PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی ساز برای رام های HD موجود برای دیزایر



bijan64
2011-02-17, 01:13 PM
سلام

این فارسی ساز توسط خودم روی رام RCMIX تست شده و کاملا جواب می ده.

مسولیت این کار با شماست


ابتدا فایل ضمیمه رو دانلود کنید
فایل رو مستقیما درون مموری کارت کپی کنید
بک آپ فراموش نشه
از طریق منوی ریکاوری و Install from sd نصب کنید.

موفق باشید:flower:

OMID-FX
2011-02-21, 09:28 PM
سلام دوست عزیز

من یه گوشی دیزایر دارم هر کاری میکنم حروف فارسی رو مقطع نشون میده فونت فارسی کپی کردم نشد چندتا فایل فارسی ساز هم که دوستان گذاشته بودن استفاده کردم نشد

این مشخصات گوشی من هست :

Android 2.2

اینم عکس بوت لودرش هست :


http://up.*************/images/7pldd7fb4ixvo8wwwmr.jpg

bijan64
2011-02-21, 10:03 PM
سلام دوست عزیز

من یه گوشی دیزایر دارم هر کاری میکنم حروف فارسی رو مقطع نشون میده فونت فارسی کپی کردم نشد چندتا فایل فارسی ساز هم که دوستان گذاشته بودن استفاده کردم نشد

این مشخصات گوشی من هست :

Android 2.2

اینم عکس بوت لودرش هست :




بهترین راه برای فارسی کردن گوشی نصب یه رام فارسیه. من این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=96853)رام رو بهتون پیشهاد می کنم. گوشیتون کاملا فارسی میشه.
موفق باشید

hamid_rs
2011-04-13, 03:29 PM
من امتحان کردم.اما روی "Android 2.2 "RCMix HD 3.4 جواب نداد.

amir1237
2012-08-21, 11:26 AM
با عرض سلام و خسته نباشيد
من گوشي HD دارم توي تايپ sms حروف فارسيش حرفها (گ) (پ) (چ) رو نداره چيکار بايد بکنم که اين حروف رو داشته باشه ممنون از سايت خوبتون در ضمن اگه لطف کنيد يه دفترچه راهنماي فارسي از اين گوشي بزاريد ممنون ميشم روز خوش:flower:

Reza.L
2012-08-21, 11:42 AM
با عرض سلام و خسته نباشيد
من گوشي HD دارم توي تايپ sms حروف فارسيش حرفها (گ) (پ) (چ) رو نداره چيکار بايد بکنم که اين حروف رو داشته باشه ممنون از سايت خوبتون در ضمن اگه لطف کنيد يه دفترچه راهنماي فارسي از اين گوشي بزاريد ممنون ميشم روز خوش:flower:

سلام

اگه منظور شما Desire HD هستش که باید توی بخش خودش میپرسدین .

برای این کار به قسمت زیر برید :

Settings --> Language & keyboard

کیبوردتون رو انتخاب کنید و در قسمت Input تیک Add farsi keys رو فعال کنید .