PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشی بسیار آسان برای نصب ریکاوری مد روی Desire HD



Mojtaba925
2011-02-08, 06:14 PM
روشی بسیار آسان برای نصب ریکاوری مد روی Desire HD



خب دوستان برای اینکه بتونن رام نصب کنن حتما میخوان برن ربکاوری برای این کار چند راه وجود داره که راحت ترینش رو در اختیارتون میذارم ; برای این که گوشیتون ریکاوری داشته باشه 2 دقیقه وقتتونو بدید به این آموزش:santa:
1- به تاپیک زیر برید و گوشیتونو روت و S-Off کنید.
Desire HD /Desire Z - روت و S-OFF کردن گوشیهای Desire HD /Desire Z به روشی آسان (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105562)
2- به آدرس زیر برید و برنامه موجود رو دانلود و تو گوشی نصب کنید.
ROM Manager-برنامه ای برای کنترل ROM گوشی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84813)
3- برنامه رام منجر رو اجرا کنید و گزینه اول (Flash ClockWorkMod Recovery) رو انتخاب کنید.
4- صبر کنید تا کاملا کارش تموم شه.
5 - تمام حالا میتونید هر رامی رو که میخواید با استفاده از منوی ریکاوری نصب کنید.

نکات قابل توجه:
1- برای استفاده از این نرم افزار نیاز به اینترنت دارید.
2- برای استفاده از این نرم افزار باید از چی پی ان استفاده کنید.

موفق باشید.


کپی برداری با ذکر منبع و نام نویسنده بلا مانع میباشد

gam-taem
2011-05-23, 08:31 AM
استاد اين چيزي كه شما گفتيد من چه جور back up از رام بگيرم؟:hmm:

.AnonYmouS
2011-05-23, 02:00 PM
استاد اين چيزي كه شما گفتيد من چه جور back up از رام بگيرم؟:hmm:

سلام .

شما وقتی برنامه ی Rom Manager رو اجرا کنید قسمتی به اسم Back up Current Rom داره که وقتی روش کلیک میکنید گوشی به Recovery میره و بک آپ گرفته میشه

profetiona
2011-05-23, 08:14 PM
روشی بسیار آسان برای نصب ریکاوری مد روی Desire HD



خب دوستان برای اینکه بتونن رام نصب کنن حتما میخوان برن ربکاوری برای این کار چند راه وجود داره که راحت ترینش رو در اختیارتون میذارم ; برای این که گوشیتون ریکاوری داشته باشه 2 دقیقه وقتتونو بدید به این آموزش:santa:
1- به تاپیک زیر برید و گوشیتونو روت و S-Off کنید.
Desire HD /Desire Z - روت و S-OFF کردن گوشیهای Desire HD /Desire Z به روشی آسان (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105562)
2- به آدرس زیر برید و برنامه موجود رو دانلود و تو گوشی نصب کنید.
ROM Manager-برنامه ای برای کنترل ROM گوشی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84813)
3- برنامه رام منجر رو اجرا کنید و گزینه اول (Flash ClockWorkMod Recovery) رو انتخاب کنید.
4- صبر کنید تا کاملا کارش تموم شه.
5 - تمام حالا میتونید هر رامی رو که میخواید با استفاده از منوی ریکاوری نصب کنید.

نکات قابل توجه:
1- برای استفاده از این نرم افزار نیاز به اینترنت دارید.
2- برای استفاده از این نرم افزار باید از چی پی ان استفاده کنید.

موفق باشید.


کپی برداری با ذکر منبع و نام نویسنده بلا مانع میباشد






چقدر باید صبر کنم تا کارش تموم بشه.
نصب رام فارسی هم به همین سادگیه ؟.لطفا معرفی کنید.

A.M.I.R.
2011-05-23, 09:42 PM
چقدر باید صبر کنم تا کارش تموم بشه.
نصب رام فارسی هم به همین سادگیه ؟.لطفا معرفی کنید.

کل مراحل بیشتر از چند دقیقه طول نمیکشد.
پروسه هر مرحله توسط کامپیوتر یا گوشی چند ثانیه است(به جز بک اپ و ریستور که چند دقیقه است)

نصب رام کافیست گوشی را وایپ(پاک کردن اطلاعات) کنید(یک مرحله تک کلیک)
سپس نصب کنید(یک مرحل تک کلیکی)
فارسی هم یک پچ است و نصبش مثل نصب رام میماند.(فقط وایپ نباید بکنید)

برای رام هم به قسمت رامها مراجعه کنید.

موفق باشید

profetiona
2011-05-24, 09:22 AM
بکاپ داخل رام منیجر رو زدم وارد صفحه نارنجی شد.از اینجا به بعد رو اگه میشه تصویری راهنمایی کنید.وایپ رو هم توضیح دهید و از کجا باید انجام شود.
android2.2/software number 1.32.720.5/build number1.32.720.5
]با این اینفو چه رامی نصب کنم بهتره؟

.AnonYmouS
2011-05-24, 03:07 PM
بکاپ داخل رام منیجر رو زدم وارد صفحه نارنجی شد.از اینجا به بعد رو اگه میشه تصویری راهنمایی کنید.وایپ رو هم توضیح دهید و از کجا باید انجام شود.
android2.2/software number 1.32.720.5/build number1.32.720.5
]با این اینفو چه رامی نصب کنم بهتره؟


سلام دوست عزیز

با اجازه ی دوست خوبم la121mo

در این مرحله چون برنامه ای کار نمیکنه که بشه ازش عکس گرفت راهنمایی تصویری مشکل هست یه کم.

باید با دوربین عکس گرفت که چون صفحه نارنجی و سفید هست به خوبی مشخص نمیشه

حالا که شما وارد Recovery شدی برای بک آپ گرفتن باید به قسمت backup and restore- بری ( از بالا 6 مین گزینه )

حالا اولین گزینه یعنی backup رو انتخاب کنبد و تمام
بعد از 4 دقیقه بک آپ گرفته میشه و در مموری کارت در پوشه ی clockword ذخیره میشه

profetiona
2011-05-24, 08:06 PM
بکاپ گرفته شد.حالا با توجه به ورژن گوشیم واسه فارسی ساز چه رام و پچی نصب بشه؟

A.M.I.R.
2011-05-25, 07:01 PM
بکاپ گرفته شد.حالا با توجه به ورژن گوشیم واسه فارسی ساز چه رام و پچی نصب بشه؟


کسی هست کمک کنه؟

به قسمت رام ها مراجعه کنید و یک رام که ساپرت فارسی (یا به صورت پیش فرض یا با پچ)دارد انتخاب و نصب کنید.
موفق باشید

profetiona
2011-05-26, 09:35 AM
وقتی گزینه اول میزنم این پیغام میاد.
Confirim phone model
HTC Desire HD
ایا ریکاوری مد انجام شده.
گزینه بالا رو که میزنم این پیغام رومیده.
successfully flashed cloocworkmod recovery

A.M.I.R.
2011-05-26, 06:56 PM
وقتی گزینه اول میزنم این پیغام میاد.
Confirim phone model
HTC Desire HD
ایا ریکاوری مد انجام شده.
گزینه بالا رو که میزنم این پیغام رومیده.
successfully flashed cloocworkmod recovery

خوب گوشی را انتخاب کنید.
پیام پایین هم به معنی نصب موفقیت امیز ریکاوری منو است

profetiona
2011-05-28, 09:24 AM
خوب گوشی را انتخاب کنید.
پیام پایین هم به معنی نصب موفقیت امیز ریکاوری منو است

اگه ریکاوری به خوبی نصب شده پس چرا این فارسی ساز نصب نمیشه .پیغام اینستال ابورت میده.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106677

A.M.I.R.
2011-05-28, 12:09 PM
اگه ریکاوری به خوبی نصب شده پس چرا این فارسی ساز نصب نمیشه .پیغام اینستال ابورت میده.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=106677

پس یا با رامتون سازگار نیست و باید از یک فارسی ساز دیگه استفاده کنید.
یا ورژن ریکاوری را تغییر دهید شاید درست شد.

موفق باشید

khaledgh
2011-06-02, 08:19 PM
باسلام من ورژن اخری رو نصب کردم بسیار عالی بود

azad_mical
2011-06-22, 01:39 AM
سلام من دیزایر اچ دی دارم
وقتی میخوام ریکاوری کنم (بابت نصب فارسی ساز)گوشیم که ریبوت میشه یه علامت تعجب قرمز میاد تو صفخه و همینطور می مونه مجبور می شم باطزی رو در بیارم کسی هیت منو کمک کنه که باید چی کار کنم.
آیا برای دیزایر اچ دی فارسی ساز منلسب هست
مرسی

alideburgh
2011-06-28, 09:24 PM
با سلام
دوستان سوالی دارم . من Flash ClockWorkMod Recovery رو اجرا کردم . هم( ADSL - 512 )دارم و هم *** . ولی حدود 1 ساعت که هنوز کارش تموم نشده . آیا منطقی هستش یا یا مشکلی وجود داره ؟؟

cobber
2011-07-02, 12:30 AM
آقا این نرم افزار رام منیجر واسه من اور میده
مدل گوشی رو انتخاب مب کنم بعد ارور می ده
یکی راهنمایی کنه

.AnonYmouS
2011-07-02, 09:59 AM
سلام من دیزایر اچ دی دارم
وقتی میخوام ریکاوری کنم (بابت نصب فارسی ساز)گوشیم که ریبوت میشه یه علامت تعجب قرمز میاد تو صفخه و همینطور می مونه مجبور می شم باطزی رو در بیارم کسی هیت منو کمک کنه که باید چی کار کنم.
آیا برای دیزایر اچ دی فارسی ساز منلسب هست
مرسی

گوشیتون به ریکاوری اصلی خود گوشی میره. شما اول باید گوشیتون رو روت کنید و ریکاوری نصب کنید .
فارسی ساز هم باید رام کوک شده نصب کنید که فارسی هم ساپورت کنه .


با سلام
دوستان سوالی دارم . من Flash ClockWorkMod Recovery رو اجرا کردم . هم( ADSL - 512 )دارم و هم *** . ولی حدود 1 ساعت که هنوز کارش تموم نشده . آیا منطقی هستش یا یا مشکلی وجود داره ؟؟

از اتصال گوشیتون به اینترنت اطمینان حاصل کنید . اول یه صفحه با بزوزر باز کنید و بعد اگه مشکلی نبود برنامه رو اجرا کنید و ورژن ریکاوری رو آپدیت کنید


آقا این نرم افزار رام منیجر واسه من اور میده
مدل گوشی رو انتخاب مب کنم بعد ارور می ده
یکی راهنمایی کنه

باید از وی پی ان استفاده کنید

dvbskystar
2011-09-02, 07:55 PM
سلام
من وقتی ریکاوری رو می زنم گوشی ریبوت می شه و تو صفحه سفید که نوشته htc گیر می کنه چه کار کنم

stars ipho
2011-12-02, 01:36 PM
سلام میشه ریکاوری مد 3.0.2.8به صورت فایل PD98IMG.zipبزارین

miladjooon
2011-12-30, 06:08 PM
سلام میشه ریکاوری مد 3.0.2.8به صورت فایل PD98IMG.zipبزارین

اصلا همچين چيزي نميشه كه بيان اين كارو بكنن...
با استفاده از روش پست اول انجام دهيد..
موفق باشيد...