PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : One click ENG S-OFF - با یک کلیک دیزایر اچ دی خود را S-off کنید!



Mojtaba925
2011-03-11, 01:53 PM
One click ENG S-OFF
مسولیت کار با خودتونه

http://htcdesirehdcontract.co.uk/wp-content/uploads/2010/09/HTC-Desire-HD-Contract.png
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=397923&stc=1&d=1299837633

آموزش s-off با یک کلیک:flower:

نیازمندیها:



ویندوز سرویس پک 2 یا بالاتر
.NET Framework 3.5
Htc Sync
دیزایر اچ دی با رام استوک زیر 1.7x یا کاستوم رام ها

مراحل S-off :
1- نصب Visionary (http://android.modaco.com/content/software/320350/19-nov-r14-visionary-one-click-root/) در گوشی (ضمیمه دوم)
2- بعد از دانلود Visionary آن را باز کنیدو temproot را بزنید و بعد permanen رو بزنید و صبر کنید گوشی خودش ریستارت میشه.
3- گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید و در حالت شارژ قرار دهید (USB D e b u g g i n g باید فعال کرده باشید)
4- فایل "Desire HD easy s-off.exe" رو باز کنید و روی "S-OFF it" کلیک کنید(فایل ضمیمه اول) (اگر سو پر یوزر اجازه خواست Allow رو بزنید)
5- بعد از انجام کار بهتون پیام force closes میده که بعد از ریستارت کردن درست میشه.

الان گوشیتون S-off شد میتونید با استفاده از رام منجر (یا هر راهی) و آموزش در همین بخش روی گوشیتون کلاک ریکاوری بریزید.


کپی برداری از این مطلب فقط با ذکر منبع (www.ir-tci.org (http://www.ir-tci.org)) و نام نویسنده (Mojtaba925) بلا مانع میباشد.

.AnonYmouS
2011-03-11, 02:04 PM
سلام مجتبی جان
آقا دستت درد نکنه .
روی 2.2.1 هم جواب میده ؟

Mojtaba925
2011-03-11, 03:05 PM
این روش برای رام های استوک زیر 1.7x هستش .
برای این بیلد نامبر ها نیاز به دانگرید هستش.

hadisahami
2011-03-11, 05:27 PM
با درود فراوان خدمت شما :flower:
آقا من موقعی که فایل رو باز کردم و روی s-off it کلیک کردم تا نصف رفت و بعد ارور داد که do you have root در صورتی که من قبلا گوشی رو روت کرده بودم. حالا واسه اطمینان برنامه visionary که خودم قبلا" داشتم رو پاک کردم و برنامه visionary رو که آقا مجتبی ضمیمه کرده بودن رو نصب و اجرا کردم ولی فقط temproot کار میکنه و هرچی گزینه permroot رو میزنم ، گوشی هیچ عکی العملی نشون نمیده و روت دائمی نمیشه. مشکل چیه؟
مشخصات گوشیم رو هم ضمیمه کردم. یه نگاهی ، ببینین مشکلی نداره؟

A.M.I.R.
2011-03-11, 06:21 PM
با درود فراوان خدمت شما :flower:
آقا من موقعی که فایل رو باز کردم و روی s-off it کلیک کردم تا نصف رفت و بعد ارور داد که do you have root در صورتی که من قبلا گوشی رو روت کرده بودم. حالا واسه اطمینان برنامه visionary که خودم قبلا" داشتم رو پاک کردم و برنامه visionary رو که آقا مجتبی ضمیمه کرده بودن رو نصب و اجرا کردم ولی فقط temproot کار میکنه و هرچی گزینه permroot رو میزنم ، گوشی هیچ عکی العملی نشون نمیده و روت دائمی نمیشه. مشکل چیه؟
مشخصات گوشیم رو هم ضمیمه کردم. یه نگاهی ، ببینین مشکلی نداره؟

متن زیر مشکلت رو در مورد روت حل میکنه:


-برنامه را باز کرده.سپس تیکهای run visionary .sh after root و set system r/w after root را بزنید.
-ابتدا temproot now را بزنید تا گوشی روت موقت شود سپس attemp permroot now را بزنید تا گوشی روت دایم شود.
جهت تست :برنامه terminal را در گوشی نصب کرده سپس اجرا کنید و دستور su را تایپ کنید در صورت مشاهده # گوشی شما روت شده است

وقتی که روت کردید دیگه به این برنامه نیاز ندارید تا موقعی که روت شما بپرد.
موفق باشی

.AnonYmouS
2011-03-14, 11:47 AM
مجتبی جان بیلد نامبر گوشی من 1.72.105.3 هستش

طبق گفته ی شما باید دانگرید کنم .
مگه واسه دانگرید کردن نباید گوشی روت شده باشه ؟

Mojtaba925
2011-03-17, 07:38 PM
خير نياز به روت نيست نياز به گلد كارت و اچ تي سي سينك هستش.

IR GSM
2011-03-18, 12:08 AM
خير نياز به روت نيست نياز به گلد كارت و اچ تي سي سينك هستش.



درود


من گلد کارت دارم میشه نحوه دانگرید کردن رو توضیح بدید متشکرم .

A.M.I.R.
2011-03-18, 12:19 AM
درود


من گلد کارت دارم میشه نحوه دانگرید کردن رو توضیح بدید متشکرم .

به یکی از روش های زیر بروید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108829
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106796

موفق باشید.

IR GSM
2011-03-18, 12:31 AM
به یکی از روش های زیر بروید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108829
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106796

موفق باشید.



با تشکر


ماله من 1.83 هست راه حل لینک اول کار ساز نبود .

.AnonYmouS
2011-03-18, 02:40 AM
روش ساختن گلد کارد های گوشی های مختلف با هم فرق داره ؟؟

ادیت : مشکل حل شد. در واقع برای ساختن گلد کارد اون شماره سریالی که برنامه میده مهمه .

azad_mical
2011-06-21, 10:01 PM
salam ma desire hd daram
az koja bedoonam gooshim root shode
ba narmafzare atm 1.8 anjam dadam kamel shod bedoone hich errori
alan mikham farsi saz nasb konam.nemidoonam chi kar konam har kari mikonam nemishe