PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : FastbootCommanderV.1.0 for flashing Hboot,recovery and radio



hajhemmat
2011-02-26, 07:48 PM
با سلام خدمت دوستان
با استفاده از اين برنامه مي‌تونيد فايل‌هاي Hboot , recovery و radio رو روي گوشيتون فلش بزنيد........
مسئوليت کارها به عهده خودتون هستش ولي نگران نباشيد.....
روش اجرا: بکاپ فراموش نشه
1-فایل زیپ رو روی دسکتاپ اکسترکت کنید،سه تا فایل بهتون میده که یکیشون پسوندش jar. هست.
2-گوشیتون رو ببرید به حالت Fastboot و به کامپیوتر با کابل متصل کنید وفایل Fastboot Commander با پسوند jar رو اجرا بفرمایید.یه پیغام میده Ok کنید.میبینید که یک پنل باز میشه و مشخصات گوشی رو واستون میزنه در اونپنل.
3-یه فولدر به نام Tools کنار همون فایل jar براتون ساخته میشه.تمام فایلهای Radio,Hboot,Recovery رو که قبلا آرشیو کردید رو به داخل پوشه Tools انتقال بدید.
توجه: داشته باشید که تمامی فایل های فوق باید با پسوند img باشند تا بتونن مورد استفاده قرار بگیرند.
4-حالا برای استفاده ازین فایل ها و فرمان ها به عنوان مثال شما وقتی فایلFastbootCommander رو باز میکنید در سربرگ Hboot,Radio & Rec میتونیداین سه مورد را فلش کنید.برای این کار روی دکمه مثلا ریکاوری کلیک میکنیداز پوشیه Tools فایل ایمیج ریکاوری رو انتخاب میکنید،میبینید که دکمه Flash Recovery جلوش فعال میشه،دکمرو که فشار بدید ریکاوری فلش میشه.

این یه مثال بود،اما شما دستتون باز هست که هرکاری خواستید مثل پاک کردنتمامی پارتیشن ها رو از داخل این نرم افزار و از سربرگ Misc انجام بدید.فوقالعادست.نه؟یا مثلا میتونید فایل Splash Screen ارجینال دیزایر(در قالب یک فایل زیپ قرار دادم) رو از از سربرگ Splash فلش کنید روی گوشی.
توجه:فراموش نشه در تمامی این مراحل شما باید در مد Fastboot باشید.
این پکیج بسیار وسیع هست،و من از توضیح دادن کلش عاجر هستم چون وقتم تنگهست،با عرض شرمندگی،اما کاملا رند و راحت هست کار با این پکیج انتظار میرهخود دوستان بتونن با نرم افزار کار بکنن.
ممنون میشم دوستانی که کار میکنند بااین نرم افزار تجربیاتشون رو به بقیه در قالب همین تاپیک انتقال بدند.
راستي من فايل Hboot ورژن 0.85.2007 رو که مخصوص Desire Z هستش رو آپش کردم چون نسبت به راديو و ريکاوري کم حجم بود به زودي هم آخرين ورژن راديو (ورژن بالاتر راديو باعث آنتن دهي بيشتر و کم کردن استفاده از باتري و .... به کار مي‌ره) براتون آپ مي‌کنم.


"من اين مطلب رو از (http://www.**********.net/member.php?u=98755)N.A.V.V.A.B و موبايلستان ياد گرفتم." (http://www.**********.net/member.php?u=98755)

ali_dalton
2011-08-10, 04:02 PM
با سلام این برنامه مشکل داره موقع نصب ایمیج اررور میده میگه نصب نا موفق بود مشکل از کجاست ؟

hajhemmat
2011-08-14, 06:03 PM
با سلام این برنامه مشکل داره موقع نصب ایمیج اررور میده میگه نصب نا موفق بود مشکل از کجاست ؟
با سلام ...
ای کاش توضیحات بیشتری می دادید.
روی گوشی تون چیکارا کردید؟ می خواستید چه چیزی نصب کنید که ارور داده؟ گوشیتون s-off بوده؟
اگه یکم بشتر از گوشیت برام بنویسی فکر کنم بهتر بشه بهت کمک کرد.
موفق باشید

ali_dalton
2011-08-16, 06:14 PM
با سلام مجدد من گوشیمو روت و S-Off کردم الان که می خام ریکاوری رو نصب کنم مشکل دارم
با برنامه Ram Manager وقتی ریکاوری رو دانلود می کنم اخرش اررور میده فایل ایمیج ریکاوری رو که دانلود کرده رو می ریزم تو شاخه اصلی مموری ولی وقتی تو fast boot اسکن می کنه هیچ اتفاقی نمی افته حتی ریکاوری که شما گذاشتید رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد از روش بالا هم که رفتم موقع نصب ریکاوری اررور میده که Update failure حالا مشکل از کجاست ؟؟
من ریکاوری رو چطوری نصب کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

S@MAN M5
2011-11-27, 04:09 AM
منم همين مشكلو دارم ميشه جواب بدبيد يا اطلاعات كافي نيست

masoudkhat
2012-03-29, 04:23 AM
سلام من گوشیمو با استفاده از آموزش سایت *************
ریکاوری نصب کردم clockworkmod recovery v2.5.1.3
یه فایل داد که اسمش ADBwithFarstboot بود و گفته بود ایمیج ریکاوری رو بریزم تو اون و run me رو اجرا کنم
اما وقتی به صفحه اون ریکاوری تو hboot می خوام از رام بک آپ بگیرم یا هر کاری که با این صفحه انجام میشه مثل وایپ و ... روی هر گزینه که میزنم یه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمی افته خواهش میکن کمکم کنید .نکنه بریک کردم؟!

mehdi_bls
2012-03-29, 11:44 AM
سلام.... من یه سوال خیلی سخت و تخصصی داشتم !!! خواهش میکنم یکی کمکم کنه !!!
من یه گوشی نوکیا X6 دارم که قسمت USB گوشیم خیلی وقته خراب شده و قابل درست شدن نیست !!!! و فقط از طریق بلوتوث میتونم به کامپیوتر وصل بشم !!! و وقتی هم که به کامپیوتر وصل شم فقط قسمت PC SUITE گوشی رو شناسایی میکنه !!! قسمت مموری رم حافظه رو نمیشناسه !!!
حالا مشکل اصلی من اینجاست که چند روز پیش 2 تا عکس از رو گوشیم پاک کردم... و قصد RECOVERY داشتم...از خوده گوشی RECOVERY نداره ! یا من برنامشو ندارم.... از اونجایی که وقتی به کامپیوتر وصل میشم فقط قسمت PC SUITE رو میشناسه ! اجازه RECOVERY از رو مموری رم رو در کامپیوتر هم ندارم که این 2 تا عکس رو باز گردانی کنم ................ اصلا گیج شدم نمی دونم چه کار کنم !!!!
2 تا عکس رو چطوری بازگردانی کنم !؟
لطفا کمک کنید

Reza.L
2012-03-29, 03:21 PM
سلام.... من یه سوال خیلی سخت و تخصصی داشتم !!! خواهش میکنم یکی کمکم کنه !!!
من یه گوشی نوکیا X6 دارم که قسمت USB گوشیم خیلی وقته خراب شده و قابل درست شدن نیست !!!! و فقط از طریق بلوتوث میتونم به کامپیوتر وصل بشم !!! و وقتی هم که به کامپیوتر وصل شم فقط قسمت PC SUITE گوشی رو شناسایی میکنه !!! قسمت مموری رم حافظه رو نمیشناسه !!!
حالا مشکل اصلی من اینجاست که چند روز پیش 2 تا عکس از رو گوشیم پاک کردم... و قصد RECOVERY داشتم...از خوده گوشی RECOVERY نداره ! یا من برنامشو ندارم.... از اونجایی که وقتی به کامپیوتر وصل میشم فقط قسمت PC SUITE رو میشناسه ! اجازه RECOVERY از رو مموری رم رو در کامپیوتر هم ندارم که این 2 تا عکس رو باز گردانی کنم ................ اصلا گیج شدم نمی دونم چه کار کنم !!!!
2 تا عکس رو چطوری بازگردانی کنم !؟
لطفا کمک کنید

آقای عزیز خواهشاً سؤالتون رو توی بخش گوشی خودتون بپرسید .

اولاً اینجا بخش اندرویده ! آخه اینجا چه ربطی به سیمبین داره ؟
دوماً این ریکاوری اون ریکاوری که شما فکر میکنید نیست .
سوماً شما وقتی میخواین سؤال بپرسید حتی الامکان کوتاه و خلاصه بپرسید که آدم از خوندنش واهمه نداشته باشه و خیلی زود منظورتون رو متوجه بشه و به سؤالتون پاسخ بده .

حالا شما این طومار رو اینجا نوشتید و من مجبور شدم این پست رو بزنم .

Reza.L
2012-03-29, 03:27 PM
سلام من گوشیمو با استفاده از آموزش سایت *************
ریکاوری نصب کردم clockworkmod recovery v2.5.1.3
یه فایل داد که اسمش ADBwithFarstboot بود و گفته بود ایمیج ریکاوری رو بریزم تو اون و run me رو اجرا کنم
اما وقتی به صفحه اون ریکاوری تو hboot می خوام از رام بک آپ بگیرم یا هر کاری که با این صفحه انجام میشه مثل وایپ و ... روی هر گزینه که میزنم یه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمی افته خواهش میکن کمکم کنید .نکنه بریک کردم؟!

فکر کنم جوابتون رو داده بودم و گفته بودم که ریکاوری رو به ورژن 3.0.2.6 یا بالاتر آپدیت کنید .

لطفاً سؤالتون رو فقط یکبار و در جای مناسب بپرسید که نظم انجمن به هم نخوره .

masoudkhat
2012-03-29, 03:59 PM
فکر کنم جوابتون رو داده بودم و گفته بودم که ریکاوری رو به ورژن 3.0.2.6 یا بالاتر آپدیت کنید .

لطفاً سؤالتون رو فقط یکبار و در جای مناسب بپرسید که نظم انجمن به هم نخوره .

مرسی اما هرچی گشتم اینی که گفتینو تو انجمن ندیدم.لطفا یه راهنمایی بفرمایید

Reza.L
2012-03-29, 04:07 PM
مرسی اما هرچی گشتم اینی که گفتینو تو انجمن ندیدم.لطفا یه راهنمایی بفرمایید

از لینک (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=115865) زیر استفاده کنید .

ریکاوری 3.0.0.5 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=115865)

masoudkhat
2012-03-29, 04:28 PM
فکر کنم جوابتون رو داده بودم و گفته بودم که ریکاوری رو به ورژن 3.0.2.6 یا بالاتر آپدیت کنید .

لطفاً سؤالتون رو فقط یکبار و در جای مناسب بپرسید که نظم انجمن به هم نخوره .

در ضمن بعد ازون هم یه زیکاوری 5.0.2.7 ریختم بازه همونه

Reza.L
2012-03-29, 04:36 PM
در ضمن بعد ازون هم یه زیکاوری 5.0.2.7 ریختم بازه همونه

ریکاوری بالا رو امتحان کردید ؟

ریکاوری های ورژن 3 مشکلی نداشتن ولی بعضاً دیده شده که ورژن 5 دارای مشکل بودن .