PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد رمز گوشی 5610



esh-mci
2008-02-05, 11:37 PM
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
1-5610 سیستم عامل نداره؟(جاواست)
2-رمز گوشی و عوض کردم یادم نمییاد چی کار کنم؟ با کدهای مخفی هم جواب نگرفتم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون

Hossein 0351
2008-02-05, 11:55 PM
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
1-5610 سیستم عامل نداره؟(جاواست)
2-رمز گوشی و عوض کردم یادم نمییاد چی کار کنم؟ با کدهای مخفی هم جواب نگرفتم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون

سیستمش که بله جاواس
در مورد رمز هم فکر کنم باید فلش کنی...حالا یه خورده صبر کن تا دوستان دیگر هم بیان و در مورد رمز کمکت کنن

tohidfla
2008-03-12, 04:54 PM
کلید های ستاره شماره3 وسبز(شماره گیر ) رو همزمان نگه دار بعد گوشیتو توی همین حال روشن کن

Hamed-bihamta
2008-03-17, 07:22 AM
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
1-5610 سیستم عامل نداره؟(جاواست)
2-رمز گوشی و عوض کردم یادم نمییاد چی کار کنم؟ با کدهای مخفی هم جواب نگرفتم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون


با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان...بله عزیزم سیستم عامل این گوشی جاواست...و من خودم این گوشی رو داشتم و همچین مشکلی واسم پیش اومد هر کار کردم نتونستم درستش کنم...:dont: و اخر سر بردم بیرون با دستگاه box مخصوص و کابل مخصوص گوشی واسم فلش کردن درست شدولی 5000 تومن پیاذه شدم! ...

Hamed-bihamta
2008-03-17, 07:25 AM
کلید های ستاره شماره3 وسبز(شماره گیر ) رو همزمان نگه دار بعد گوشیتو توی همین حال روشن کن

عزیزم این روشی که شما میگید واسه گوشیهای با سیستم عامل symbian نه java!

kiarash_vr
2008-03-23, 12:35 AM
برای بار هزارم j avaسیستم عامل نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lonely_Man
2008-03-23, 01:56 AM
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
1-5610 سیستم عامل نداره؟(جاواست)
2-رمز گوشی و عوض کردم یادم نمییاد چی کار کنم؟ با کدهای مخفی هم جواب نگرفتم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون

دوست عزیز
گوشی شما همونطور که دوستان دیگه هم گفتن سیستم عامل ندارد.
در مورد فراموش کردن رمز گشیتون هم یه سر به آدرس زیر بزن و در کادر مربوطه
شماره سریال گوشیتو وارد کن و بعد بهت مستر کد رو میده که می تونی از اون به
عنوان کدی که فراموش کردی استفاده کنی .امید وارم مشکلت حل شه.
موفق باشید.:flower:

http://nfader.z-host.ru/

warez2005
2008-11-06, 12:56 AM
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
1-5610 سیستم عامل نداره؟(جاواست)
2-رمز گوشی و عوض کردم یادم نمییاد چی کار کنم؟ با کدهای مخفی هم جواب نگرفتم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون
میبری یه آنلاک ساده میکنی اصلا هم فلش نمیخاد

armin-kh
2009-08-24, 07:12 PM
سلام .این سایت نتونست کد من رو باز کنه:dont: راه دیگه ای نیست؟:happy:

Momo_92
2012-08-05, 12:04 PM
سلام
من هم مشکل این دوستمونو دارم ولی این سایتی که لینکشو گذاشتید کار نکرد

mohammadi_
2012-08-05, 12:14 PM
سلام
من هم مشکل این دوستمونو دارم ولی این سایتی که لینکشو گذاشتید کار نکرد


سلام .این سایت نتونست کد من رو باز کنه:dont: راه دیگه ای نیست؟:happy:
سلام
کد گوشی 6300 و 5610و .... با این سایتا برداشته نمیشه !
تنها
راحت یه آنلاک ساده بیرون
یا یه دید فلش توسط خودتون:flower:
یا یا بک آپ از پی ام دکد آن
موفق باشید.

hosenn9
2012-08-05, 12:15 PM
اولین و اخرین راه فلش کردن گوشیتون هست