PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در گوشی سامسونگ مدل B7722



abbasg4
2011-03-09, 10:27 PM
رود یه گوشی سامسونگ b7722 هستش که اینترنتش فعال نمیشه و میگه مشخصات گوشی رو برای فعال شدن gprs همراه اول قبول نمیکنه به نظر شما مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟

a_r30
2011-03-18, 04:36 AM
سلام تنظدماتت را دوباره چک کن

tadibi
2011-07-26, 10:24 AM
سلام خدمت مدیران انجمن
گوشی B7722/I جدیداً خریده ام و با اینکه زبان فارسی دارد ولی وقتی sms فارسی ارسال می کنم، sms خالی ارسال می شود. لطفا راهنمایی کنید.

mamsana
2011-08-10, 08:51 AM
سلام!
بی 7722 من جدیدا خودش خودکار تماس میگیره با مخاطبان دفترچه تلفنم!!!!
فریرمور جدید نداره این گوشی!!؟؟

mamsana
2011-08-10, 09:36 AM
الان فریمور خوده گوشی رو دیدم!

اینه:
B7722JPJI1
ماله سپتامبر 2010 هستش!

تو این سایت رفتم :
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-b7722.htm
فریمور جدیدتر یعنی B7722JPKA1 رو دیدم اومده که ماله ژانویه 2011 هست!

به نظرتون آپدیت کنم فریمور رو!!؟
الان خیلی اذیت میکنه!
بعضی وقتها زنگاش قطع میشه،یعنی تو حالت سایلنت نیست ولی صداش در نمیاد باید ریست کرد!
زنگ خوابش که معضلیه! هر وقت دوست داشته باشه زنگ میزنه!


نحوه آپدیتش رو میدونه کسی!!!!!؟!؟!
بگید لطفااااااااا!
ممنونننننننننن!

mamsana
2011-08-10, 01:34 PM
یکی نحوه آپدیته این گوشی رو بگهههههههههههههه!!!!
با تشکر!

sina2asg
2011-08-10, 04:09 PM
رود یه گوشی سامسونگ b7722 هستش که اینترنتش فعال نمیشه و میگه مشخصات گوشی رو برای فعال شدن gprs همراه اول قبول نمیکنه به نظر شما مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟

اول بايد اينترنت گوشيتون فعال بشه بعد

mamsana
2011-08-11, 07:10 AM
من برنامه flash loader مخصوص این گوشی رو پیدا کردم!
فایلهلی فریمور رو هم پیدا کردم!
فایل ها رو تو برنامه جایگزین میکنم!
ولی start رو که میزنم مینویسه baseband set failed!
اصن گوشی رو که وصل میکنم چیزی نمینویسه!
تو یه آموزش خارجی نوشته بود واسه اتصال گوشی کلیدهای تماس و قطع تماس و بلند کردن صدا رو فشار بدید بعد وصل کنید! ولی من هر کاری میکنم نمیشه!!!!!!!!!

هیشکیییییییی یلد نیسسستتتت!!!!

ebs1358
2011-09-20, 12:59 AM
من برنامه flash loader مخصوص این گوشی رو پیدا کردم!
فایلهلی فریمور رو هم پیدا کردم!
فایل ها رو تو برنامه جایگزین میکنم!
ولی start رو که میزنم مینویسه baseband set failed!
اصن گوشی رو که وصل میکنم چیزی نمینویسه!
تو یه آموزش خارجی نوشته بود واسه اتصال گوشی کلیدهای تماس و قطع تماس و بلند کردن صدا رو فشار بدید بعد وصل کنید! ولی من هر کاری میکنم نمیشه!!!!!!!!!

هیشکیییییییی یلد نیسسستتتت!!!!

دوست عزیز لینک برنامه فرمور میذاشتی ماهم امتحان بکنیم
باتشکر

mamsana
2011-10-11, 03:36 PM
دوست عزیز لینک برنامه فرمور میذاشتی ماهم امتحان بکنیم
باتشکر
خدمت شما:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f200/how-flash-samsung-b7722-1063508
شرمنده یکم دیر دیدم اینجا رو

mrmostafa
2012-02-12, 01:19 AM
دوستان وقتی اس ام اس میاد فونت اس ام اس خیلی ریز هستش. من هرکاری کردم درست نشد حتی ریست تنظیمات کردم درست نشد؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ اندازه فونت هم نداره.

در ضمن برای آپدیت این گوشی چیکار باید بکنم؟؟؟

afshin_gsm
2012-06-12, 12:07 PM
سلام .من یه سامسونگ b7722 دارم که کلیدها کار نمیکنن البته به جز کلید پاورش.شماتیک لطفا :

Morteza_al
2012-10-27, 12:46 AM
سلام GOOGLE MAP اپدید کردم MY LOCATION حذف شده میگن باید فلش بشه شاید برگرده لطفا کمک کنید

Hanjera
2012-10-28, 03:57 PM
سلام .من یه سامسونگ b7722 دارم که کلیدها کار نمیکنن البته به جز کلید پاورش.شماتیک لطفا :
به قسمت شماتيك گوشي هاي سامسونگ برويد


سلام GOOGLE MAP اپدید کردم MY LOCATION حذف شده میگن باید فلش بشه شاید برگرده لطفا کمک کنید
خب راست ميگن بايد اپديتش(فلش) كني تا برگرده البته ميتوني از برنامه هاي ديگري هم استفاده كنيد به جاي گوگل مپز

hamzehjama
2012-11-15, 07:13 PM
با کمک کلید ولوم اندازه فونت تغییر می کند

hamzehjama
2013-01-08, 05:27 PM
گوشی های سامسونگ از نظر مدیریت حافظه خیلی ضعیف عمل می کنه مثلا در اپرا مینی نمی توان فایل را دانلود یا ذخیره کرد.

Hanjera
2013-01-10, 09:29 AM
گوشی های سامسونگ از نظر مدیریت حافظه خیلی ضعیف عمل می کنه مثلا در اپرا مینی نمی توان فایل را دانلود یا ذخیره کرد.

سلام

من خودم با گوشی و با اپرا مینی فایل 24 مگابایتی هم دانلود کردم!
شاید مشکل از فریمورتان باشه
اگر اپدیت کنیذ. مشکلتان برطرف خواهد شد.
(البته اینم بگم که فایل های جاوا را اپرا مینی جاوا به سختی دانلود میکند اما فایل های ویدیویی و زیپ را به راحتی دانلود میکند)
موفق باشید.

mrsarafraz
2013-04-17, 01:26 PM
درود
کسی از دوستان میشه کمکم کنه در بارهg-b7722
میخوام از اینترنت سیم کارت استفاده کنم از طریق کابل یو اس بی ولی نمیشه.
برنامه پیسی استودیو هم نصب کردم 7.2 ولی گوشی رو نمیشناسه

fayagh-m
2013-05-07, 06:17 PM
سلام خدمت مدیران انجمن
گوشی B7722/I جدیداً خریده ام و با اینکه زبان فارسی دارد ولی وقتی sms فارسی ارسال می کنم، sms خالی ارسال می شود. لطفا راهنمایی کنید.
سلام ازمنوی تنظیمات سیمکارت وارد شو نام سیمکارت 1 و2 رو مشخص کن
ودرتنظیمات اس دقت کن احتمالا ارسال اس رو ازاون سیمکارت غیرفعال کردی

fayagh-m
2013-05-07, 06:25 PM
سلام
من ازین گوشی روداشتم براحتی به اینترنت وصل میشه
فایل ارسالی از همراه اول یا ایرانسل که بمحض نعویض سیمکارت برات میاد فعال ونصب کن
ازطریق wifi گوشیت درحالیکه درفضاییکه قراردارید باید اینترنت وجودداشته باشه چه adslیا,wireless
اگه دراین حال سرج کنی براحتی وصل میشی البته تنظیمات گوشت هم باید درست باشه

fayagh-m
2013-05-07, 06:31 PM
سلام
دراین نوع گوشی خبلی کم نیازبهUSB جهت وصل شدن به اینترنت داری چون wifi گوشیت خیلی قویه تافاصله صدمتری قادربه اتصال به دستگاههای روشن wireless است سرج کنی فورا برات ردیف میکنه دستگاههارو واگه کدورود داشته باشه براحتی وصل میشی

fayagh-m
2013-05-07, 06:37 PM
سلام باید گوشیت رو بدی فلاش کنن درتعمیرات مبایلیها ودرجریان باش تمام داده ها پاک میشه وگوشیت انگار تازه خریدیش
اگرمواردی داریدکه درحافظه گوشیه بریز تو مموری گوشیت

M_j@vad
2013-07-06, 08:56 AM
دوستان گوشی داییم مدلش GT-B7722 هست وقتی از گوشی استفاده نکنه (مثلا وقتی که تو جیبش باشه) خودبخود خاموش میشه ........ گوشی رو برد براش فلش کردن هیچ فرقی نکرد! چه راه حلی پیشنهاد میکنیـد::


با تشکـــــــر:flower:

Hanjera
2013-07-06, 04:24 PM
دوستان گوشی داییم مدلش GT-B7722 هست وقتی از گوشی استفاده نکنه (مثلا وقتی که تو جیبش باشه) خودبخود خاموش میشه ........ گوشی رو برد براش فلش کردن هیچ فرقی نکرد! چه راه حلی پیشنهاد میکنیـد::


با تشکـــــــر:flower:
سلام
شما اگه بلدید گوشی رو دوباره خودتون با فریمور جدید دیگه ای اپدیت کنید.
تاپیک فریمور گوشی مربوطه :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=174925
همچنین شما از یک باطری دیگه استفاده کنید ممکنه از باطریتون باشه
اگر درست نشد باید ببرید پیش تعمییر کار
چون فلش اخرین کاره
موفق باشید