PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد p990i



os maleck
2008-01-27, 10:04 AM
اگه می شه چهارتا آیکن اصلی روی دسکتاپ رو عوض کرد، یکی کمک کنه!:dont:

:hamid:
2008-01-27, 11:23 AM
شما یه سر به اینجا بزن انشا الله جواب میگیری (http://www.ir-tci.org/archives/theme/uiq-3/_uiq3/#more)
ولی چون اون چهار ایکون با fade حرکت میکنن فک نکنم عوض بشه ولی روش بالا قیافه گوشیرو به کل عوض میکنه

shervin157
2008-02-11, 03:12 PM
شدن که می شه ؛من یه سرس داشتم با گوشیم ور می رفتم اما الان حضور ذهن ندارم کدوم گزینه بود میشد 4 منوی اصلی رو تغییر داد مثلاً من الان سمت جپ گوشیم منوی و وسطی مسیج است

shervin157
2008-02-11, 03:19 PM
بعد در مورد این آدرس من بارها و بارها امتحان کردم درست عمل نمیشه یعنی آیکونها رو وقتی کپی می کنی در pictureبه همون نام stand by انجام نمیشه
در ضمن در 990 روی هر آیکون که بری اگه more بزنی edit نداره(نوشته edit->copy to و یا move to)لطفاً توضیح بدبد؟

os maleck
2008-03-19, 12:03 PM
شما یه سر به اینجا بزن انشا الله جواب میگیری (http://www.ir-tci.org/archives/theme/uiq-3/_uiq3/#more)
ولی چون اون چهار ایکون با fade حرکت میکنن فک نکنم عوض بشه ولی روش بالا قیافه گوشیرو به کل عوض میکنه

اینطوری بازم نمیشه ایکون های دسکتاپ رو عوض کرد.( ضمنآ تصویر برنامه تصویر p910 هست):dont:

Farzad666
2008-03-19, 05:12 PM
اینطوری بازم نمیشه ایکون های دسکتاپ رو عوض کرد.( ضمنآ تصویر برنامه تصویر p910 هست):dont:


من با P990 کار نکردم! ولی با بقیه UIQ3 ها کار کردم! هیچ کدوم برای این کار مشکلی ندارن! یعنی More رو میزنی و بعد Edit میکنی...!به همین سادگی!

ضمنا...این عکس که مربوط به برنامه Exotic هست اصلا مربوط نمیشه به P910...بلکه مربوط به یه سیستم عامل UIQ3 هستش... !!