PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارتیشن بندی موری کارت با منوی ریکاوری Desire



bijan64
2011-02-07, 09:49 PM
با این روش شما میتونید پارتیشن ext و swap بسازید که در خیلی از رام ها کاربرد داره.مثل rcmix HD insertcoin HD و...

در این روش از ریکاوری ورژن 3 استفاده میشه.

مسئولیت این کار با شماست

مواد لازم : !!!



یک عدد گوشی دیزایر روت شده
دانلود فایل ریکاوری (REC3)

استفاده از یه مموری کلاس بالا ( ترجیحا 4 یا بالاتر)
بکاپ از مموری در صورت نیاز


روش کار :

بعد از دانلود ریکاوری ، اون رو مستقیما درون مموری کارت کپی کنید ، در هیچ پوشه ای نریزید و فایل رو مستقیم کپی کنید درون مموری کارت
گوشی رو خاموش کنید و وارد ریکاوری بشید.
install zip from sd card رو انتخاب کنید و choose from sd card رو بزنید.
سپس فایل recovery-clockwork-3.0.0.5-bravo.zip رو انتخاب کنید و در عرض چند ثانیه ریکاوری جدید بالا میاد.
گوشی رو ریست نکنید.
ریکاوری جدید زرد رنگه!
حالا وارد advance بشید و partition رو انتخاب کنید.
مقدار ext رو 512 یا 1 گیگ انتخاب کنید.( معمولا 1 خیلی خوبه)
next بزنید و مقدار swap رو با توجه به رامی که می خواید نصب کنید وارد کنید.( واسه a2sd صفر وارد کنید.)
تموم شد.


حالا ریبوت کنید و منتظر بمونید.
زمان می بره تا پارتیشن بندی بشه.پس بعد از ریبوت کردن صبور باشید و دست به چیزی نزنید.

نکات قابل توجه :

این ریکاوری بعد از هر بار ریبوت از بین میره و باید دوباره نصب بشه.
بعد از پارتیشن بندی تمام اطلاعات مموری کارت پاک میشه.در صورت نیاز بکاپ بگیرید
پارتیشن ext درون محیط ویندوز دیده نمیشه.
بعد از انجام این عمل مقادیر وارد شده رو اگه از کل حجم مموریتون کم کنید ، میشه حجم پارتیشن fat32 تون.
مثلا اگه شما 1 گیگ واسه ext بزنید و swap رو صفر وارد کنید و مموریتون 4 گیگ باشه، 3 گیگ واستون فضای fat32 می مونه که تویه ویندوز قابل مشاهدست.

موفق باشید:flower:



دانلود (http://rapidshare.com/files/446709358/recovery-clockwork-3.0.0.5-bravo.zip)
(http://rs126tg.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=download&editparentlocation=0&bin=1&fileid=441122459&filename=recovery-clockwork-3.0.0.5-bravo.zip&dlauth=738166D1695140DA8F30EF3F333CC57F4208844A64D 7793979958A1D3FEACA93F3BED5BC09BBC8414CF8A4059BB5E 8476CFC744344D72D9385635E13E16C0DA66A5282405C8A270 87535AB276BE03199BEE2CB27F616F4A075F4B9F789DA23465 81D1DBAE1F3D9A403A13FCB142F1F7B#%21download%7C126t l%7C441122459%7Crecovery-clockwork-3.0.0.5-bravo.zip%7C1336)

bijan64
2011-02-12, 10:10 PM
سلام
فایل ضمیمه شد.
موفق باشید:flower:

malek
2011-02-21, 11:36 PM
آقا بیژن دستت درد نکنه با این آموزش راحت . بالاخره تونستم مموری دیزایرمو پارتیشن بندی کنم
حیفم اومد که فقط دکمه تشکر رو بزنم
ممنون

ROID&
2011-02-25, 10:37 AM
من میخوام این رامو نصب کنم رام MIUI برای دیزایر
که نیاز به بارتیشن بندی داره
یعنی بعد از بارتیشن بندی نذارم گوشی خاموش شه؟

AMiN.RapTure
2011-02-25, 10:49 AM
من میخوام این رامو نصب کنم رام MIUI برای دیزایر
که نیاز به بارتیشن بندی داره
یعنی بعد از بارتیشن بندی نذارم گوشی خاموش شه؟
ربطی نداره.میتونید خاموش کنید.توی تایپیک رام MIUI اشاره کردم که به چه فرمتی پارتیشن بندی کنید.
بعد پارتیشن بندی ، wipe کنید و گوشی رو وریستارت کنید و رام رو بریزید توی SD و نصب کنید
( وقتی پارتیشن بندی میکنید رم فرمت میشه ، اگر چیز مهمی دارید به pc انتقال بدید)

DELIJAN_E
2011-04-02, 05:57 PM
سلام
اینقدر آموزش راحت و ساده و فعال بود که حال کردم
اول دکمه تشکر رو زدم به دلم نچسبید
ضروری دیدم با اینطوری ازتون تشکر کنم با اینکه این کلمات از تشکر قاصر هستند
.....

51091
2011-06-02, 12:36 AM
سلام
شرمنده من تازه واردم و درست حسابی بلد نیستم خیلی چیزارو میشه راهنمایی کنید از کجا ( فایل ریکاوری (REC3)
) میشه دانلود کرد ؟ شرمنده

51091
2011-06-02, 03:24 AM
تروخدا کمک این ÷ارتیشن بندیو چطور میشه از بین برد ؟

AMiN.RapTure
2011-06-02, 05:47 AM
تروخدا کمک این ÷ارتیشن بندیو چطور میشه از بین برد ؟
مموری رو یک بار فرمت کنید با کامپیوتر.

mohamad9
2011-06-06, 05:35 PM
سلام دوست عزیز

ممنون از آموزش بسیار به جا و خوبت

من یک بار رم گوشیم را با این روش پارتیشن بندی کردم و کامل و راحت پارتیشن بندی شد . دیروز بنا به دلایلی برای از بین بردن پارتیشن رم را با کامپیوتر فرمت کردم ولی دیگه پارتیشن بندی نمی شه اگر لطف کنی راهنماییم کنی ممنون می شم .

sohrab329
2011-06-06, 08:31 PM
سلام من گوشيم رو Exet4 كردم . وقتي ريست كردم ديگه روشن نشد. حالا چكار كنم

godhand123
2011-06-19, 03:17 AM
سلام من گوشی hd2 خودمو نند اندروید روش نصب کردم فرویو2.2
چه جوری برم به حالت ریکاوری ؟ اصلا ریکاوری منو داره این ؟
وقتی ولوم پایین رو نگه میدارم میره تو magdlr1.13
و اونجا چیزی به اسم install from sd نداریم.
متشکرم

reza-fat
2011-06-19, 08:47 AM
سلام دوست عزیز
با تشکر از تاپیک خوبتون. من این کارهایی که گفتید رو انجام دادم و بعدش گوشی رو ریبوت کردم و بالا اومد. ولی اطلاعات مموری کارت دست نخورده باقی مونده! یعنی مموریم پارتیشن بندی نشده ؟!
ممنونم

51091
2011-06-20, 01:50 AM
آقا سلام
من مموریمو پارتیشن بندی کردم بعدش با کامپیوتر که فرمت میکنم اصلا تغییر نمیکنه همون پارتیشنو داره جطور میشه پارتیشنو از بین برد؟؟

mesi2006
2011-07-05, 12:52 AM
سلام
گوشیمو طبق روشی که گفتین رو پارتشین بندی کردم. در حال حاضر مموری 4 گیگ شده 3 گیگ؟
یه مشکل دیگه هم که هست با وجود147 مگ حافظه total برای phone فقط 37 مگ جای خالی برای من مونده در صورتی که هیچ برنامه ای هم روی گوشی من نیست. مشکل از کجاست.
راستی من که مموری رو پارتیش... کردم لازمه رام رو دوباره نصب کنم یا نه؟
ممنون

Judas.Kiss
2011-07-06, 06:43 PM
سلام
گوشیمو طبق روشی که گفتین رو پارتشین بندی کردم. در حال حاضر مموری 4 گیگ شده 3 گیگ؟
یه مشکل دیگه هم که هست با وجود147 مگ حافظه total برای phone فقط 37 مگ جای خالی برای من مونده در صورتی که هیچ برنامه ای هم روی گوشی من نیست. مشکل از کجاست.
راستی من که مموری رو پارتیش... کردم لازمه رام رو دوباره نصب کنم یا نه؟
ممنون

همه دوستان برای گرفتن پاسخ خودشان به انجمن a n d - r o i d.ir مراجعه کنند...اینجا کسی جوابتون نمیده...

وقتی مموری 4 گیگ شده 3 گیگ پس پارتیشن شده و 1 گیگ برای حافظه گوشی برداشته شده و چون بر پایه لینوکس هست تو ویندوز قابل مشاهده نیست

A.M.I.R.
2011-07-06, 06:54 PM
سلام من گوشيم رو Exet4 كردم . وقتي ريست كردم ديگه روشن نشد. حالا چكار كنم

قبل از نصب رام باید فرمت کنید.
شما رم خود را با اطلاعات درونش از دست داده اید.


سلام من گوشی hd2 خودمو نند اندروید روش نصب کردم فرویو2.2
چه جوری برم به حالت ریکاوری ؟ اصلا ریکاوری منو داره این ؟
وقتی ولوم پایین رو نگه میدارم میره تو magdlr1.13
و اونجا چیزی به اسم install from sd نداریم.
متشکرم

انجمن hd2 مراجعه کنید
اینجا اتجمن desire است


سلام دوست عزیز
با تشکر از تاپیک خوبتون. من این کارهایی که گفتید رو انجام دادم و بعدش گوشی رو ریبوت کردم و بالا اومد. ولی اطلاعات مموری کارت دست نخورده باقی مونده! یعنی مموریم پارتیشن بندی نشده ؟!
ممنونم

بله یعنی پارتیشن بندی نشده است.


آقا سلام
من مموریمو پارتیشن بندی کردم بعدش با کامپیوتر که فرمت میکنم اصلا تغییر نمیکنه همون پارتیشنو داره جطور میشه پارتیشنو از بین برد؟؟


سلام
گوشیمو طبق روشی که گفتین رو پارتشین بندی کردم. در حال حاضر مموری 4 گیگ شده 3 گیگ؟
یه مشکل دیگه هم که هست با وجود147 مگ حافظه total برای phone فقط 37 مگ جای خالی برای من مونده در صورتی که هیچ برنامه ای هم روی گوشی من نیست. مشکل از کجاست.
راستی من که مموری رو پارتیش... کردم لازمه رام رو دوباره نصب کنم یا نه؟
ممنون

دوست عزیز جوابتون رو دادن


همه دوستان برای گرفتن پاسخ خودشان به انجمن a n d - r o i d.ir مراجعه کنند...اینجا کسی جوابتون نمیده...

وقتی مموری 4 گیگ شده 3 گیگ پس پارتیشن شده و 1 گیگ برای حافظه گوشی برداشته شده و چون بر پایه لینوکس هست تو ویندوز قابل مشاهده نیست

سایت and - roid . ir که کپی پیست است از لحاظ پاسخ گویی زیاد فرقی با اینجا نداره.
تبلیغ نکنید.

موفق باشید

Reza.L
2011-08-01, 02:53 PM
سلام به همه

میخوام رام گوشی (Desire) یه عزیزی رو عوض کنم و پارتیشنی که اون رام خواسته 1 هستش .
حالا مشکلی که اینجاست اینه که مموری اون 4GB کلاس 2 هستش و توی آموزش نوشته که کلاس 4 به بالا .
میخوام بدونم که اگه پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
یا اگه مشکلی پیش میاد بهتره با چه میزانی پارتیشن بندی کنم ؟

با تشکر:flower:

don_vito
2011-08-07, 02:06 AM
سلام :
حوب چجوری میشه بدون اینکه گوشی روت باشه پارتیشن بندی کرد ؟

amin_sooltan
2011-08-23, 10:21 AM
آقا من و وارد ریکاوری شدم بعد برای انتخواب
install zip from sd card دکمه پاور رو زدم ولی صفحه سیاه شد و مونده حالا باید چیکار کنم؟

amin_sooltan
2011-08-23, 10:23 AM
بالای ریکاوری من نوشته clockworked recovery v2.5.0.7 چجوری باید ریکاوری رو 3 کنم:hmm:

amin_sooltan
2011-08-25, 10:40 AM
کسی نیست جواب بده؟

mehdi_ch
2012-06-15, 11:24 PM
سلام

خیلی ممنون از مطلبتون .

من یه سوال داشتم : من مموریمو پارتیشن بندی کردم ، 4 گیگ بود یک گیگشو اختصاص دادم و الان مموری من نزدیک به 3 گیگ فضا داره .
من الان برنامه نصب میکنم هنوز داره از 130 مگ فضای مموری داخلی کم می کنه . با pc suit نصب می کنم .
این یک گیگ چی شده به کجا اضافه میشه ، چطور میشه تو این یک گیگ برنامه نصب کرد ؟
یعنی موقع نصب برنامه ، گزینه مموری داخلی رو انتخاب کنیم یا SD?

dr.mehdi
2012-09-29, 04:28 PM
با این روش شما میتونید پارتیشن ext و swap بسازید که در خیلی از رام ها کاربرد داره.مثل rcmix HD insertcoin HD و...

در این روش از ریکاوری ورژن 3 استفاده میشه.

مسئولیت این کار با شماست

مواد لازم : !!!

یک عدد گوشی دیزایر روت شده
دانلود فایل ریکاوری (REC3)
استفاده از یه مموری کلاس بالا ( ترجیحا 4 یا بالاتر)
بکاپ از مموری در صورت نیاز

روش کار :

بعد از دانلود ریکاوری ، اون رو مستقیما درون مموری کارت کپی کنید ، در هیچ پوشه ای نریزید و فایل رو مستقیم کپی کنید درون مموری کارت
گوشی رو خاموش کنید و وارد ریکاوری بشید.
install zip from sd card رو انتخاب کنید و choose from sd card رو بزنید.
سپس فایل recovery-clockwork-3.0.0.5-bravo.zip رو انتخاب کنید و در عرض چند ثانیه ریکاوری جدید بالا میاد.
گوشی رو ریست نکنید.
ریکاوری جدید زرد رنگه!
حالا وارد advance بشید و partition رو انتخاب کنید.
مقدار ext رو 512 یا 1 گیگ انتخاب کنید.( معمولا 1 خیلی خوبه)
next بزنید و مقدار swap رو با توجه به رامی که می خواید نصب کنید وارد کنید.( واسه a2sd صفر وارد کنید.)
تموم شد.


حالا ریبوت کنید و منتظر بمونید.
زمان می بره تا پارتیشن بندی بشه.پس بعد از ریبوت کردن صبور باشید و دست به چیزی نزنید.

نکات قابل توجه :

این ریکاوری بعد از هر بار ریبوت از بین میره و باید دوباره نصب بشه.
بعد از پارتیشن بندی تمام اطلاعات مموری کارت پاک میشه.در صورت نیاز بکاپ بگیرید
پارتیشن ext درون محیط ویندوز دیده نمیشه.
بعد از انجام این عمل مقادیر وارد شده رو اگه از کل حجم مموریتون کم کنید ، میشه حجم پارتیشن fat32 تون.
مثلا اگه شما 1 گیگ واسه ext بزنید و swap رو صفر وارد کنید و مموریتون 4 گیگ باشه، 3 گیگ واستون فضای fat32 می مونه که تویه ویندوز قابل مشاهدست.

موفق باشید
آقا اونجا که نوشتی install zip from sd card رو انتخاب کنید و choose from sd card رو بزنید.
تا install zip from sd card رو میزنم صفحه سیاه میشه و دیگه سیاه میمونه

1357851
2014-12-05, 07:33 AM
سلام پارتيشن بندي رو انجام دادم رام رو نصب كردن فضاي مورد نظرم به حافظه داخلي اضافه شد ولي مشكلش اينه كه با خاموش كردن گوشي ديگه بالا نمي اد لطفا كمك كنيد گوشيم htc desire a8181 هستش با چند تا رام و رم هم تست كرم همنطوري شد