PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] فعال سازی gprs برای همراه اول و ایرانسل درDesire HD



milad192
2011-02-14, 01:38 PM
سلام خسته نباشید همه دوستان با توجه به اینکه بعضی سری دیزایر اچ دی مثل تی.فون و اونای که از اروپا میاند ممکنه تو شناختن شبکه ایرانسل و همراه اول برای نت مشکل داشته باشند گفتم این اموزش را قرار بدم

برای استفاده باید یک apn جدید بسازید که به مسیر زیر بروید

Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names

یا

Setting > Wireless Controll > Mobile Network > Access Point Names

منو را بزنید و نیو apn را انتخواب کنید برای ایرانسل موارد زیر را وارد کنید
name:
Irancell-GPRS

apn:
mtnirancell

.....:
10.131.26.138

port:
9201

در صورتی که بعد از انجام مراحل بالا دیدید که مرورگرتون درست کار نمیکنه apn را حذف و یکی دیگه به این شکل بسازید

name:
Irancell-GPRS

apn:
mtnirancell


بقیه انتخواب ها دست نخورده بمونه و سپس بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره

برای همراه اول


Name : MCI-GPRS

APN : mcinet

انتخواب هاب دیگر را تعییر ندهید و سپس بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره

بعد از انجام مراحل حتما وایرلس خاموش باشه و گوشی را ری استارت کنید تا علامت E یا G بالای گوشی بیاد

tohid06
2011-02-15, 10:46 PM
سلام خسته نباشید همه دوستان با توجه به اینکه بعضی سری دیزایر اچ دی مثل تی.فون و اونای که از اروپا میاند ممکنه تو شناختن شبکه ایرانسل و همراه اول برای نت مشکل داشته باشند گفتم این اموزش را قرار بدم

برای استفاده باید یک apn جدید بسازید که به مسیر زیر بروید

Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names

یا

Setting > Wireless Controll > Mobile Network > Access Point Names

منو را بزنید و نیو apn را انتخواب کنید برای ایرانسل موارد زیر را وارد کنید
name:
Irancell-GPRS

apn:
mtnirancell

.....:
10.131.26.138

port:
9201

در صورتی که بعد از انجام مراحل بالا دیدید که مرورگرتون درست کار نمیکنه apn را حذف و یکی دیگه به این شکل بسازید

name:
Irancell-GPRS

apn:
mtnirancell


بقیه انتخواب ها دست نخورده بمونه و سپس بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره

برای همراه اول


Name : MCI-GPRS

APN : mcinet

انتخواب هاب دیگر را تعییر ندهید و سپس بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره

بعد از انجام مراحل حتما وایرلس خاموش باشه و گوشی را ری استارت کنید تا علامت E یا G بالای گوشی بیاد

سلام لطفا mms رو بگذارید

hamid-1354
2011-02-16, 11:55 AM
سلام. من دیزایر دارم. نمیشه واسه ی همراه اول فقط 2 تا اسمو گذاشتو سیو کرد. mcc میخواد. اونارو چیکار کنم؟

milad192
2011-02-16, 06:01 PM
سلام. من دیزایر دارم. نمیشه واسه ی همراه اول فقط 2 تا اسمو گذاشتو سیو کرد. mcc میخواد. اونارو چیکار کنم؟

سلام
برای GPRS همراه اول اول دیتای خط رو فعال کنید بعد در داخل APN اطلاعات رو وارد کنید و بعد حتما گوشی رو ریست کنید
من خودم تست کردم 100 % جواب گرفتم
به mcc هم نیازی نبود

adriyano
2011-02-17, 01:37 AM
چطوری تنظیم کردی ...میشه خواهش کنم توضیح بدین؟

milad192
2011-02-17, 01:32 PM
چطوری تنظیم کردی ...میشه خواهش کنم توضیح بدین؟

سلام من از طریق سایت همراه اول Mci.ir ثبت نام کردم و فعال کردم

و یا به 8088 یک اس ام اس خالی بدید و بعد به 8080 و بقیه مراحل رو ادامه بدهید

milad192
2011-02-17, 03:13 PM
برای MMS باید فرم تعهد اخلاقی پر بشه تا اول فعال بشه

adriyano
2011-02-18, 12:16 AM
به 8008 مشخصات گوشی رو میفرستم ولی در جواب میگه چنین گوشی ثبت نشده..
اگر کسی با خط همراه اول و با گوشیه htc desire hd کانکت شده تورو خدا راهنمایی کنه من دیگه کلافه شدم

milad192
2011-02-18, 04:35 PM
به 8008 مشخصات گوشی رو میفرستم ولی در جواب میگه چنین گوشی ثبت نشده..
اگر کسی با خط همراه اول و با گوشیه htc desire hd کانکت شده تورو خدا راهنمایی کنه من دیگه کلافه شدم

دوست عزیز من که گفتم وقتی دیتای خط فعال شد
تنظیمات بالا رو که توضیح دادم ست کن و بعد گوشیتو ریست کن حالشو ببر
من الان روی Desire HD دارم با انترنت همراه اول کار میکنم
معلومه که الان تنظیماتو نداره مگه چند وقه این گوشی امده؟؟؟؟

شما الان یک APN جدید بساز و فقط اینا رو بزار داخلش

name:
Irancell-GPRS

apn:
mtnirancell

بعد گوشیتو حتما باید ریست کنی و حتما هم حواست باشه تیکه Mobile Network فعال باشه
بعد از ریست یک علامت E یا G بالای صفحه میادش

toooon
2011-02-26, 03:11 PM
سلام از راهمناییتون ممنونم.

tohid06
2011-03-02, 12:35 AM
اقا میلاد می دونیم باید فرم پر کنیم من تنطیمان mmc رو خواستم فعال است

aaabbac
2011-04-07, 12:36 AM
porto to irancell 8080 bezaarin bad save konid ino yadeton raft begin save konid ba zadane dokme menu

UnitedFan
2011-07-06, 12:55 PM
سلام
أقا من تنظيمات رو مطابق أموزش سايت همراه اول انجام دادم
فقط تو قسمت يوزر نيم - پسوورد كفته گزينه leave field blank رو انتخاب كن كه اين گزينه نيست ووقتى يوزر وپسوورد روخالى ميزارم واوكى ميكنم هنوز not set هستش
Save كردم بعدش ريست ولى بازم اينترنت فعال نيست

loghmansar
2011-07-12, 02:14 AM
mamnoon 100% ok
man javab gereftam

alizarr
2012-07-23, 11:19 AM
ممنون پيش منم جواب داد

maaah_202
2012-09-29, 09:26 PM
سلام.واسه فعالسازی mms ایرانسل روی دیزایر اچ دی باید چه کار کرد؟

iman2420
2013-03-12, 11:59 PM
Value

Item
Irancell-GPRS
Connection Name
GSM-GPRS/GPRS
Bearer
mtnirancell
APN
http://vitrin.irancell.ir (http://vitrin.irancell.ir/cgi-bin/Web/HomePage/MTNIPortal)
Home Page
10.131.26.138
WAP 1.0 *****
9201
Port
CO-WSP
Service
10.131.26.138

WAP 2.0 *****
8080
Port
HTTP
Service


WAP 1.0 ***** : گوشی هایی که از نسخه WAP 1.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 2.0 پشتیبانی نمیکنند.

WAP 2.0 ***** : گوشی هایی که از نسخه WAP 2.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 1.0 پشتیبانی نمیکنند.

jasem90
2014-11-18, 12:18 AM
salam doosatan
?htc desire hd rightel ro suport mikone