PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Advanced Explorer - مدیریت فایل ها در Windows Phone و انتقال از PC



Mr.zeus WM
2011-02-18, 03:55 PM
Advanced Explorer v1.4
مدیریت فایل ها در Windows Phone و انتقال از PC

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=371064&stc=1&d=1298029837

یک برنامه ی عالی برای مدیریت فایل ها و ... که واقعا کاربردی هست . نسبت به touch explorer که فقط فایل های درون حافظه ی دستگاه رو نشون میده خیلی بهتر هست چون علاوه بر اون میشه به رجیستری هم دست پیدا کرد و بدون تبدیل گوشی به disk drive فایل هارو منتقل و یا برداشت کرد
روی تمام دستگاه های htc کار میکنه اما در مورد برند های دیگه شاید جواب نده

امکانات نرم افزار
File management
Registry management
انتقال فایل ها از pc به دستگاه - و بالعکس
مدیریت برنامه های تایید نشده (که بصورت .xap از pc نصب میکنید)

برای انتقال اطلاعات به دستگاه وینفون

1-بعد از نصب برنامه به seeting رفته و remote - server رو به شکل زیر تغییر بدید
http://127.0.0.1:8001/FileExchangeService/

2-ضمیمه ی دوم را درسافت و در محلی (مثلا desktop) از فشرده سازی خارج کنید

3-در پوشه فایلی به اسم UploadRoot وجود داره ... فایلی رو که میخواهید منتقل کنید رو درون اون قرار بدهید

4-برنامه FileExplorerServiceHost.exe که در ضمیمه ی دوم هست رو اجرا کنید (باید در ادمین باشید)

5-حالا به برنامه در دستگاه برید و در قسمت remote صفحه را refresh کنید
حالا اون فایل در گوشی هست. هر جا دوست دارید کپی کنید

برای انتقال اطلاعات از دستگاه وینفون به کامپیوتر

روی فایل مورد نظر خودتون در برنامه advanced explorer کلیک کرده و گزینه send را بزنید و به DownloadRoot منتقل کنید (در صورتی که همچین فایلی وجود نداشت, در کنار همون UploadRoot خودتون ایجاد کنید)

System Require
Unlocked Device
Xap installer

omid_saedi
2011-02-20, 01:07 AM
ارور میده
میگه مسیرو نمیشناسم

Mr.zeus WM
2011-02-20, 01:09 PM
1-بعد از نصب برنامه به seeting رفته و remote - server رو به شکل زیر تغییر بدید
http://127.0.0.1:8001/FileExchangeService/



ارور میده
میگه مسیرو نمیشناسم

باید مال سیستم خودتون رو بزنید دوست عزیز

omid_saedi
2011-02-20, 03:24 PM
از کجا باید بفهمم برای سیستم من چیه

Mr.zeus WM
2011-02-20, 06:49 PM
از کجا باید بفهمم برای سیستم من چیه

فکر کردم در پست اول گفتم ... در هرصورت ببخشید

شما باید IP خود را وارد کنید بجای اون عدد. این هم آموزش فهمیدن ip

در استارت ویندوز pc به run رفته و cmd را وارد کنید
در پنجره ی باز شده عبارت ipconfig را وارد کنید و ip شما مانند عکس زیر هست
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=372883&stc=1&d=1298213319

موفق باشید

imanpp
2011-03-25, 07:38 PM
با سلام.من ip خودم رو می دم ولی باز ارور می ده

hawke07
2011-04-09, 06:52 PM
میشه از بلوتوث هم درش استفاده کرد؟
ممنون

meti682
2011-06-12, 07:59 AM
باسلام
میشه با بلوتوث فایل دریافت و یا ارسال کرد
برنامه مخصوص بلوتوث داره؟

.::EHSAN_GOLpesar::.
2011-06-12, 10:49 AM
فعلا به هيچ طريق و با هيچ نرم افزاري نميشه فايل دريافت و ارسال کرد..
هنوز اين قابليت به وجود نيومده و البته نخواهد اومد مگر در اينده و هک اون توسط برنامه نويسان..

pouyai
2011-06-17, 02:20 PM
سلام راهی هست برای اینکه از مسیج ها و کانتکتها backup گرفت؟؟

pinoqo
2011-08-01, 04:10 PM
سلام .
چرا مموری گوشی رو باز نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir
2011-08-23, 12:40 AM
سلام راهی هست برای اینکه از مسیج ها و کانتکتها backup گرفت؟؟

بله از کانتکتها میشه بک آپ گرفت

وقتی اکانت لایو داشته باشید موقعی که Login کنید بطور اتوماتیک روی سرور لایو از کانتکتهای شما بک آپ گرفته میشه
و وقتی ریست شد یا پاک شد ویندوزتون میتونید دوباره با Login کردن توی اکانت لایو بک آپ ها رو برگردونید

Amir
2011-08-23, 12:44 AM
سلام .
چرا مموری گوشی رو باز نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی چی مموری گوشیو باز نمیکنه ؟

ممری این گوشیا مثل ویندوز موبایل نیست که شما دنبال یه Storage یا Device بگردید

یسره هستش لااقل برای من که HD7 دارم همینطوره

شما تو منوی Setting خود ویندوز بری اونجا نوشته مموری گوشیت چقدره

farsep
2011-08-24, 09:54 AM
با سلام
من این برنامه رو نصب کردم ولی هیچ چیزی رو توی گوشیم نشون نمیده . باید چیزی رو توش تنظیم کنم ؟

Amir
2011-10-01, 11:25 PM
اصلا احتیاجی به تنظیم نداره
برنامه فایل منبجر هست تا بازش کنی بصورت شاخه ای فایل ها و فولدرها رو نشون میده

ablux2121
2011-12-27, 02:00 PM
سلام دوست عزیز این نرم افزار explorer روی رام های coustom dft که برای hD7 مرصاد جان طراحی کرده نصب میشه ولی وقی نرم افزارو باز میکنی هیچ فایل رو تو قسمت explorer نشون نمیده .
لطفا راهنمایی کنید ممنون.:)

Amir
2011-12-27, 05:59 PM
سلام دوست عزیز این نرم افزار explorer روی رام های coustom dft که برای hD7 مرصاد جان طراحی کرده نصب میشه ولی وقی نرم افزارو باز میکنی هیچ فایل رو تو قسمت explorer نشون نمیده .
لطفا راهنمایی کنید ممنون.:)

من درست دلیلشو نمیدونم چون خودم مشکلی ندارم
شما اگه فایل منیجر خوب میخوای TouchXplore رو از همین انجمن نصب کن

foadkratos
2012-01-11, 04:52 PM
من درست دلیلشو نمیدونم چون خودم مشکلی ندارم
شما اگه فایل منیجر خوب میخوای TouchXplore رو از همین انجمن نصب کن

سلام
من هم این مشکلو داشتم و touchxplore رو نصب کردم ولی اون هم همین جوری بود
هیچ فایلی رو نشون نمیده!!!!!!!!!!!

Amir
2012-01-11, 05:01 PM
سلام
من هم این مشکلو داشتم و touchxplore رو نصب کردم ولی اون هم همین جوری بود
هیچ فایلی رو نشون نمیده!!!!!!!!!!!

یعنی چی هیچی نشون نمیده ؟
شما برنامه رو باز میکنی اصلا ساختار درختی مثل Explorer ویندوز نمیبینی ؟
یا اینکه فولدر هست میری توش چیزی نمیبینی ؟

foadkratos
2012-01-11, 11:28 PM
یعنی چی هیچی نشون نمیده ؟
شما برنامه رو باز میکنی اصلا ساختار درختی مثل Explorer ویندوز نمیبینی ؟
یا اینکه فولدر هست میری توش چیزی نمیبینی ؟

یعنی هیچی نشون نمیده
نه فولدری نه شاخه ای نه چیز دیگه ای
فقط بالای صفحه نوشته explorer ولی زیرش چیزی نیست!!!!

Amir
2012-01-12, 12:05 AM
یعنی هیچی نشون نمیده
نه فولدری نه شاخه ای نه چیز دیگه ای
فقط بالای صفحه نوشته explorer ولی زیرش چیزی نیست!!!!

داداشم من با این مشکل برنخوردم تا حالا
گوشیت جیلبریکه ؟
آپدیت گوشیت چیه ؟
ورژن برنامه ای که استفاده میکنی ازش چیه ؟

اگه همه اینا OK باشه جز هارد ریست چیزی به عقلم نمیرسه

foadkratos
2012-01-12, 02:27 PM
داداشم من با این مشکل برنخوردم تا حالا
گوشیت جیلبریکه ؟
آپدیت گوشیت چیه ؟
ورژن برنامه ای که استفاده میکنی ازش چیه ؟

اگه همه اینا OK باشه جز هارد ریست چیزی به عقلم نمیرسه

گوشیم رام کوک شده مرصاد روش نصبه
7720
هر دو تا برنامه رو هم از همین جا دانلود کردم
هارد ریست هم کردم ولی درست نشده
برنامه مشکل داره احتمالا

Amir
2012-01-12, 04:29 PM
گوشیم رام کوک شده مرصاد روش نصبه
7720
هر دو تا برنامه رو هم از همین جا دانلود کردم
هارد ریست هم کردم ولی درست نشده
برنامه مشکل داره احتمالا

داداش یه رام دیگه بزن ببین چجوریه (اگه میگی با هارد ریست نمیشه)

البته داداش هارد ریست رو با سافت ریست اشتباه نگیری ها . اونی ریستی که از توی خود ویندوز میزنی سافت ریست هست

foadkratos
2012-01-12, 05:05 PM
داداش یه رام دیگه بزن ببین چجوریه (اگه میگی با هارد ریست نمیشه)

البته داداش هارد ریست رو با سافت ریست اشتباه نگیری ها . اونی ریستی که از توی خود ویندوز میزنی سافت ریست هست

میدونم دوست عزیز سافت و هارد ریست چه فرقی میکنه
من انجامش دادم
قبلا هم یه رام dft v2 داشتم همین مشکل رو داشت
نمیدونم والا چرا اینجوریه!!!
فکر کنم این دوتا برنامه کلا با مانگو مشکل دارن و کار نمیکنن!!!

Amir
2012-01-12, 11:43 PM
باعث تعجبه
خیلی از رامها این برنامه رو بصورت پیش فرض دارند و منگو هم هستند
الان نمیدونم جوابشو تحقیق میكنم میگم

Amir
2012-01-14, 01:11 AM
تا اونجایی که من فهمیدم
شما باید یکی از رام هایی که این قابلیت رو دارن نصب کنین...در غیر این صورت کار نمیکنه....

این جمله رو توی XDA خوندم
ولی سر در نیاوردم چه خصوصیتی باید داشته باشه رام . چون رام مرصاد Full Unlock هست
بازهم میگردم

aliarhami
2012-01-14, 10:11 AM
تا اونجایی که من فهمیدم
شما باید یکی از رام هایی که این قابلیت رو دارن نصب کنین...در غیر این صورت کار نمیکنه....

این جمله رو توی XDA خوندم
ولی سر در نیاوردم چه خصوصیتی باید داشته باشه رام . چون رام مرصاد Full Unlock هست
بازهم میگردم


اره منم روی HD7 و موزارت که رام مرصاد رو نصب کردم باز میشه ولی توش فولدری نیست ولی روی رام های dftو PWPD چرا هست........

Amir
2012-01-14, 02:56 PM
اره منم روی HD7 و موزارت که رام مرصاد رو نصب کردم باز میشه ولی توش فولدری نیست ولی روی رام های dftو PWPD چرا هست........

خوب دوستان فکر میکنم یافتم جواب رو

ببینید رام های DFT دستکاری های زیاد دارند و خیلی هم مشکل ایجاد میکنند . اما رامی مثل رام Mersad اینطور نیست چون بی مهابا رام رو دستکاری نکرده

اگه حضور ذهن داشته باشید من یه قسمت توی بخش آموزشهای عمومی به نام Interop Unlock گذاشتم که روشهایی رو برای رسیدن به این مهم گفتم

حالا شما برید به اونجا و روی رام Mersad اون کارها رو انجام بدید تا گوشی Interop Unlock بشه . بعد از اون موفق خواهید شد که این برنامه رو به راحتی استفاده کنید و فولدرها رو هم قشنگ ببینید .

با تشکر از مرصاد که راهنمایی کرد

یا علی

foadkratos
2012-01-19, 12:11 AM
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه داشتم
شرمنده که انقدر سوال میکنم
تونستم با این برنامه کار کنم و فولدر ها رو بیارم فقط میخواستم بدونم عکس ها و فیلمها رو کجا باید پیدا کنم؟
هرچی میگردم چیزی نیست

Amir
2012-01-19, 12:53 AM
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه داشتم
شرمنده که انقدر سوال میکنم
تونستم با این برنامه کار کنم و فولدر ها رو بیارم فقط میخواستم بدونم عکس ها و فیلمها رو کجا باید پیدا کنم؟
هرچی میگردم چیزی نیست

داداش توی قسمت Documents و توی قسمت Zune یه سری فولدرهایی مثل 000 و 100 و اینطوری میبینی که معمولا موزیک ها و فیلم هایی که میریزی توی وشی میره اونجا ..

Amir
2012-01-19, 12:55 AM
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه داشتم
شرمنده که انقدر سوال میکنم
تونستم با این برنامه کار کنم و فولدر ها رو بیارم فقط میخواستم بدونم عکس ها و فیلمها رو کجا باید پیدا کنم؟
هرچی میگردم چیزی نیست

داداشم توی فولدر Documents و Zune که بری یه فولدر هایی با نامهایی شبیه 000 و 0100 و اینطوری میبینی که توی یکی از اینا فولدرهایی شبیه basdsaw32qad و غیره هست که موزیک ها و فیلم هایی که میریزی توی گوشیت اونجاست

msn5104
2012-01-19, 08:24 PM
سلام
من نصب کردم ولی کار نمیده وقتی Refresh میکنم چیزی نمیاد

Amir
2012-01-19, 09:22 PM
سلام
من نصب کردم ولی کار نمیده وقتی Refresh میکنم چیزی نمیاد

منظورت اینه که هیچ فولدری نمیاد ؟ چیزی نشون نمیده ؟

اگه اینطوره دلیلش برای رامی هست که داری

بعضی رام ها بعضی قابلیت ها رو ندارند

برای اینکه رامت بتونه با این برنامه درست کار کنه باید طبق آموزشی که در بخش آموزشهای عمومی وجود داره گوشیتو Interop Unlock کنی

BlackSoul
2012-02-04, 12:08 AM
خوب دوستان فکر میکنم یافتم جواب رو

ببینید رام های DFT دستکاری های زیاد دارند و خیلی هم مشکل ایجاد میکنند . اما رامی مثل رام Mersad اینطور نیست چون بی مهابا رام رو دستکاری نکرده

اگه حضور ذهن داشته باشید من یه قسمت توی بخش آموزشهای عمومی به نام Interop Unlock گذاشتم که روشهایی رو برای رسیدن به این مهم گفتم

حالا شما برید به اونجا و روی رام Mersad اون کارها رو انجام بدید تا گوشی Interop Unlock بشه . بعد از اون موفق خواهید شد که این برنامه رو به راحتی استفاده کنید و فولدرها رو هم قشنگ ببینید .

با تشکر از مرصاد که راهنمایی کرد

یا علی


ما Interop Unlock هم کردیم مشکل حل نشد!
اشکمون داره در میاد بابا.

Amir
2012-02-04, 01:00 AM
ما Interop Unlock هم کردیم مشکل حل نشد!
اشکمون داره در میاد بابا.

سلام
مطممئنی که Interop Unlock کردی ؟
ببینم ورژن بوت لودر گوشیت چنده ؟

BlackSoul
2012-02-04, 02:20 PM
ورژن بوت لودرم نوشته 5 همون OEM سری یک باید باشه دیگه!
طبق راهنمایی ها پیش رفتم !Interop Unlock کردم ولی اکسپلورر هنوز کار نمیکنه!

Amir
2012-02-04, 10:04 PM
ورژن بوت لودرم نوشته 5 همون OEM سری یک باید باشه دیگه!
طبق راهنمایی ها پیش رفتم !Interop Unlock کردم ولی اکسپلورر هنوز کار نمیکنه!

داداش این نصب Advance Explorer یکم دنگ و فنگ داره دیدی که خودت

ببینم برنامه TouchXplore کارت رو راه نمیندازه

BlackSoul
2012-02-14, 03:02 PM
دوستای عزیز
من ورژن جدید رو آپلود میکنم تو انجمن!
خودم نصب کردم 100% کار میکنه
ورژن 1.4 هست و با حجم 1.5 مگابایت!

n_zolfigol
2012-02-25, 11:03 PM
من یه htc radar دارم
میخوام روش برنامه نصب کنم
file manager چی خوبه؟
bluetooth گوشیمم هیچ کاری نمیکنه :(

Amir
2012-02-25, 11:16 PM
من یه htc radar دارم
میخوام روش برنامه نصب کنم
file manager چی خوبه؟
bluetooth گوشیمم هیچ کاری نمیکنه :(

برنامه Touch Xplore رو نصب کن

همین برنامه که تاپیکش رو گذاشتند هم خوبه . رجیسنری هم داره ...
چرا گوشیت همه کاری میکنه .. مگه فقط فایل منیجر ردیف میکنه گوشی رو ؟

Roy@l
2012-05-16, 03:51 PM
عالیه
ممنون
خیلی کامل هستش
نسخه جدیدتری براش نیومده؟

Roy@l
2012-05-16, 04:02 PM
من برنامه رو نصب کردم
اما تو یک جای دیگه باهاش به مشکل خوردم
وقتی میخوام فایلی رو انتقال بدم یا دریافت کنم
بعد از کپی کردن حدود 2 مگ
برنامه داخل گوشی یک ارور چند صفحه ای میده و بسته میشه

مشکلش کجاست؟

mehdiya29
2012-05-16, 04:09 PM
عالیه
ممنون
خیلی کامل هستش
نسخه جدیدتری براش نیومده؟
جهت تشکر فقط باید از دکمه تشکر استفاده کنید.

اگه نسخه جدید بیاد در همین تاپیک اعلام میشه.

من برنامه رو نصب کردم
اما تو یک جای دیگه باهاش به مشکل خوردم
وقتی میخوام فایلی رو انتقال بدم یا دریافت کنم
بعد از کپی کردن حدود 2 مگ
برنامه داخل گوشی یک ارور چند صفحه ای میده و بسته میشه

مشکلش کجاست؟
همچین اروری تاحالا ندیدم. چی نوشته ?

Roy@l
2012-05-16, 04:14 PM
جهت تشکر فقط باید از دکمه تشکر استفاده کنید.

اگه نسخه جدید بیاد در همین تاپیک اعلام میشه.

همچین اروری تاحالا ندیدم. چی نوشته ?


من پست اولم رو ادیت کردم
اما چرا 2تا پست اومده؟

چند صفحه ارور میاد
یک متن طولانی و پشت سر هم
و بعدش از برنامه میاد بیرون
وقتی هم دوباره میام داخل برنامه
میبینم فقط نزدیک 2مگ رو کپی کرده
که از گوشی به pc
و چه برعکس

من بیشترین احتیاجم برای کپی کردن فیلم و pdf هستش ( چه از گوشی و چه از کامپیوتر )

Roy@l
2012-05-16, 04:40 PM
خوب مشکل انتقال pdf به کمک این روش امیر جان (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1264643&postcount=4)حل شد
فقط مونده انتقال فایل ویدئویی به کامپیوتر و برعکس
ممنون میشم راهنمایی کنید

mehdiya29
2012-05-16, 08:31 PM
من پست اولم رو ادیت کردم
اما چرا 2تا پست اومده؟

چند صفحه ارور میاد
یک متن طولانی و پشت سر هم
و بعدش از برنامه میاد بیرون
وقتی هم دوباره میام داخل برنامه
میبینم فقط نزدیک 2مگ رو کپی کرده
که از گوشی به pc
و چه برعکس

من بیشترین احتیاجم برای کپی کردن فیلم و pdf هستش ( چه از گوشی و چه از کامپیوتر )


خوب مشکل انتقال pdf به کمک این روش امیر جان (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1264643&postcount=4)حل شد
فقط مونده انتقال فایل ویدئویی به کامپیوتر و برعکس
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوتا پستتو میتونستی یکجا بگی داداشم.
خدمت شما
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=155762

siamakzds
2012-06-19, 01:45 PM
ایرور میده
if the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt