت اتوماتیک مقدارش تغییر کنه

AJ-RKO
2011-08-31, 10:16 AM
cpu رو میشه جوری تنظیم کرد که وقتی مصرف بالا یا پایین میاد بصورت اتوماتیک مقدارش تغییر کنه

من چنین برنامه ای رو ندیدم ولی میشه موقعی که مصرفش بالاست ریست بشه که توصیه نمیکنم.
شما اگه CPU رو بین 800 تا 900 اورکلاک کنی مشکلی پیش نمیاد ولی بیشتر از اون توو دراز مدت باعث آسیب به باتری و خود CPU میشه.(من خودم بین 805 تا 850 میذارم)

ha-ab
2011-12-13, 02:26 AM
سلام
من هرکاريش ميکنم اصلا از 600تا بالاتر نميره:(
چه بلاي سرش بيارم:whistle:
هر برنامه که شما گفتيد نصب کردم اما نشد که نشد. در ضمن من نسخه maemo ssu community استفاده ميکنم

ممنون ميشم کمکم کنيد

AJ-RKO
2011-12-13, 11:28 PM
سلام
من هرکاريش ميکنم اصلا از 600تا بالاتر نميره:(
چه بلاي سرش بيارم:whistle:
هر برنامه که شما گفتيد نصب کردم اما نشد که نشد. در ضمن من نسخه maemo ssu community استفاده ميکنم

ممنون ميشم کمکم کنيد
اگه طبق اموزش بالا عمل میکنید و نتیجه نگرفته اید از لینک زیر استفاده کنید.و اورکلاک رو در کرنل پاور انجام بدید.:flower:
استفاده همزمان از Host mode و اورکلاک(ساده ترین و بهترین راه) (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=130534)

M0H3N7
2011-12-17, 03:55 PM
سلام
من هرکاريش ميکنم اصلا از 600تا بالاتر نميره:(
چه بلاي سرش بيارم:whistle:
هر برنامه که شما گفتيد نصب کردم اما نشد که نشد. در ضمن من نسخه maemo ssu community استفاده ميکنم

ممنون ميشم کمکم کنيد
برنامه رو که اجرا کردین بالاش یه گزینه هست به اسم QCPUfreq اون رو بزنید ، برید به قسمت settings و تیک گزینه ی enable overclocking رو بزنید

digimon1
2012-10-11, 07:01 PM
ددوستان چه كار كنم كه كرنل كامل نصب بشه؟
من هر وقت كرنل رو نصب كنم پام به فلش كشیده میشه مشكلات دیگه كه خبر دارید ممنون می شم جواب بدین٠

bobsponge
2012-10-11, 07:39 PM
اصلا فلش نیاز نیست...فقط مشكلت اینه كه ریستارت پی در پی میشه؟؟

FARHAD.HI
2012-10-11, 07:48 PM
ددوستان چه كار كنم كه كرنل كامل نصب بشه؟
من هر وقت كرنل رو نصب كنم پام به فلش كشیده میشه مشكلات دیگه كه خبر دارید ممنون می شم جواب بدین٠

دوست عزیز کجای سوال شما مربوط به اورلاک هست . قبل از ایجاد تایپک حتما قوانین سایت رو مطالعه کنید..

digimon1
2012-10-13, 03:30 PM
همون جا كه گفته اون پیش نیاز ها باید نصب بشه یكی از اونا enhance linux kernel نصب كنی بعد گوشی رو به یو اس بی یا وقتی خاموش روشن كنی دوربین دیگه روشن نمیشه. اگه كسی شیوه ی درست نصب رو میدونه لطف كنه بگه؟

bobsponge
2012-10-13, 03:42 PM
من قبلا enhanced kernel-power رو نصب كردم اما گوشیم ریستارت پی در پی میشد و فقط ارم nokia رو نشون میداد..اما با توجه به یه پست درستش كردم و كرنل گوشیم الان اینه..2.6.28-omap1
الان قصد دارم اوركلاك انجام بدم ..میترسم اگه باز kernel-power و
kernel-power setting ,,,kernel power moudles
این سه تا رو نصب كنم بازم مشكل پیش بیاد
با این ورزن من میشه اینا رو بدون مشكل نصب كرد و اوركلاك انجام داد؟؟؟؟
..ممنون

digimon1
2012-10-14, 03:15 PM
كسی زمانت فكر نكنم بكنه bob عزیز. من خودم گوشیم دوبار مثل شما شد.اخر به هیچ نتیجه نرسیدم.
هیچ كی هم جواب نمیده.

FARHAD.HI
2012-10-14, 05:43 PM
من قبلا enhanced kernel-power رو نصب كردم اما گوشیم ریستارت پی در پی میشد و فقط ارم nokia رو نشون میداد..اما با توجه به یه پست درستش كردم و كرنل گوشیم الان اینه..2.6.28-omap1
الان قصد دارم اوركلاك انجام بدم ..میترسم اگه باز kernel-power و
kernel-power setting ,,,kernel power moudles
این سه تا رو نصب كنم بازم مشكل پیش بیاد
با این ورزن من میشه اینا رو بدون مشكل نصب كرد و اوركلاك انجام داد؟؟؟؟
..ممنون

سلام. شما کرنل پاور 51 رو نصب کنید با همه برنامه ها هم سازگاره مشکلی هم پیش نمیاد..


کرنل پاور - kernel-power stable v 51 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=176657)

در ضمن وقتی یه پست میزند اگه جوابی باشه داده میشه دیگه پست های بعدی رو نزنید چون ایجاد اسپم می کنه به همین خاطر این تایپک ها حذف میشه ...


لطفا راهنمایی كنید

Please help me,,,,,,farhad hi
فقط بگو میتونم یا نه ؟

petilati
2013-10-01, 05:13 PM
با سلام از دوستان خواهش میکنم مخزن برنامه enhance linux kernel را بگید چون من هر چقدر گشتم پیدا نکردم. با تشکر

FARHAD.HI
2013-10-01, 05:45 PM
با سلام از دوستان خواهش میکنم مخزن برنامه enhance linux kernel را بگید چون من هر چقدر گشتم پیدا نکردم. با تشکر

مخزن Extras-devel

petilati
2013-10-01, 06:13 PM
ممنونم ازتون من این مخزن فعال دارم فقط یک سوال دارم از خدمتون من در حال حاضر کرنل 52 رو نصب دارم برای اورکلاک کردن دنبال فایل enhance linux kernel میگردم اما نه تو برنامه های نصب شدم هست نه در برنامهای موجود مخازن میخواستم بدونم که بدون این دو فایلم میشه اور کلاک کرد در صورتی کرنل 52 رو نصب دارم. چون تو بکاپ جدید شما که من دیده بودم شما داشتید اما الان من پیداشون نمیکنم

FARHAD.HI
2013-10-02, 11:14 AM
ممنونم ازتون من این مخزن فعال دارم فقط یک سوال دارم از خدمتون من در حال حاضر کرنل 52 رو نصب دارم برای اورکلاک کردن دنبال فایل enhance linux kernel میگردم اما نه تو برنامه های نصب شدم هست نه در برنامهای موجود مخازن میخواستم بدونم که بدون این دو فایلم میشه اور کلاک کرد در صورتی کرنل 52 رو نصب دارم. چون تو بکاپ جدید شما که من دیده بودم شما داشتید اما الان من پیداشون نمیکنم اگه از بکاب من استفاده می کنید که برنامه نصب هست اگر هم کرنل 52 نصب دارید باز هم نیازی نیست اون فایل را نصب دارید البته با نام جدید فقط کافیه Qcpufreq را نصب کنید و تمام سعی کنید برنامه را از فستر نصب کنید. موفق باشید.

ebi t.e
2013-10-02, 05:25 PM
سلام
اصلا از 600تا بالاتر نميره.توی قسمت settings هم نمیشه تیکenable overclocking رو برداشت.
لطفا کمک کنید.

FARHAD.HI
2013-10-02, 07:31 PM
سلام اصلا از 600تا بالاتر نميره.توی قسمت settings هم نمیشه تیکenable overclocking رو برداشت. لطفا کمک کنید. سلام. اگه اگه برنامه Batry pach را نصب دارید و استفاده می کنید این برنامه را حذف کنید تا بتونید cpu را اورلاک کنید روی 900 چون این برنامه تداخل ایجاد می کنه. موفق باشید.