PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش کامل و جامع نصب ریکاوری مد و رادیو.



A.M.I.R.
2011-03-07, 02:41 PM
یکی از مشکلاتی که هست عدم توضیح کامل هست.
من هم به همین خاطر نمیتونستم ریکاوری مد را نصب کنم.به همین دلیل تصمیم گرفتم یک اموزش جامع قرار بدهم.
با تشکر از دوستان دیگر برای اموزشهایشان.

نیازمندیها:
1-یک کامپیوتر.
2-نصب بودن ورژن اخر .NET framework در کامپیوتر
3-دسترسی به اینترنت با گوشی(ترجیحا وایفای)
4-شارژ 100%
5-خالی بودن 2GB فضا در کامپیوتر و مموری.جهت گرفتن بکاپ ونصب رام.
6-نصب بودن HTC Sync (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=401119&postcount=1)
7-مطالعه کامل یکبار مطالب قبل از هر عملی و کمی صبر.
8-android sdk (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=78511)
9-تعدادی برنامه که در ادامه معرفی خواهد شد.

مراحل انجام:
*-در صورتی که گوشی خود را به ورژن های 1.7x و به بالا اپدیت کرده اید نیاز است که گوشی خود را به 1.32 دانگرید کنید.
*1-ابتدا goldencard (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106799)درست کنید.
*2-رام دانگرید را دانلود (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=897478&postcount=1) کنید.و طبق اموزش موجود در لینک پیش بروید.

1-ابتدا گوشی خود را برنامه Visionary(فایل در ضمیمه موجود است) روت کنید:
-برنامه را باز کرده.سپس تیکهای run visionary .sh after root و set system r/w after root را بزنید.
-ابتدا temproot now را بزنید تا گوشی روت موقت شود سپس attemp permroot now را بزنید تا گوشی روت دایم شود.
-گوشی شما روت دایم شده است.

جهت تست :برنامه terminal را در گوشی نصب کرده سپس اجرا کنید و دستور su را تایپ کنید در صورت مشاهده # گوشی شما روت شده است

2-برنامه های One click ENG S-OFF tool و Easy_Radio_tool_v2_2 را از ضمیمه بگیرید.
-محتویات پکیجها را در پوشه های جداگانه قرار بدهید.
-گوشی را به حالت htc sync وصل کنید.
-وارد پوشهEasy_Radio_tool_v2_2 شده و برنامه Desire HD easy radio tool.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک گزینه اول (RADIO S-OFF, *****-CID and Sim Unlock)را بزنید و سپس بر روی do it کلیک کنید.
-بعد از اتمام کار وارد پوشه EasyS-OFF_05 شده و Desire HD easy s-off.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک i have radio s-off را زده سپس بر روی s-off it! کلیک کنید.
-بعد از اتمام این کار گوشی شما s-off شده است.

جهت تست s-off :به بوتلودر رفته و خط اول را نگاه کنید. در صورتی که s-off نوشته شده بود گوشی شما s-off شده است.

3-حالا نوبت به مرحله نصب ریکاوریمد میرسد.طبق این اموزش (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=897142&postcount=1) پیش بروید.
یا میتوانید rom manager (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84813) اخرین ورژن را نصب کنید.سپس در خود برنامه با کلیک بر flash clockworkmod recovery ریکاوری مد را در گوشی خود نصب کنید.(نیازمند وـی پـی ان)

نصب رادیو:
-برنامه radio flash.zip را ضمیمه بگیرید.
-در یک پوشه محتویات پکیج را قرار دهید
-رادیو ایی که میخواهید رو گوشی نصب کنید از اینجا دانلود (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105866) کرده و فایل radio.img را به پوشه فوق منتقل کنید.
-cmd را باز کزده و دستورات زیر را وارد کنید.

<cd\<radio.img file location
که در کامپیوتر اینجانب به صورت رو به رو است: cd\adb

adb reboot bootloader
fastboot flash radio radio.img
fastboot reboot

نصب رام:
1-رام مورد نظر را دانلود کرده و به مموری منتقل کنید
2-وارد ریکاوری مد شوید.
3-از گوشی خود یک nand backup بگیرید.
4*-گوشی خود را fullwipe کنید.
5*-گزینه Wipe cache partition را انتخاب کنید.
6*-به advanced رفته و گزینه reboot recove را انتخاب کنید
7-گزینه install zip from sd را انتخاب کرده سپس chose zip from sd را انتخاب کنید.
8-صبر کنید تا flash کردن تمام شود.
9-گوشی را ریبوت کنید و هیچ flash دیگه ای را انجام ندهید.

مراحل 4تا6 را در صورتی انجام دهید که سازنده رام خود اعلام کرده باشد

ترجمه سایت xda-developers. برای کاربران.
موفق باشید.

kaivanika1
2011-03-07, 03:17 PM
:ohno: :ohno:
1 - این تنها راه نصب ریکاوری مد هستش ؟
به اینترنت وایرلس و جی پی ار اس دسترسی ندارم .
آموزشتون خیلی مو به مو و احساس میکنم با یه ذره دقت میشه انجام داد :flower:
من اسم دانگرید رو که میشنوم میترسم

2 - اگه راهی هست مثل ( فلش کردن گوشی های نوکیا ) برای این گوشی های آندورید هم میشه اشاره کنید ؟

3 - بعد از همه این کارها میشه دوباره رام های 2.2 و 2.2.1 رو ریخت ؟ :ph34r2:

A.M.I.R.
2011-03-07, 03:22 PM
:ohno: :ohno:
1 - این تنها راه نصب ریکاوری مد هستش ؟
به اینترنت وایرلس و جی پی ار اس دسترسی ندارم .
آموزشتون خیلی مو به مو و احساس میکنم با یه ذره دقت میشه انجام داد :flower:
من اسم دانگرید رو که میشنوم میترسم

2 - اگه راهی هست مثل ( فلش کردن گوشی های نوکیا ) برای این گوشی های آندورید هم میشه اشاره کنید ؟

3 - بعد از همه این کارها میشه دوباره رام های 2.2 و 2.2.1 رو ریخت ؟ :ph34r2:

1-تنها همین دو راهی هست که گفتم.
البته اموزش اقا مجتبی به اینترنت کامپیوتر نیاز داره.
دانگرید هم برای کسانی است که build numbershon بالاتر از 1.7x هست.

2-اولش سخته بعدش میشه مثل فلش نوکیا و حتی راحتتر.

3- بله و حتی بالاتر هم میتونید بریزید.

kaivanika1
2011-03-07, 07:40 PM
من build number 1.32.707.5 cl277010 release - keys
احتیاجی به دانگرید ندارم ؟ درسته ؟

آموزش آقا مجتبی کجاست ؟

A.M.I.R.
2011-03-07, 07:57 PM
من build number 1.32.707.5 cl277010 release - keys
احتیاجی به دانگرید ندارم ؟ درسته ؟

آموزش آقا مجتبی کجاست ؟

خیر شما نیازی به دانگرید ندارید.
و این هم اموزش اقا مجتبی:http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=897142&postcount=1
البته در پست 1 در قسمت نصب ریکاوری هم هست:

3-حالا نوبت به مرحله نصب ریکاوریمد میرسد.طبق این اموزش پیش بروید.

kaivanika1
2011-03-07, 08:05 PM
http://up.*************/images/9bkt9ayn428z6w2ai2f.jpg

من هنوز هیچ کاری نکردم
به نظر شما این گوشی ریکاوری مد روش نصب نیست بصورت پیش فرض ؟ علامت گذاری کردم

A.M.I.R.
2011-03-07, 08:11 PM
http://up.*************/images/9bkt9ayn428z6w2ai2f.jpg

من هنوز هیچ کاری نکردم
به نظر شما این گوشی ریکاوری مد روش نصب نیست بصورت پیش فرض ؟ علامت گذاری کردم

s-off که هست.
ولی ریکاوری منو نصب نیست.
اگر وارد ریکاوری شوید میبیند عکس گوشی میاد با یک مثلث که توش علامت اخطار هست.

در مورد s-off هم بگم که حتما باید دو مرحله ای که تو پست اول گذاشتم باید بروید در غیر این صورت منوی ریکاوری نصب نخواهد شد.

hadisahami
2011-03-08, 01:12 AM
2-برنامه های One click ENG S-OFF tool و Easy_Radio_tool_v2_2 را از ضمیمه بگیرید.
-محتویات پکیجها را در پوشه های جداگانه قرار بدهید.
-گوشی را به حالت htc sync وصل کنید.
-وارد پوشهEasy_Radio_tool_v2_2 شده و برنامه Desire HD easy radio tool.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک گزینه اول (RADIO S-OFF, *****-CID and Sim Unlock)را بزنید و سپس بر روی do it کلیک کنید.
-بعد از اتمام کار وارد پوشه EasyS-OFF_05 شده و Desire HD easy s-off.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک i have radio s-off را زده سپس بر روی s-off it! کلیک کنید.
-بعد از اتمام این کار گوشی شما s-off شده است.

جهت تست s-off :به بوتلودر رفته و خط اول را نگاه کنید. در صورتی که s-off نوشته شده بود گوشی شما s-off شده است.


عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دارم
این دو تا فایل easy s-off و easy radio tool رو دانلود کردم و پس از اکسترکت کردن ، هرکدوم رو داخل پوشه جداگانه گذاشتم.
گوشی رو طریق htc sync به کامپیوتر وصل کردم .
حالا مشکل من اینه که ، توی این دو تا فایل چیزی به اسم s-off.exe و radio tool.exe که اشاره کردین وجود نداره(از این دو تا فایل عکس گرفتم که خودتون ببینید-لینک عکس ها رو گذاشتم) حالا این دو تا فایل کجا هستن؟ یا اینکه از چه طریقی میشه اجراشون کرد؟
(روی کامپیوتر من windows xp sp3 نصبه)

http://up.*************/images/d11j4s1bbuecv9x86ncy.jpg

http://up.*************/images/ngbg04vqmh65sekehvz.jpg

همچنین زمانی که مطابق این تصویر ( http://up.*************/images/9yjid2lfji3e2zohow.jpg )

اون فایل exe رو اجرا میکنم پبام میاد که تو تصویر میبینید. مشکل از کجاس؟

A.M.I.R.
2011-03-08, 02:54 PM
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دارم
این دو تا فایل easy s-off و easy radio tool رو دانلود کردم و پس از اکسترکت کردن ، هرکدوم رو داخل پوشه جداگانه گذاشتم.
گوشی رو طریق htc sync به کامپیوتر وصل کردم .
حالا مشکل من اینه که ، توی این دو تا فایل چیزی به اسم s-off.exe و radio tool.exe که اشاره کردین وجود نداره(از این دو تا فایل عکس گرفتم که خودتون ببینید-لینک عکس ها رو گذاشتم) حالا این دو تا فایل کجا هستن؟ یا اینکه از چه طریقی میشه اجراشون کرد؟
(روی کامپیوتر من windows xp sp3 نصبه)

http://up.*************/images/d11j4s1bbuecv9x86ncy.jpg

http://up.*************/images/ngbg04vqmh65sekehvz.jpg

همچنین زمانی که مطابق این تصویر ( http://up.*************/images/9yjid2lfji3e2zohow.jpg )

اون فایل exe رو اجرا میکنم پبام میاد که تو تصویر میبینید. مشکل از کجاس؟

برنامه ها تون کامل هست.
اسم کامل برنامهایی که باید با دبل کلیک باز کنید Desire HD easy radio tool.exe و Desire HD easy s-off.exe هست.
اگر ارور هم داده فکر میکنم مربوط به net framework. باشد.یا نصب نیست یا اخرین ورژن نیست.
میتونید ورژن اخر رو از microsoft.com بگیرید.
اگر مشکلتون باز هم حل نشد احتمالا مربوط به java runtime هست.
موفق باشید

MORTEZA-67
2011-03-21, 07:41 PM
بعد از استفاده از این ریکاوری ; گوشی آپدیت نمیشه پس تصمیم با خودتون.)تو قسمت نصب ریکاوری مود اینو نوشتن.این یعنی چی؟من میخوام گوشیمو رامشو عوض کنم.2.2.1 بریزم روش.این ریکاوری واسش مشکل ایجاد میکنه؟:(لطفا زود ج بدین.ضمنا من تازه کارم.توضیحات بهتر میخوام.ممنون از لطفتون.:blush:

MORTEZA-67
2011-03-21, 07:54 PM
راستی CMD رو هم توضیح بدین لطفا.TNX:santa:سال نو هم تبریک

Mojtaba925
2011-03-21, 08:12 PM
يعني نميتونيد گوشيو اپديت رسمي کنيد از تنظيمات گوشي و ميتونيد از رامهاي موجود استفاده کنيد.
cmd هم در کامپيوتر همه ميشناسن اگه ويندوز سون داريد تو استارت cmd تايپ کنيد اگه ويندوز xp داريد تو run تايپ کنيد cmd.

MORTEZA-67
2011-03-24, 01:01 AM
سلام من وقتی میخوام گوشیرو s of کنم و Easy_Radio_tool_v2_2وEasyS-OFFرو طبق دستور نصب کنم ولی eror میده و گوشیم با htc sync dc میشه.:(مشکل چیه؟

A.M.I.R.
2011-03-28, 09:57 AM
2.2.1 رسمی نیست که؟:(

خیر نیست.
ولی بعضی رامها بر اساس رامهای اصلی ساخته شده اند.
میتونید از انها استفاده کنید.


سلام من وقتی میخوام گوشیرو s of کنم و Easy_Radio_tool_v2_2وEasyS-OFFرو طبق دستور نصب کنم ولی eror میده و گوشیم با htc sync dc میشه.:(مشکل چیه؟


جواب نمیدین؟:ohno:

غیبگو که نیستیم بدونیم ایراد چیه :hmm:لطفا error را بنویسید.

موفق باشید

MORTEZA-67
2011-03-30, 03:38 PM
unknown error.probabiy connection.
این ارورو پایین برنامه htc desire hd radio tool میده.:ohno:

A.M.I.R.
2011-03-30, 05:22 PM
unknown error.probabiy connection.
این ارورو پایین برنامه htc desire hd radio tool میده.:ohno:

گوشی را به حالتsync به کامپیوتر وصل کرده اید؟
روت دایم هستید؟
کامپیوتر گوشی شما را در حالت synce میشناسد؟

return1
2011-04-07, 06:26 PM
من بعد از نصی recovery یک مشکل دارم اونم اینه که تو مود recovery
گوشیم اصلا نمیتونه SDCard و پیدا کنه یا به قول معزوف Mount کنه
با این حساب یعنی کشک نمی تونم رامی نصب کنم کسی راهنمایی بلده
ایا ممکنه مشکل از این باشه که gold Card درست کردم حالا دیگه نمی شناسه
:wac::wac::wac::wac::wac::wac::wac:

MORTEZA-67
2011-04-09, 12:06 AM
بله.گوشیرو به حالت sync نصب کردم.روت دایم هستم.کامپیوتر هم گوشیمو در حالت sync میشناسه.مشکل از کجاست؟:(

A.M.I.R.
2011-04-09, 09:45 PM
من بعد از نصی recovery یک مشکل دارم اونم اینه که تو مود recovery
گوشیم اصلا نمیتونه SDCard و پیدا کنه یا به قول معزوف Mount کنه
با این حساب یعنی کشک نمی تونم رامی نصب کنم کسی راهنمایی بلده
ایا ممکنه مشکل از این باشه که gold Card درست کردم حالا دیگه نمی شناسه
:wac::wac::wac::wac::wac::wac::wac:

به انجمن ir-tci خوش امدید.
در بوت لودر که نمیشه مونت کرد
در ریکاوری مد هم بروید به قسمت mount and storage و mount usb storage را انتخاب کنید و گوشی را وصل کنید.
میتوانید در این موقعیت از مموری استفاده کنید و در صورت خارج شدن از این قسمت از مموری خارج میشوید.


بله.گوشیرو به حالت sync نصب کردم.روت دایم هستم.کامپیوتر هم گوشیمو در حالت sync میشناسه.مشکل از کجاست؟:(

گوشیتون و کامپویترون رو یک بار ریستارت کنید
برنامه sync رو در کامپیوتر اجرا کنید.
بعد از یکی دو دقیقه گوشی را وصل کنیو و حالت sync را انتخاب کنید.
(بعد از اینکه با htc sync رابطه برقرار کرد)برنامه را اجرا کنید.(مرحله به مرحله از اول پیش بروید)

موفق باشید

mammadrd
2011-04-11, 11:43 PM
تو یه جا خوندم که رادیو رو هم میشه از تو ریکاوری نصب کرد.درسته؟.می خواستم ببینم که چطوری میشه متوجه شد که رادیو نصب شده .چطوری میشه متوجه شد که رادیو خاموش شده برای نصی رادیو جدید

MORTEZA-67
2011-04-12, 10:11 PM
سلام.:(این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم همون ارورو میده.:blush:دیگه چیکار کنم؟

hadisahami
2011-04-13, 10:54 AM
سلام.:(این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم همون ارورو میده.:blush:دیگه چیکار کنم؟
من هم مشکلی شبیه تو داشتم که با نصب NET framework و java runtime برطرف شد

MORTEZA-67
2011-04-14, 06:54 PM
میشه بیشتر توضیح بدین؟:(

hadisahami
2011-04-14, 10:27 PM
میشه بیشتر توضیح بدین؟:(
روشنه که :whistle:
NET Framework رو از سایت مایکروسافت دانلود کن و نصبش کن رو کامپیوترت
Java runtime رو هم نصب کن رو سیستمت
بعدش همون کارای قبلی رو انجام بده ، به احتمال زیاد درست بشه

MORTEZA-67
2011-04-15, 04:23 PM
سلام.بازم نشد:(دیگه خسته شدم.این برنامه هایی رو هم که گفتین نصب کردم.ولی بازم نشد.

A.M.I.R.
2011-04-15, 09:48 PM
با عرض پوزش در دیر پاسخ دادن.


تو یه جا خوندم که رادیو رو هم میشه از تو ریکاوری نصب کرد.درسته؟.می خواستم ببینم که چطوری میشه متوجه شد که رادیو نصب شده .چطوری میشه متوجه شد که رادیو خاموش شده برای نصی رادیو جدید

درست هست.
بروید به setting>about phone>basebond version انجا ورژن را نوشته است.
در ریکاوری منو تمامی قسمت ها به جز قسمت های مربوطه خاموش هستند.



سلام.بازم نشد:(دیگه خسته شدم.این برنامه هایی رو هم که گفتین نصب کردم.ولی بازم نشد.


نیازمندیها:
1-یک کامپیوتر.
2-نصب بودن ورژن اخر .NET framework در کامپیوتر
3-دسترسی به اینترنت با گوشی(ترجیحا وایفای)
4-شارژ 100%
5-خالی بودن 2GB فضا در کامپیوتر و مموری.جهت گرفتن بکاپ ونصب رام.
6-نصب بودن HTC Sync (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=401119&postcount=1)
7-مطالعه کامل یکبار مطالب قبل از هر عملی و کمی صبر.
8-android sdk (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=78511)
9-تعدادی برنامه که در ادامه معرفی خواهد شد.

جاوا ران تایم هم که دوست عزیز فرمودند.
برنامه های فوق را داشته باشید و عمل sync رو با htc syncکامپویتر با موفقیت انجام دهید نباید مشکلی باشد.تنها دلایل همین هست.

موفق باشید

profetiona
2011-05-26, 08:30 AM
وارد ریکاوری که میشم صفحه نارنجی رنگ که عکس یک کلاه وسطش.
ریکاوری نصب شده؟

hosseinict
2011-06-13, 01:12 PM
s-off که هست.
ولی ریکاوری منو نصب نیست.
اگر وارد ریکاوری شوید میبیند عکس گوشی میاد با یک مثلث که توش علامت اخطار هست.

در مورد s-off هم بگم که حتما باید دو مرحله ای که تو پست اول گذاشتم باید بروید در غیر این صورت منوی ریکاوری نصب نخواهد شد.

تویه همون قسمتی که میگی عکس یه گوشی میاد با یه مثلث که توش علامت اخطار هست ،:cool:
اگه دکمه ی ولوم آپ رو نگه داری بعدش دکمه ی پاور رو بزنی ، وارد ریکاوری میشه:whistle:....!حتی اگه ریکاوری هم نصب نکرده باشی بازم وارد میشه...پیش فرض کارخانه هستش...:whistle:

mojt
2011-08-08, 06:27 PM
بدبخت شدم. پرم روت و رادیو اس آف کردم سر S-Off اخطار داده که:
bootloader corrupt. do not reboot. seek help from xda
چی کار کنم حالا؟
:-(

mojt
2011-08-08, 06:44 PM
بدبخت شدم. پرم روت و رادیو اس آف کردم سر S-Off اخطار داده که:
bootloader corrupt. do not reboot. seek help from xda
چی کار کنم حالا؟
:-(

وای قلبم! رفتم xda اونجا نوشته بود که برم تو sup-er user تیک unknown رو بردارم . این کار رو کردم حل شد. می نویسم که کسی دچار همین داستان شد مثل من سکته نکنه.

kaveh2426
2011-10-14, 06:27 AM
وای قلبم! رفتم xda اونجا نوشته بود که برم تو sup-er user تیک unknown رو بردارم . این کار رو کردم حل شد. می نویسم که کسی دچار همین داستان شد مثل من سکته نکنه.

منم همین مشکلو دارم. تو رو خدا کمکم کنید. این ارور چیه؟؟؟ یعنی اگه گوشیو ریست کردی دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟ تورو خدا کمک
زوود جواب بدید.
این sup-er user چیه؟؟؟ کجاس؟؟؟

A.M.I.R.
2011-10-14, 08:31 AM
منم همین مشکلو دارم. تو رو خدا کمکم کنید. این ارور چیه؟؟؟ یعنی اگه گوشیو ریست کردی دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟ تورو خدا کمک
زوود جواب بدید.
این sup-er user چیه؟؟؟ کجاس؟؟؟

این ارور هم مربوط به "bootloader corrupt. do not reboot. seek help from xda" است.
اگر یک پست بالاتر را نگاه میکردید میدید.

یعنی اینکه بوت لودر شما از کار افتاده و دیگر گوشی قادر به بوت کردن نیست. به همین علت بالا نمیاد.
برای درست کردن این حالت(اگر بالانیامد)باید بدهید بیرون براتون با باکس یا یونیورسال یا ابزار مربوطه گوشی شما را فول فلش کنند.یا اینکه طبق دستور دوست عزیز پیشگیری کنید.

سـوپـر یوزر یک برنامه در منوی برنامه های گوشی است.

موفق باشید

kalantar19
2011-11-03, 01:03 PM
سلام دوستان من گوشیمو با یه روش دیگه روت و s off کردم اما حالا که می خوام رادیو نصب کنم ارور not allowed میده خواستم radio off کنم بلکه درست شه که اون هم unknown error میده در ضمن رام من هم miui 2.3.7 و بیلد نامرش هم (miui-1.10.28) هستش لطفا راهنمایی کنید

A.M.I.R.
2011-11-03, 01:39 PM
سلام دوستان من گوشیمو با یه روش دیگه روت و s off کردم اما حالا که می خوام رادیو نصب کنم ارور not allowed میده خواستم radio off کنم بلکه درست شه که اون هم unknown error میده در ضمن رام من هم miui 2.3.7 و بیلد نامرش هم (miui-1.10.28) هستش لطفا راهنمایی کنید

گوشی شما بوتلودرش ship s-off هست.
با استفاده از اموزش همین تاپیک Eng s-off کنید.

اگر نشد با کمک برنامه amt نیز میتونید این کار را بکنید.

موفق باشید

stars ipho
2011-12-02, 01:37 PM
سلام میشه ریکاوری مد 3.0.2.8به صورت فایل PD98IMG.zipبزارین

hadisahami
2011-12-02, 10:58 PM
سلام میشه ریکاوری مد 3.0.2.8به صورت فایل PD98IMG.zipبزارین

جواب داده شد لطفا" از زدن پست های تکراری خودداری کنید
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1223879&postcount=27
با تشکر
موفق باشید

silentsun
2011-12-06, 09:27 PM
یکی از مشکلاتی که هست عدم توضیح کامل هست.
من هم به همین خاطر نمیتونستم ریکاوری مد را نصب کنم.به همین دلیل تصمیم گرفتم یک اموزش جامع قرار بدهم.
با تشکر از دوستان دیگر برای اموزشهایشان.

نیازمندیها:
1-یک کامپیوتر.
2-نصب بودن ورژن اخر .NET framework در کامپیوتر
3-دسترسی به اینترنت با گوشی(ترجیحا وایفای)
4-شارژ 100%
5-خالی بودن 2GB فضا در کامپیوتر و مموری.جهت گرفتن بکاپ ونصب رام.
6-نصب بودن HTC Sync (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=401119&postcount=1)
7-مطالعه کامل یکبار مطالب قبل از هر عملی و کمی صبر.
8-android sdk (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=78511)
9-تعدادی برنامه که در ادامه معرفی خواهد شد.

مراحل انجام:
*-در صورتی که گوشی خود را به ورژن های 1.7x و به بالا اپدیت کرده اید نیاز است که گوشی خود را به 1.32 دانگرید کنید.
*1-ابتدا goldencard (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106799)درست کنید.
*2-رام دانگرید را دانلود (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=897478&postcount=1) کنید.و طبق اموزش موجود در لینک پیش بروید.

1-ابتدا گوشی خود را برنامه Visionary(فایل در ضمیمه موجود است) روت کنید:
-برنامه را باز کرده.سپس تیکهای run visionary .sh after root و set system r/w after root را بزنید.
-ابتدا temproot now را بزنید تا گوشی روت موقت شود سپس attemp permroot now را بزنید تا گوشی روت دایم شود.
-گوشی شما روت دایم شده است.

جهت تست :برنامه terminal را در گوشی نصب کرده سپس اجرا کنید و دستور su را تایپ کنید در صورت مشاهده # گوشی شما روت شده است

2-برنامه های One click ENG S-OFF tool و Easy_Radio_tool_v2_2 را از ضمیمه بگیرید.
-محتویات پکیجها را در پوشه های جداگانه قرار بدهید.
-گوشی را به حالت htc sync وصل کنید.
-وارد پوشهEasy_Radio_tool_v2_2 شده و برنامه Desire HD easy radio tool.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک گزینه اول (RADIO S-OFF, *****-CID and Sim Unlock)را بزنید و سپس بر روی do it کلیک کنید.
-بعد از اتمام کار وارد پوشه EasyS-OFF_05 شده و Desire HD easy s-off.exe را در کامپیوتر اجرا کنید.(در صورت استفاده از win 7 یا vista رو برنامه کلیک راست کرده و run as administrator را بزنید.)
-تیک i have radio s-off را زده سپس بر روی s-off it! کلیک کنید.
-بعد از اتمام این کار گوشی شما s-off شده است.

جهت تست s-off :به بوتلودر رفته و خط اول را نگاه کنید. در صورتی که s-off نوشته شده بود گوشی شما s-off شده است.

3-حالا نوبت به مرحله نصب ریکاوریمد میرسد.طبق این اموزش (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=897142&postcount=1) پیش بروید.
یا میتوانید rom manager (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84813) اخرین ورژن را نصب کنید.سپس در خود برنامه با کلیک بر flash clockworkmod recovery ریکاوری مد را در گوشی خود نصب کنید.(نیازمند وـی پـی ان)

نصب رادیو:
-برنامه radio flash.zip را ضمیمه بگیرید.
-در یک پوشه محتویات پکیج را قرار دهید
-رادیو ایی که میخواهید رو گوشی نصب کنید از اینجا دانلود (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105866) کرده و فایل radio.img را به پوشه فوق منتقل کنید.
-cmd را باز کزده و دستورات زیر را وارد کنید.

که در کامپیوتر اینجانب به صورت رو به رو است: cd\adb

adb reboot bootloader
fastboot flash radio radio.img
fastboot reboot

نصب رام:
1-رام مورد نظر را دانلود کرده و به مموری منتقل کنید
2-وارد ریکاوری مد شوید.
3-از گوشی خود یک nand backup بگیرید.
4*-گوشی خود را fullwipe کنید.
5*-گزینه Wipe cache partition را انتخاب کنید.
6*-به advanced رفته و گزینه reboot recove را انتخاب کنید
7-گزینه install zip from sd را انتخاب کرده سپس chose zip from sd را انتخاب کنید.
8-صبر کنید تا flash کردن تمام شود.
9-گوشی را ریبوت کنید و هیچ flash دیگه ای را انجام ندهید.

مراحل 4تا6 را در صورتی انجام دهید که سازنده رام خود اعلام کرده باشد

ترجمه سایت xda-developers. برای کاربران.
موفق باشید.



برای دریافت cid حتما از goldcard helper استفاده کنید چون دریافت cid با gold card tool و mmc0 اشتباه است و هنگام دانگرید با خطای cid erro مواجه میشوید
cid که نرم افزار goldcard helper میدهد و در قسمت mmc2 قرار دارد درست است
نباید با برای s-off با htc sync کانکت شید, باید با حالت sharge only وصل کنید

behno
2011-12-28, 05:32 PM
عاشق لطف ومرام همتون
زحمت میکشید :flower:

mh_asadi
2012-10-09, 02:17 AM
سلام. در رابطه با این صفحه:
http://forum.**********.net/showthread.php?t=231853
من گوشیم HTC sensation XL هست. به مشکل خوانده نشدن مموری برخوردم.
گوشیم دیگه وارد ‌recovery هم نمیشه.
چی کار کنم؟ تو رو خدا کمکم کنید. دارم سکته میکنم کمکم.
به قسمت مموری هم دیگه دسترسی ندارم.
گوشیم دیگه وارد ‌recovery هم نمیشه.
هم روت شده هم s-off.
hboot-6.25.4444
تو رو خدا کمکم کنید. ممنون.

cn9001rex
2013-03-27, 06:59 PM
وای قلبم! رفتم xda اونجا نوشته بود که برم تو sup-er user تیک unknown رو بردارم . این کار رو کردم حل شد. می نویسم که کسی دچار همین داستان شد مثل من سکته نکنه.


اقا تو **** یوزن همچین چیزی نیست که؟؟؟