PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نقشه برای شهرستان بردسیر



unknown0
2011-03-11, 12:03 PM
:flower:
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی

دوستان اگه کسی بتونه نقشه ی شهرستان بردسیر رئ برای
smart com gps
بذاره ازش ممنون میشم

:x
اگه ** هم بتونه فققط عکسشو(jpg) بذاره بازم
لطف کرده:flower:

اگر هم دوستان بتونن آموزش پیداکردن نقشه رو بهم بگن ممنونن میشم

reza.mir72
2011-03-11, 05:11 PM
unknown0 تــــــــــــــــــــــــ ویــــــی
سلام اموزش رو برات میزارم

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=46829

تشکر یادت نره

اگه نتونستی بگو

تونستی

------------------
ارسال پستهای متوالی در یک تاپیک اسپم محسوب میشه!
Damir

reza.mir72
2011-03-12, 09:26 AM
بلاخره پس از مدت ها اینم نقشه بردسیر

بقیه شان در پست بعدی

reza.mir72
2011-03-12, 10:58 AM
پست اخری راهنماست

reza.mir72
2011-03-12, 10:59 AM
اینم فایل map

reza.mir72
2011-03-12, 11:00 AM
تشکر یادت نره

unknown0
2011-03-12, 12:29 PM
پست اخری راهنماست



ممنون دوست عزیز
ولی
نقشه(jpg) در هیچ یک از برنامه های
ogf2tool.exe & OziExp.exe
لود نمیشه!!
:ohno:
و این ارور رو میده:
Eror loading file BARDSIR 1.jpg
مشکلش چیه؟

break hear
2011-03-13, 06:01 PM
این عکس ویرایش شده و تغییر حجم یافته و به همین خاطر لود نمیشه! اگر میشود اصلی را آپ کنید!:flower:

محمد1389
2011-03-26, 08:03 PM
سلام.
اين نقشه بردسير كه خواسته بوديد شامل ساختمانهاي شهر با بيشترين زوم (18) نقشه رو خود برنامه كاليبره كرده!
كه توي 5 پارت براتون ضميمه كردم . در صورت امكان اين رو به ساير نقشه ها (كه نميدونم كجا هستند :D) ملحق كنيد.

http://s29.aks98.com/files/27431738481184538520.jpg

hosseinyz
2011-03-26, 08:15 PM
برای تهران رو هم لطفا قرار بدید

hosseinyz
2011-03-26, 08:15 PM
همچنین ساری رو .

محمد1389
2011-03-26, 08:52 PM
برای تهران رو هم لطفا قرار بدید


همچنین ساری رو .

براي تهران كه خيلي زياد هست زوم 17 هم گذاشته بودند
همچنين براي ساري هم.
نقشه بردسير رو من 18 گذاشتم. فكر نميكنم كسي زوم 18 نقشه شهرهاي ايران رو گذاشته باشه چون واقعا زمان دانلود طولاني ميشه و آپلودش هم مشكل ميشه.
اما اگه نقشه جايي رو ميخوايد كه يا توي انجمن ها نيست يا كاليبره نشده يا زومش كم هست و بيشتر ميخواهيد من با كمال ميل براتون آماده ميكنم.

unknown0
2011-03-26, 11:19 PM
سلام.
اين نقشه بردسير كه خواسته بوديد شامل ساختمانهاي شهر با بيشترين زوم (18) نقشه رو خود برنامه كاليبره كرده!
كه توي 5 پارت براتون ضميمه كردم . در صورت امكان اين رو به ساير نقشه ها (كه نميدونم كجا هستند :D) ملحق كنيد.

http://s29.aks98.com/files/27431738481184538520.jpg


ممنون آقا محمد...کیفیت نقشه خیلی بالا هست!!!خداییش تا حالا نقشه با این کیفیت ندیده بودم!ولی وقتی که جی پی اس فعال میشه مکانت رو روی نقشه نشون نمیده!در صورتیکه در همون زمان .مکانت رو روی نقشه ی ایران نشون میده!!مشکل جیه؟لطفا راهنمایی کنید!!:flower:

محمد1389
2011-03-27, 12:32 AM
ممنون آقا محمد...کیفیت نقشه خیلی بالا هست!!!خداییش تا حالا نقشه با این کیفیت ندیده بودم!ولی وقتی که جی پی اس فعال میشه مکانت رو روی نقشه نشون نمیده!در صورتیکه در همون زمان .مکانت رو روی نقشه ی ایران نشون میده!!مشکل جیه؟لطفا راهنمایی کنید!!:flower:

خب كارهاي بشري امكان اشتباه هم داره:D
من تا الان به اين مشكل بر نخورده بودم اگه ميگيد نقشه ديگه رو نشون مي ده پس ممكنه مشكل از اين باشه ولي ميگم نداشتم همچين موردي چون نقشه كاليبره شده است.
شما يه كار انجام بده وقتي gps وصله ببين تو قسمت available map نقشه كه بهت دادم موجوده يا نه.
كار ديگه اي كه انجام بده توي قسمت map برو where am i رو بزن ببين اتفاقي نميوفته.
نقشه اطراف رو اومدم 16 بسازم حجم فايل png بيشتر از 1 گيگ شد اين برنامه درپيت نتونست تبديلش كنه.
برات با زوم 15 گرفتم البته الانم زومش كم نيست اندازه فايل عكسش 180 مگاپيكسل هست.
اين رو هم تست كن اميدوارم درست باشه چون چيزي به ذهنم نمي رسه من ورژن 1.56 دارم كه فكر نكنم ربطي داشته باشه:laughing:
حالا اين دومي رو هم بگير اگه باز جواب نداد كه احتمالا من بايد حرفه ي نقشه سازي رو بذارم كنار !

محمد1389
2011-03-27, 12:40 AM
پارت 6 تست كن خبرش رو بهم بده.
فايل png هم موجوده خواستي كاليبره كني 300 مگ بيشتر نيست خواستي بگو:D

unknown0
2011-03-27, 11:22 AM
خب كارهاي بشري امكان اشتباه هم داره:D
من تا الان به اين مشكل بر نخورده بودم اگه ميگيد نقشه ديگه رو نشون مي ده پس ممكنه مشكل از اين باشه ولي ميگم نداشتم همچين موردي چون نقشه كاليبره شده است.
شما يه كار انجام بده وقتي gps وصله ببين تو قسمت available map نقشه كه بهت دادم موجوده يا نه.
كار ديگه اي كه انجام بده توي قسمت map برو where am i رو بزن ببين اتفاقي نميوفته.
نقشه اطراف رو اومدم 16 بسازم حجم فايل png بيشتر از 1 گيگ شد اين برنامه درپيت نتونست تبديلش كنه.
برات با زوم 15 گرفتم البته الانم زومش كم نيست اندازه فايل عكسش 180 مگاپيكسل هست.
اين رو هم تست كن اميدوارم درست باشه چون چيزي به ذهنم نمي رسه من ورژن 1.56 دارم كه فكر نكنم ربطي داشته باشه:laughing:
حالا اين دومي رو هم بگير اگه باز جواب نداد كه احتمالا من بايد حرفه ي نقشه سازي رو بذارم كنار !


دوست عزیز ممنون از نقشه ها!!!!هر دو عالی هستند!!!مشکل از نرم افزار1.55بود!!!مشکلم حل شد

unknown0
2011-03-27, 11:39 AM
پارت 6 تست كن خبرش رو بهم بده.
فايل png هم موجوده خواستي كاليبره كني 300 مگ بيشتر نيست خواستي بگو:D

:flower:با تشکر از آقا محمد عزیز!!:flower:نقشه 15 خیلی کامله!!!ولی حیف که کالیبره نیست!!!لطفا اگه میتونید زحمت کالیبره کردنش رو هم بکشید!!آخه من یه بارکالیبره کردم...یک کیلومتر خطا داشت!!!!!!!!!!

محمد1389
2011-03-27, 01:41 PM
:flower:با تشکر از آقا محمد عزیز!!:flower:نقشه 15 خیلی کامله!!!ولی حیف که کالیبره نیست!!!لطفا اگه میتونید زحمت کالیبره کردنش رو هم بکشید!!آخه من یه بارکالیبره کردم...یک کیلومتر خطا داشت!!!!!!!!!!

خب اول بگو نقشه 18 چي شد بالاخره درست نشون مي ده كه من اميدوار باشم يا نه:D
من يه بار ديگه تاكيد كنم كه فايل كاليبره عكس خودكار ساخته ميشه و من كاريش نداشتم البته ميشه دستي كاليبره كرد ولي سخت و زمانگير هست.
شما چطور كاليبره كرديد به من هم ياد بديد.
هر چي بگيد من در خدمتم اگه كاري از دستم بر بياد.
اگه ميخواي همون نقشه خود شهر رو با زوم مثلا 15 بگيرم دوباره تست كنيد ببينيد كاليبره هست يا نه.
من نقشه ها رو گذاشتم تغييري توي برنامه ندادم و پيشفرض هست شما هم تنظيمات رو بررسي كن.

unknown0
2011-03-27, 01:51 PM
خب اول بگو نقشه 18 چي شد بالاخره درست نشون مي ده كه من اميدوار باشم يا نه:D
من يه بار ديگه تاكيد كنم كه فايل كاليبره عكس خودكار ساخته ميشه و من كاريش نداشتم البته ميشه دستي كاليبره كرد ولي سخت و زمانگير هست.
شما چطور كاليبره كرديد به من هم ياد بديد.
هر چي بگيد من در خدمتم اگه كاري از دستم بر بياد.
اگه ميخواي همون نقشه خود شهر رو با زوم مثلا 15 بگيرم دوباره تست كنيد ببينيد كاليبره هست يا نه.
من نقشه ها رو گذاشتم تغييري توي برنامه ندادم و پيشفرض هست شما هم تنظيمات رو بررسي كن.


خیلی ممنون دوست عزیز!نقشه شهر با زوم 18 کار کرد!اگه ذقت کرده باشید نقشع با زوم 18 دارای دوفایلmapوogfاست ولی نقشه بازوم15 فایل mapرو نداشت!! شاید یادتون رفته اپلودش کنین اگه برنامه خودش ساخته؟!

unknown0
2011-03-27, 02:27 PM
اگه فایلmapرو ندارین .لطفا نقشه رو کالیبره کنین:flower:اینم آموزش کالیبره کردن (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=46829)!البته شما خودتون استادین!ولی من که تو تنظیمات برنامه اطلس ساز نگاه کردم هر دو فایلmapوogf رو میسازه!!!چون برای نقشه بازوم 18ساخته پس حتما برای نقشه با زوم15هم ساخته باشه!

محمد1389
2011-03-27, 02:58 PM
اگه فایلmapرو ندارین .لطفا نقشه رو کالیبره کنین:flower:اینم آموزش کالیبره کردن (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=46829)!البته شما خودتون استادین!ولی من که تو تنظیمات برنامه اطلس ساز نگاه کردم هر دو فایلmapوogf رو میسازه!!!چون برای نقشه بازوم 18ساخته پس حتما برای نقشه با زوم15هم ساخته باشه!

نگو! آقا من شرمندتم .
بله نگاه كردم فايل map رو نذاشته بودم بفرما تست بفرماييد اميدوارم جواب بده.

unknown0
2011-03-27, 03:15 PM
نگو! آقا من شرمندتم .
بله نگاه كردم فايل map رو نذاشته بودم بفرما تست بفرماييد اميدوارم جواب بده.


:flower:
باموفقیت تست شد!
ممنون

:flower:

reza.mir72
2011-04-02, 07:20 PM
با سلام خدمت دوست عزیز محمد
اقا برنام هی اطلس یاب رو برامون ادرسش رو میگذاری

محمد1389
2011-04-02, 10:08 PM
با سلام خدمت دوست عزیز محمد
اقا برنام هی اطلس یاب رو برامون ادرسش رو میگذاری

بفرما آدرس :

http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=818288&postcount=748

فقط اگه ميخوايد براي اسمارت كام بسازيد كه فقط يك level رو علامت بزنيد .
نوع نقشه رو هم oziexplorer بزنيد كه نقشه رو كاليبره كنه و map رو بسازه.
بعد فايل عكس رو به ogf2tool بديد تبديل ميشه براي اسمارت كام.
موردي بود در خدمتيم.

reza.mir72
2011-04-03, 02:10 PM
اقا دستت درد نکه

reza.mir72
2011-04-05, 01:51 PM
با سلام
1.محمد جان ورژن جدید برنامه اطلس یاب رو نداری
2.ایا شما راهی بلدین که بیتونید نقشه برای ovi map بسازید
با سپاس

alicowboy
2011-04-06, 08:36 PM
با عرض سلام
لطفا نقشه استان یزد و شهرستان های ان مخصوصا شهر بافق رو هم بزاری(اگه لطف کنید به ایمیل من بفرستید ممنون میشمlove_mohsen_love@yahoo.com)
با تشکر

mahsam62
2011-04-16, 04:14 PM
با سلام
دوستان اگر نقشه همه شهرهای استان کرمان را دارند لطفا برای دانلود قرار دهند.
با تشکر

محمد1389
2011-04-17, 03:29 AM
با سلام
1.محمد جان ورژن جدید برنامه اطلس یاب رو نداری
2.ایا شما راهی بلدین که بیتونید نقشه برای ovi map بسازید
با سپاس

مگه ميخواي چيكار كني باهاش كه ورژن جديد ميخواي:D


دوستان اگه نقشه جايي رو ميخوان كه توي نت پيدا نكردن با برنامه اطلس ساز بسازن آموزش خواستن بگن.
اگه مورد خاصي بود هم بگيد من براتون ميسازم.

mahsam62
2011-04-17, 03:09 PM
مگه ميخواي چيكار كني باهاش كه ورژن جديد ميخواي:D


دوستان اگه نقشه جايي رو ميخوان كه توي نت پيدا نكردن با برنامه اطلس ساز بسازن آموزش خواستن بگن.
اگه مورد خاصي بود هم بگيد من براتون ميسازم.

سلام
اگه میشه نقشه زرند رو برام بسازید
چون هر چی خوندم چیزی سر در نیاوردم

محمد1389
2011-04-18, 05:43 PM
سلام
اگه میشه نقشه زرند رو برام بسازید
چون هر چی خوندم چیزی سر در نیاوردم

سلام.
دقيق تر بگو از كجا تا كجا مي خواي.
هر چي محدوده كمتري بگي ميشه زوم بيشتر ساختش.
زرند اطرافش مثل اينكه آبادي زياد داره بهم بگو ساختمونهاي خود شهر رو ميخواي يا محدوده وسيع تري ميخواي با توجه به چيزي كه بالا بهت گفتم.

mahsam62
2011-04-21, 12:41 PM
سلام.
دقيق تر بگو از كجا تا كجا مي خواي.
هر چي محدوده كمتري بگي ميشه زوم بيشتر ساختش.
زرند اطرافش مثل اينكه آبادي زياد داره بهم بگو ساختمونهاي خود شهر رو ميخواي يا محدوده وسيع تري ميخواي با توجه به چيزي كه بالا بهت گفتم.

سلام و تشکر از توجه به درخواست
اگه برات ممکنه فقط شهر زرند (بدون ابادیهای اطرافش) رو برام درست کن
بازم ازت ممنونم

محمد1389
2011-04-21, 04:41 PM
نقشه كاليبره شده زرند.
محدوده نقشه:
http://up.*************/images/t6ozziukxm5erwhin0ms.jpg

بيشترين زوم(18):
http://up.*************/images/lh5wmyj18umoqn4wu9f6.jpg
كيفيت عكس 196 مگاپيكسل!
آپلود شده در 8 پارت 3 مگابايتي.

محمد1389
2011-04-21, 04:49 PM
ادامه پارت هاي نقشه زرند براي اسمارت كام(كاليبره شده)
موفق باشيد.

mahsam62
2011-04-28, 01:00 PM
ادامه پارت هاي نقشه زرند براي اسمارت كام(كاليبره شده)
موفق باشيد.
سلام محمد جان
ممنون از لطفت
با عرض شرمندگی من گوشی نوکیا c5-03 دارم و نمی دونم این فایلهایی که دانلود کردم رو چه کارشون کنم

محمد1389
2011-04-28, 02:54 PM
سلام محمد جان
ممنون از لطفت
با عرض شرمندگی من گوشی نوکیا c5-03 دارم و نمی دونم این فایلهایی که دانلود کردم رو چه کارشون کنم

سلام.
شما اول برنامه اسمارت كام رو نصب كن.
فكر كنم اين ورژن جواب ميده :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=40519

بعد تمام فايلهايي كه ضميمه كردم رو دانلود كن و اونها رو از فشردگي خارج كن.
2 تا فايل يكي پسوند map يكي ogf2
هر 2 تا رو به مسير نقشه هاي برنامه منتقل كن. برنامه رو باز كن به gps وصل كه شدي موقعيتت روي نقشه نشون داده ميشه.