PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش S-off کردن HTC DESIRE



AMiN.RapTure
2011-02-12, 08:29 AM
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه

برای شما ، آموزش s-off کردن دیزایر رو در نظر گرفتم
با روشی که کمترین زمان رو میبره

اول از هر چیز ، تمامی مسئولیت این فرآیند به عهده خودتون است
من از این روش استفاده کردم و الان دیزایر s-off شده دارم.

گوشی باید روت شده باشه.
این روش در MaC قابل انجام نیست
فقط در
xp , vista , seven


- اول از همه بکاپ بگیرید تا در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل بتونید به حالت اول برگردید
- به یک cd یا dvd خام نیاز دارید
- وارد سایت http://alpharev.nl/ (http://alpharev.nl/)بشید و برنامه ی AlphaRev 1.8 HBOOT reflash utility
رو دانلود کنید ( با حجم 24 MB )

- وارد setting گوشی بشید ، سپس application سپس Development ، و تیک USB Deb***ing رو روشن کنید
- فایلی که دانلود میکنید دارای فرمت ISOست و با برنامه ی NERO یا InfraRecorder اون رو رایت کنید
- بعد از رایت pc رو ریستارت کنید و از روی (DVD/CD که رایت کردید ) بوت کنید
- دست به چیزی نزید و بگذارید برنامه فرآیند خودش رو طی کنه
- سپس وقتی نوشته ی waiting your device... رو دیدید ، گوشی رو به pc وصل کنید و دست به چیزی نزنید.
- سپس برنامه شروع به کار میکند و پس از مدتی از شما سوال میپرسد که آیا میخواید ریکاوری مخصوص AlphaRev رو نصب کنید؟ Y و n ، دارد ، ( این ریکاوری دقیقا مانند ریکاوری clockworkmod recovery هستش ، من Y زدم و نصب شد ، شما میتونید N بزنید برای نصب نکردن ، سپس اینتر)
- از اینجا فکر کنید گوشی و کیبرد جلوی شما نیست ، فقط نظاره گر باشید ، گوشی چند بار ریستارت میشود ، وارد Bootloader میشود ، و...همین مراحل تکرار میشود.(در این حالات اگر گوشی را از سیستم جدا کنید ، گوشی Brick میشود ، به این معنی که باید ساعت 9 بزاریدش دم در تا مسئولین محترم و زحمتکش شهرداری ببرنش ، چون دیگر به هیچ دردی نمیخوره!)

- در آخر ، روی مانیتور (PC) ، نوشته ای میاد که عملیات به پایان رسیده و یک کلیک بزنید ، و کامپیوتر خاموش میشود.
گوشی هم در این لحظه در حالت bootLoader است.کامپیوتر را خاموش کنید.گوشی را از pc جدا کنید ، از BootLoader گوشی رو ریستارت کنید ، و...
تبریک ، گوشی شما S-OFF شد.

توضیحات : با S-off کردن ، Hboot شما افزایش میابد.مثلا Hboot من 80 بود ، الان شده 93.0001
با S-off کردن میتونید اون صفحه ی سفید با نوشته ی سبز HTC رو تغییر بدید.
با S-off کردن در آینده تغییرات بیشتری رو میتونید اعمال کنید ، چرا که کم کم متد ها و آموزش هایی از راه میرسند که مخصوص گوشی های s-off شده هستند.)

موفق باشید دوستان
منبع: IR-TCI.ORG/ANDROID TEAM
http://up.*************/images/fv75sltvcwkq3mvi65u8.jpg

OMID-FX
2011-02-14, 03:13 PM
سلام دوستان

گوشی من با مشخصات زیر هست ایا این روش به کارش میاد یعنی روش انجام میشه در ضمن گوشی من ریکاوری هم نمی گیره خطا میده منظورم از ریکاوری همون بکاپ هست از راهنمایی های مفید شما هم کمال تشکر را دارم

http://up.*************/images/rx2xaqpntbp733ts7b.jpg

Mojtaba925
2011-02-14, 03:19 PM
شما گوشیتونو روت کردید؟

OMID-FX
2011-02-14, 03:48 PM
سلام دوست عزیز

چی بگم والا تمام نشانه های روت توی گوشی من هست ولی وقتی میخوام ریکاوری بگیرم یا فونت نصب کنم پیغام خطای توی عکس رو میده که یکی از دوستان کفتن باید S-OFF کنم گوشی رو الان توی گوشی من وقتی روت کردم یه ایکن اضافه شده همون ایکن S.U.P.ER USER بعد توی HBOOT هم منوی بکاپ گرفتن اضافه شده ولی همش خطای توی عکس رو میده


http://up.*************/images/bx6itn5bnjhefnpihdsu.jpg

AMiN.RapTure
2011-02-15, 02:16 AM
سلام دوست عزیز

چی بگم والا تمام نشانه های روت توی گوشی من هست ولی وقتی میخوام ریکاوری بگیرم یا فونت نصب کنم پیغام خطای توی عکس رو میده که یکی از دوستان کفتن باید S-OFF کنم گوشی رو الان توی گوشی من وقتی روت کردم یه ایکن اضافه شده همون ایکن S.U.P.ER USER بعد توی HBOOT هم منوی بکاپ گرفتن اضافه شده ولی همش خطای توی عکس رو میده


http://up.*************/images/bx6itn5bnjhefnpihdsu.jpg
اون مشکلی که میگید ربط داره به پارتیشن بندی یا درست نصب نشدن clockword mod recovery
بله میشه. محض اطلاع با برنامه ی titaium یه بکاپ بگیرید قبل از انجام عملیات

OMID-FX
2011-02-16, 08:55 AM
سلام دوستان

ممکنه این روش روی یه سری گوشی جواب نده گوشی من دیزایر هست ولی این روش روش جواب نمیده

classicrgh
2011-03-15, 06:44 PM
با سلام.این روش روی دیزایر من جواب نمیده انگار.گوشیم روت شده ولی تا به pc وصل میکنم گوشی که شناخت بعد عملیات متوقف میشه وبعد از 60 ثانیه کامپیوتر ختموش میشه.چند بار هم تست کردم باز نشد.
مشکل از کجاست

AMiN.RapTure
2011-04-17, 12:39 PM
با سلام.این روش روی دیزایر من جواب نمیده انگار.گوشیم روت شده ولی تا به pc وصل میکنم گوشی که شناخت بعد عملیات متوقف میشه وبعد از 60 ثانیه کامپیوتر ختموش میشه.چند بار هم تست کردم باز نشد.
مشکل از کجاست
سلام
گوشیتون روت نیست.اگر روت باشه ، میشه. من همین الان یه گوشی روت نشده رو امتحان کردم 2 بار ، نمی شد ، و می گفت که سیستم بعد از 60 ثانیه شات دان میشه...
روت کردم...ok ، شد ، با Hboot 93....DEsire Slcd

classicrgh
2011-04-17, 02:55 PM
والا نمیدونم چی بگم من با S..u..p..er One Clik . Ver2.1 روت کردم همه برنامه هایی که نیاز به روت دارن تا رو گوشی نصب بشن هم نصبیدم؛جواب میده.پس گوشیم روت شده آیکن s..upe..r user هم دارم!!!!

darbib
2011-04-17, 08:05 PM
سلام
من اینکار رو کردم امشب هم ساعت 9 میذارم گوشی رو دم در تا ببرند
گوشی تا مرحله سوم رفت اما توی مرحله 3 حدود یک ساعت موند یادمه نوشته بود flashing boot : ok یا یه چیزی توی این مایه ها
منم داشتم بر و بر به گوشی نگا میکردم
یدفعه برق رفت
همین
حالا گوشی رو که روشن میکنم میره توی hboot
البته توی منوی ریکاوری هم میتونم برم
اما گوشی تا همین مرحله هست وکامل نمیاد بالا
اون بالای hboot هم یه نوشته صورتی که شبیه اسم همین برنامه هست نوشته
یک بار دیگه هم با سی دی بوت کردم اما گوشی رو نمیشناسه
چکار کنم
با عرض شرمندگی بکاپ هم ندارم
بذارم دم در ؟
توی نایلون
خداییش زباله جالبیه
اما شاید رهی باشه
چشم به راه کمک و یاریتان هستم

AMiN.RapTure
2011-04-19, 01:12 AM
والا نمیدونم چی بگم من با S..u..p..er One Clik . Ver2.1 روت کردم همه برنامه هایی که نیاز به روت دارن تا رو گوشی نصب بشن هم نصبیدم؛جواب میده.پس گوشیم روت شده آیکن s..upe..r user هم دارم!!!!
من شده با این برنامه ها گوشی رو روت کردم ســــوپر یـــوزر هم میومد ، اما روت واقعی نبود
شما برای اینکه متوجه بشید 100% روت شده ، برنامه ی ترمینال رو دانلود و نصب کنید .
تو سایت هست
واردش بشید
فرمان
SU
رو صادر کنید ، اگر علامت # رو دیدید بدونید که روت شده ، اگر نوشت Perimos Denied یا همچین چیزی ( املاش یادم نی ) بدونید روت نشده

AMiN.RapTure
2011-04-19, 01:24 AM
سلام
من اینکار رو کردم امشب هم ساعت 9 میذارم گوشی رو دم در تا ببرند
گوشی تا مرحله سوم رفت اما توی مرحله 3 حدود یک ساعت موند یادمه نوشته بود flashing boot : ok یا یه چیزی توی این مایه ها
منم داشتم بر و بر به گوشی نگا میکردم
یدفعه برق رفت
همین
حالا گوشی رو که روشن میکنم میره توی hboot
البته توی منوی ریکاوری هم میتونم برم
اما گوشی تا همین مرحله هست وکامل نمیاد بالا
اون بالای hboot هم یه نوشته صورتی که شبیه اسم همین برنامه هست نوشته
یک بار دیگه هم با سی دی بوت کردم اما گوشی رو نمیشناسه
چکار کنم
با عرض شرمندگی بکاپ هم ندارم
بذارم دم در ؟
توی نایلون
خداییش زباله جالبیه
اما شاید رهی باشه
چشم به راه کمک و یاریتان هستم
سلام...
احواله شما؟
نگران نباش.
رم ریدر داری؟
شاید امیدی باشه :whistle:
توی ریکاوری میره که خوبه.
یه رام دانلود کن.بریز توی رم ریدر
رم ریدر رو بزار توی گوشی ، فلشش کن رام رو

classicrgh
2011-04-19, 02:39 PM
من شده با این برنامه ها گوشی رو روت کردم ســــوپر یـــوزر هم میومد ، اما روت واقعی نبود
شما برای اینکه متوجه بشید 100% روت شده ، برنامه ی ترمینال رو دانلود و نصب کنید .
تو سایت هست
واردش بشید
فرمان
SU
رو صادر کنید ، اگر علامت # رو دیدید بدونید که روت شده ، اگر نوشت Perimos Denied یا همچین چیزی ( املاش یادم نی ) بدونید روت نشده
ضمن تشکر از آقا امین عزیز که با حوصله جواب ما رو میدن.
داداش اسکرین شات یه نگاه بنداز مثل اینکه روت شده:blush:
درسته؟

darbib
2011-04-19, 02:55 PM
اخه میدونید مشکل از همینجا شروع شد
من میخواستم رام جدید بریزم با یه اروری دقیقا مثا دوستمون omid-fx که توی پست 5 همین تاپیک هست روبرو شدم
گفتند باید گوشی s-off بشه که اینجوری شد
من دقیقا مشکلم همینه
راه دیگه ای هست؟

AMiN.RapTure
2011-04-19, 06:53 PM
ضمن تشکر از آقا امین عزیز که با حوصله جواب ما رو میدن.
داداش اسکرین شات یه نگاه بنداز مثل اینکه روت شده:blush:
درسته؟
شما تا حالا رام کوکی نصب کردید؟! با این کار مطمئن می شیم که روت شدست.
sup-er user نشانه ی 100% روت نیست
در مورد اون عکس ، باید نوشته باشه
SU#
#
برای شما علامت $ هست...برای من که روت کامله # هست..

AMiN.RapTure
2011-04-19, 07:18 PM
اخه میدونید مشکل از همینجا شروع شد
من میخواستم رام جدید بریزم با یه اروری دقیقا مثا دوستمون omid-fx که توی پست 5 همین تاپیک هست روبرو شدم
گفتند باید گوشی s-off بشه که اینجوری شد
من دقیقا مشکلم همینه
راه دیگه ای هست؟
بله ، گوشی های جدید برای s-off شدن نیاز به روت دارند ! چون به صورت پیشفرض s-On هستند ،شما روت کردید که می خواستید s-off کنید ، مشکل آقای omid fx این بود که اصلا ریکاوری مد رو نداشتند
اموزش کامل و جامع نصب ریکاوری مد و رادیو و رام (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=924253#post924253)

darbib
2011-04-19, 09:47 PM
من گوشیم روت بود
البته اون وقتا که بود
برنامه فلان یوزر رو داشتم . خیلی برنامه ها که نیاز به روت داشت رو نصبیده بودم
اما به نظرم ریکاوری مد رو نداشتم
الان میشه کاری کرد؟
من فقط به hboot و ریکاوری ساده دسترسی دارم

AMiN.RapTure
2011-04-19, 11:55 PM
من گوشیم روت بود
البته اون وقتا که بود
برنامه فلان یوزر رو داشتم . خیلی برنامه ها که نیاز به روت داشت رو نصبیده بودم
اما به نظرم ریکاوری مد رو نداشتم
الان میشه کاری کرد؟
من فقط به hboot و ریکاوری ساده دسترسی دارم
در اولین فرصت به برطرف کردنه مشکله شما می پردازم.
:flower:

classicrgh
2011-04-20, 01:40 PM
شما تا حالا رام کوکی نصب کردید؟! با این کار مطمئن می شیم که روت شدست.
sup-er user نشانه ی 100% روت نیست
در مورد اون عکس ، باید نوشته باشه
SU#
#
برای شما علامت $ هست...برای من که روت کامله # هست..
نه تا حالا نصب نکردم.ولی حالا یه سوال:
وقتی ولوم پایین با پاور نگه میدارم یه صفحه میاد که سطر اولش دقیقا اینو نوشته:
Bravo Pvt3 ship S-off
یعنی گوشیم s-off شده؟
آخر سر ساعت 9 میذارمش دم در،با جعبه وهمه چی:grrr:

darbib
2011-04-20, 02:01 PM
من یه فکری به سرم زده
اگه یه مموری کارت پیدا کنم که پارتیشن بندی شده باشه و من فایل آپدیت بریزم توش و با اون فایل روی گوشی یه رامی ریکاوری مدی چیزی بریزم مشکل حل میشه ؟
چون الان گوشی وقتی بوت میشه اون بالا یه نوشته صورتی داره به نام alpharev و بعد نوشته s-off پس گوشی روت شده و s-off هست

AMiN.RapTure
2011-04-21, 01:43 AM
نه تا حالا نصب نکردم.ولی حالا یه سوال:
وقتی ولوم پایین با پاور نگه میدارم یه صفحه میاد که سطر اولش دقیقا اینو نوشته:
Bravo Pvt3 ship S-off
یعنی گوشیم s-off شده؟
آخر سر ساعت 9 میذارمش دم در،با جعبه وهمه چی:grrr:
بله وقتی نوشته s-off، یعنی s-off شده اس
نه نمی خواد بزاریش دمه در.:flower:

AMiN.RapTure
2011-04-21, 01:46 AM
من یه فکری به سرم زده
اگه یه مموری کارت پیدا کنم که پارتیشن بندی شده باشه و من فایل آپدیت بریزم توش و با اون فایل روی گوشی یه رامی ریکاوری مدی چیزی بریزم مشکل حل میشه ؟
چون الان گوشی وقتی بوت میشه اون بالا یه نوشته صورتی داره به نام alpharev و بعد نوشته s-off پس گوشی روت شده و s-off هست
بله اگر نوشته s-off مطمئن باشید روت شده و s-off شده.
ممکنه اون راه جواب بده
اگر جواب نداد از hboot به ریکاوری برید با همین مموری کارت ، و در ریکاوری Clear stroge کنید.

classicrgh
2011-04-21, 10:08 AM
بله وقتی نوشته s-off، یعنی s-off شده اس
نه نمی خواد بزاریش دمه در.:flower:
خب چرا منوی ریکاوری ندارم یعنی نمیتونم از طریق ریکاوری چیزی نصب کنم.موقع s-off کردن به روش شما هم هیچ yes یا no نیومد که بخواد ریکاوری نصب کنه فقط یخورده که رفت دیگه اررور داد قطع شد.بعدش دیدم نوشته s-off.یعنی میشه ناقص s-off شده باشه؟
الان هر کاری میکنم دیگه نمیشه دوباره s-off کنم:flower:

Mojtaba925
2011-04-21, 01:02 PM
ریکاوریتون چند گزینه داره؟

darbib
2011-04-21, 02:00 PM
[یه سوال دیگه
اینکه میشه با برنامه پارتیشن مجیک مموری رو پارتیشن بندی کرد؟حتما میدونید که این برنامه پارتیشن های با منبع باز (لینوکسی )رو ساپورت میکنه
چون من فکر میکنم اشکال جایی هست تو مموری
چون اون فایلی رو که آدرس میده نمیتونه بخونه توی مموری هست شاید اگه اینجوری پارتیشن بندیش کنم بتونه بخونه

classicrgh
2011-04-21, 03:07 PM
ریکاوریتون چند گزینه داره؟

فقط 4تا گزینه داره
reboot syste...
applay sdcard...
wipe data/factory....
wipe cash .....
به اختصار همین چهار تای بالایی.میدونم باید ریکاوری نصب کنم ولی نمیشه :eh:

darbib
2011-04-21, 09:55 PM
[
الان من وقتی با استفاده از رامی که توی رم دارم میرم این عکس میاد
چه کار کنم ؟
تورو خدا کمک کنید


http://up.*************/images/bx6itn5bnjhefnpihdsu.jpg[/QUOTE]

Mojtaba925
2011-04-22, 05:59 AM
فقط 4تا گزینه داره
reboot syste...
applay sdcard...
wipe data/factory....
wipe cash .....
به اختصار همین چهار تای بالایی.میدونم باید ریکاوری نصب کنم ولی نمیشه :eh:
شما با استفاده از دستورات adb یه ریکاوری بریزید.
با کمی جشتجو میتونید این کار رو بکنید.

[
الان من وقتی با استفاده از رامی که توی رم دارم میرم این عکس میاد
چه کار کنم ؟
تورو خدا کمک کنید


http://up.*************/images/bx6itn5bnjhefnpihdsu.jpg[/QUOTE]
شما چه رامی رو استفاده میکنید؟
رام دیگه ای رو امتجان کنید.
یه ریکاوری دیگه نصب کنید ببینید باز هم همینه.

darbib
2011-04-23, 05:28 PM
سلام
نمیشه هر کاری میکنم
من رام رو گوشیم نصب نمیشه
تا حالا این رامها رو نصبیدم نمیشه
LeeDrOiD_V3.0.2_GB_Bravo_A2SD
GingerVillain2.1
GingerVillain1.9
persepolis 0.7 with d2we+ and parsi by sedmeti
Persia_Desire_By_RezaWM_v1.2
هر کدوم یه اروری میده
فقط GingerVillain2.1 مینویسه کامل شد و همینجور میمونه بعد که با ریکاوری ریبوت می کنم باز میاد توی hboot
یه سوال از کجا میشه فهمید گوشی بریک شده ؟
دیگه روشن نمیشه یا اینکه گوشی منم بریک شده
اگه اینجوریه بزارم دم در شب ساعت 9 شهرداری جمعش کنه ببره
خسته شدم از بس رام دانلود کردم و نشد
با ریکاوری2.5.0.7 و 2.5.1.8 و 3.0 امتحان کردم نمیشه

darbib
2011-04-24, 08:25 PM
کسی نیس جواب بده
یه راهنمایی ای چیزی

darbib
2011-04-25, 04:06 PM
اقا درست شد
ممنون از همه
با یه رام ruu اپدیت کردم درست شد
فقط فکر کنم دوباره باید روت و s-off ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کنم

mt6711
2011-06-16, 03:05 PM
من soff کردم ولی ریکاوری آلفا رو نصب نکردم راهی هست که بعد از soff اونو نصب کرد ؟

AMiN.RapTure
2011-06-17, 02:28 AM
من soff کردم ولی ریکاوری آلفا رو نصب نکردم راهی هست که بعد از soff اونو نصب کرد ؟
موقع نصب ، yes و no داد ، no زدید حتما.دوباره s-off کنید و موقع نصب YES رو بزنید

fxvictory
2011-06-24, 02:03 PM
وقتی که install رو زدی و نصب کردی wipe data رو بزن . درست میشه

sami_x1i
2011-06-30, 09:08 PM
سلام ببخشید من فایلو دانلود کردم چیجوری بوتش کنم تا حالا 4تا cd رایت کردم نشد چیکار کنم تورو خدا یه راهنماییه خوب بزارید

AMiN.RapTure
2011-07-01, 01:31 AM
سلام ببخشید من فایلو دانلود کردم چیجوری بوتش کنم تا حالا 4تا cd رایت کردم نشد چیکار کنم تورو خدا یه راهنماییه خوب بزارید
سلام.
کاری نداره.
عرض کردم که خدمتتون..
با برنامه های مختلفی میشه..
مثله inferna recorder..
وقتی داخله این برنامه هستند ، write Iso ( یا Write Image ) رو بزنید و بعد فایل رو انتخاب کنید و ..
تنها مشکلی که تا حالا دوستان نداشتند همین بوده :D
در خدمتم.موفق باشید.

mmohsenmm
2011-07-10, 01:05 PM
من نمیتونم first boot رو پیدا کنم.ویندوزم 7 هست.boot, پیدا کردم اما first boot رو نه.تو قسمت بوت رده بندی داشت من اولی رو گذاشتم روی سی دی رام اما وقتی کامپیوتر بالا اومد هیچی نشد

mmohsenmm
2011-07-28, 03:36 AM
دقت کردین من چند روز پیش پست زدم؟
:(:ohno::angry::grrr:

mmohsenmm
2011-08-01, 12:39 AM
دست شما درد نکنه.شرمند کردین.
دل دنیا دنیا رو خون کردی:santa:که تو اینجوری رفتی
تمام دلخوشی هامو :santa:تو با رفتن گرفتی
مثل حسه یه عشق تازه بودی:santa:مثل افسانه بی اندازه بودی

DJFOOOX
2011-08-02, 04:25 PM
دوستان سلام براي s-on كردن گوشي بايد چكار كنيم ؟
من قبل از s-off از گوشي بكاپ گرفتم ولي حالا ريستر كه ميكنم گوشي هنوز s-off شده هست ميخوام گوشيمو دوباره s-on كنم

mmohsenmm
2011-08-03, 02:04 AM
دوستان سلام براي s-on كردن گوشي بايد چكار كنيم ؟
من قبل از s-off از گوشي بكاپ گرفتم ولي حالا ريستر كه ميكنم گوشي هنوز s-off شده هست ميخوام گوشيمو دوباره s-on كنم

راهش اینه که گوشی رو آنروت کنی.بعدا اگه خواستی دوباره روت کن

DJFOOOX
2011-08-03, 01:36 PM
راهش اینه که گوشی رو آنروت کنی.بعدا اگه خواستی دوباره روت کن
چجوري با نصب رام RUU يا راه ديگه اي هم هست ؟

mmohsenmm
2011-08-05, 03:08 AM
چجوري با نصب رام RUU يا راه ديگه اي هم هست ؟
یه راه بود.یادم نیست چه جوریه.با تعویض رام هم میشه

ranold
2011-11-26, 04:14 AM
salam duste aziz aval az hame bebakhshid ke farsi naneveshtam chon paye yek systemy hastam ke font farsi nadare
beharhal dust aziz na***** shodam ke ino shenidam vali bet tosie mikonam ba narmafzare UNREVOKED 3 gushito dobare root koni va bad ba alpharev mojadad s-off koni
age dorost shod khabaresho bem bede omidvaram ke javab bede
ino vase duste azizemun DARBIB neveshtam

boon
2014-03-13, 08:57 AM
با سلام
لطفا روش s-off گوشی htc desire 200 رو هم شرح بدید .
با تشکر

mehditd
2014-04-20, 12:15 AM
این روش برای Desire V جواب میده!