PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین قطب نمای دیجیتال Digital Compass v4.00



rezaa_gh
2011-02-25, 08:43 PM
Digital Compass v4.00(11200) S^3 {Updated on 02/24/2011}


بهترین قطب نمای دیجیتال


http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=378291&stc=1&d=1298652039

[Updated on 02/24/2011]
Version : 4.00(11200)
Status : Unsigned

What's New:
- Now, you can see tutorial how to use compass in about screen (i)
- Changed to new icon
- Fixed some bugs
- New compass style
**Remove previous version, and install this new one

Digital Compass features:
- Show the direction (East, Southeast, South, Southwest, West, Northwest, North, Northeast)

HOW TO INSTALL
1. Sign and Open installer
2. Choose one positioning option
3. **If icon not changed, restart your phone
4. Finish

TRICK HOW TO USE COMPASS IN POSITIONING ON MODE WITHOUT INTERNET CONNECTION
Go to Menu --> Settings --> Application settings --> Positioning --> Positioning methods --> Only Select "Integrated GPS"

سربنان
2011-02-27, 09:17 AM
سلام

روی گوشی ساتیو نصب شد ولی کارنمیکنه . لطفا راهنمائی کنید.

rezaa_gh
2011-02-27, 11:38 AM
سلام

روی گوشی ساتیو نصب شد ولی کارنمیکنه . لطفا راهنمائی کنید.



کار نمیکنه یعنی چی؟اجرا نمیشه یا عقربه ها حرکت نمیکنه

این برنامه باید گوشی قابلیت مغناطیس سنج برای قطب نمای دیجیتال رو داشته باشه

که گوشی شما نداره

mr-hamed
2012-01-10, 03:33 PM
آقا روي ان8 پيام Unable to install ميده دليلش چيه؟
نشد يه قطب نماي درست نصب كنيم ما:hmm:

reza3soot
2012-01-10, 04:15 PM
رضا جان اینجا انجمن S60 V5 هستش,بهتره نرم افزار رو تو انجمن خودش آپ کنی

rezaa_gh
2012-01-10, 04:28 PM
رضا جان اینجا انجمن S60 V5 هستش,بهتره نرم افزار رو تو انجمن خودش آپ کنی

ممنون از راهنماییت :D

اما این برنامه برای هر دو نسخه اگر قطب نمای دیجیتال داشته باشن کار میکنه مثل i8910 خودم

پیروز باشین:flower:

rezaa_gh
2012-01-10, 04:31 PM
آقا روي ان8 پيام Unable to install ميده دليلش چيه؟
نشد يه قطب نماي درست نصب كنيم ما:hmm:

گوشی رو روی حالت هک باید باشه و نسخه قبلی هم اول باید پاک کنید .سپس بعد از نصب گوشی رو دوباره راه اندازی کنید

M.SALEM
2012-01-12, 04:47 PM
دوست عزیزمن گوشیم هک هست اماهرکاری کردم نصب نشدورپن قبلیم روگوشیم ندارم گوشیمم5800

mr-hamed
2012-01-13, 04:16 PM
گوشی رو روی حالت هک باید باشه و نسخه قبلی هم اول باید پاک کنید .سپس بعد از نصب گوشی رو دوباره راه اندازی کنید

هك هست هيچ ورژن ديگه اي هم نصب نيست:hmm:

ra7777777
2012-01-14, 02:48 PM
قابل توجه همه!
در نصب این نرم افزار به یه مرحله ای میرسید که توش دوتا گزینه هست که هر دوتاش علامت(تیک یا ضربدر) خورده، باید یکی از گزینه ها رو بی علامت کنین تا نرم افزار نصب بشه، در ضمن گوشی 5800 قطب نمای مغناطیسی نداره واگه این برنامه رو روش نصب کنین فقط طول و عرض جغرافیایی رو بهتون نشون میده اونم با اتصال به اینترنت

Aria2008
2012-02-26, 08:57 PM
قابل توجه همه!
در نصب این نرم افزار به یه مرحله ای میرسید که توش دوتا گزینه هست که هر دوتاش علامت(تیک یا ضربدر) خورده، باید یکی از گزینه ها رو بی علامت کنین تا نرم افزار نصب بشه، در ضمن گوشی 5800 قطب نمای مغناطیسی نداره واگه این برنامه رو روش نصب کنین فقط طول و عرض جغرافیایی رو بهتون نشون میده اونم با اتصال به اینترنت

یعنی روی X6 هم نصب نمیشه؟؟

MAJIDH1
2012-02-26, 09:09 PM
یعنی روی X6 هم نصب نمیشه؟؟
روی گوشیه شما نصب میشود ولی کارایی لازمو نداره