PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Desire HD /Desire Z - روت و S-OFF کردن گوشیهای Desire HD /Desire Z به روشی آسان



Mojtaba925
2011-02-02, 04:01 PM
امروز براتون آموزش روت کردن دو گوشی قدرتمند HTC رو آموزش میدم.:flower:
:flower::flower::flower:
مسئولیت کار با خودتونه
:flower::flower::flower:
Root Desire Z / Desire HD (gfree)
:flower::flower::flower:

http://htcdesirehdcontract.co.uk/wp-content/uploads/2010/09/HTC-Desire-HD-Contract.png

http://latestpriceindia.com/wp-content/uploads/2010/10/htc-desire-z.png

سلام :flower:
با این روش ساده میتونید گوشیتونو روت و S-Off کنید .
این بهترین و ساده ترین روش روت کردن هستش!
برخی کاربران از برنامه visionary گوشیشونو روت میکنن که گفته شده مشکلاتی داره.
نکته مهم:قبل از استفاده از این روش اگه visionary روی دستگاهتون نصب هست پاک کنید و کامپیوترتون رو ریستارت کنید.بعد از اموزش استفاده کنید.
دقت کنید که رامتون 2.2 باشه.

ابزار مورد نیاز:
1. یک عدد درایور که میتونید از اینجا دانلود کنید و نصب کنید.Windows USB Drivers for the Vision (http://www.corylulu.com/usb_driver.zip)
2. اگه Visionary رو نصب کردین یا اتورانش رو غیرفعال کنید یا پاکش کنید.
3.یک عدد Terminal Emulator که میتونید اط اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=92397)دانلود بفرمایید.
4. دانلود Mini-adb (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=424553&stc=1&d=1301336170)(این فایل ضمیمه شده هستش)
5.دانلود یک عدد : gfree_temp-root.zip (http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/common/gfree_temp-root.zip)
6. دانلود یک عدد : gfree_02.zip (http://www.thinkthinkdo.com/trac/project1/raw-attachment/wiki/gfree/gfree_02.zip)
6.تیک usb d e b u g g i n g رو بزنید.
Applications > Development, USB d e b u g g i n g

Temp Root :
گوشیو با کابل به pc متصل کنید و حالت شارژ رو انتخاب کنید.
فایل gfree_temp-root.zip رو اکسترکت کرده و داخل یک پوشه(مثلا دسکتاپ) کپی کنید.
یا در cmd ویندوز نوشته های زیر رو تایپ کنید .
یا mini-adb رو که دانلود کردید اکسترکت کرده و فایل داخل پوشه اون به نام RunMe.Bat رو اجرا کرده و نوشته های زیر را تایپ کنید.
(در تایپ نوشته ها $ را تایپ نکنید)

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=378272&stc=1&d=1298650101


در گوشی :

1.برنامه Terminal Emulator رو که دانلود کردید در گوشی نصب کرده و اجرا کنید.
2- نوشته زیر رو توش تایپ کنید:


$ /data/local/tmp/rage

3.منتظر پیغام "Forked #### childs." باشید.
4.روی menu بزنید و Reset Term رو بزنید.تا از برنامه خارج شود.
5.دوباره اجرا کنید که Force Closes میده. یکباره دیگه اجرا کنین . باید بجای $ ، # رو ببینین.
گوشیتون روت شده.
برای روت دائمی یا پرمننت مراحل زیر رو هم طی کنید.


مراحل:

فایل gfree_02.zip رو که در مرحله 6 دانلود کردید تو همون پوشه قبلی اکسترکت کنید.(در pc)
دوباره RunMe.bat رو بزنین و تایپ کنین :(در بالا هم گفته بودم)


adb push gfree /data/local
gfree الان باید تو گوشی تو /data/local باشه.

در گوشی:
Terminal رو اجرا کنین و با دیدن # تایپ کنین :


cd /data/local
chmod 777 gfree
./gfree -f
sync

شما برای خوندن و نوشتن و دسترسی به فایل های سیستمی و پارتیشن نیاز داری پس نیاز دارید به "lock in" روت ...(اینا یه مشت توضیخاته الکیه اصلا توجه نکنید به کارتون ادامه بدید و دو خط زیر رو در ادامه ی قبلی تایپ کنید:D)

/data/local/tmp/root
sync

ممکنه بهتون پیغام Error "mkdir: /system/xbin already exists رو بده که مشکلی پیش نمیاد.(ادامه میدیم:D)
چند دقیقه صبر کنید.
گوشیو ریست کنید.


.................................................. .................................................. ....................


توجه: اگه میخواید رام کاستوم استفاده کنید.
رام منجر رو از اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84813)دانلود کنید.
بعد از رام بکاپ بگیرید.
بعد هر رامی خواستید با رام منجر یریزید.

خیلی موفق باشید.:D
منم که دیگه از کت و کول افتادم:D


کپی برداری با ذکر نام این سایت و نویسنده بلامانع میباشد



:flower::flower::flower:

hajhemmat
2011-02-18, 12:46 AM
با سلام.
من با استفاده از اين روش گوشيم رو روت کردم.
الان مشکلي که دارم اينه...
بعضي مواقع که وارد برنامه سـوپريوزر مي‌شم يه پيغام Force Closes مي‌ده که با clear data کردن برنامه مشکل حل مي‌شه...
مي‌شه راهنمايي کنيد

bigsaeed66
2011-03-10, 10:23 AM
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم من این Windows USB Drivers for the Vision (http://www.corylulu.com/usb_driver.zip) رو دانلود کردم ولی هیچ فایل EXE نداره چجوری نصبش کنم؟؟؟؟

A.M.I.R.
2011-03-10, 10:29 AM
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم من این Windows USB Drivers for the Vision (http://www.corylulu.com/usb_driver.zip) رو دانلود کردم ولی هیچ فایل EXE نداره چجوری نصبش کنم؟؟؟؟

به مسیر زیر بروید:
control panel>device manager
در یکجا یک عکس هست با علامت تعجب.
اگر مربوط به گوشی باشد(در صورت جدا کردن کابل باید برود)بر روی ان کلیک راست کرده.
update driver setting رو انتخاب کنید.
browse my computer for driver software را انتخاب کرده و به مسیر فولدری که usb drive در ان است بروید.
سپس next را زده و صبر کنید تا درایو نصب شود.

موفق باشید

bigsaeed66
2011-03-12, 11:26 AM
آقا شرمنده ولی من این کارو انجام دادم متاسفانه نشد که نشد چیکار بکنم؟؟؟

.AnonYmouS
2011-03-18, 04:00 AM
gfree-2 دانلود نمیشه

.AnonYmouS
2011-03-18, 05:48 PM
gfree دانلود شد. چیلتر بود

در گوشی :

1.برنامه Terminal Emulator رو که دانلود کردید در گوشی نصب کرده و اجرا کنید.
2- نوشته زیر رو توش تایپ کنید:



$ /data/local/tmp/rage

3.منتظر پیغام "Forked #### childs." باشید.
4.روی menu بزنید و Reset Term رو بزنید.تا از برنامه خارج شود.
5.دوباره اجرا کنید که Force Closes میده. یکباره دیگه اجرا کنین . باید بجای $ ، # رو ببینین.
گوشیتون روت شده.

من این مراحل رو رفتم و درست شد. الان روت موقت هست ؟ اگه آپدیت کنم به 2.2.1 روت نمیپره ؟

.::SaDeGh::.
2011-03-18, 06:51 PM
دوستان برای گوشی های رام 1.72 راهی جز دانگرید قرار نیست بیاد؟
چون این روش جواب نمیده!

.AnonYmouS
2011-03-18, 07:27 PM
دوستان برای گوشی های رام 1.72 راهی جز دانگرید قرار نیست بیاد؟
چون این روش جواب نمیده!


دوست عزیز خیلی راحت هست که
من همین 1 ساعت پیش دانگرید کردم و الان هم روت و S-off کردم و مشکلی هم نداشت .

.AnonYmouS
2011-03-19, 05:23 PM
در گوشی:
Terminal رو اجرا کنین و با دیدن # تایپ کنین :



cd /data/local
chmod 777 gfree
./gfree -f
sync

شما برای خوندن و نوشتن و دسترسی به فایل های سیستمی و پارتیشن نیاز داری پس نیاز دارید به "lock in" روت ...(اینا یه مشت توضیخاته الکیه اصلا توجه نکنید به کارتون ادامه بدید و دو خط زیر رو در ادامه ی قبلی تایپ کنید:D)

/data/local/tmp/root
sync



به قسمت بولد شده که میرسم روی گوشی میگه : not found
چرا ؟

Hadiir1
2011-06-01, 09:14 PM
من گوشیم دیزایز زد هست و رام اورجینال و کاملا اپدیت شده ایا با این روش میتونم اونو روت کنم؟
و یه مشکل دیگه اگه ممکنه فایل های مورد نیاز رو روی سرور سایت آپلود کنین بعضی لینک ها مشکل دارن
با تشکر

A.M.I.R.
2011-06-01, 09:41 PM
من گوشیم دیزایز زد هست و رام اورجینال و کاملا اپدیت شده ایا با این روش میتونم اونو روت کنم؟
و یه مشکل دیگه اگه ممکنه فایل های مورد نیاز رو روی سرور سایت آپلود کنین بعضی لینک ها مشکل دارن
با تشکر


شما میتوانید روت موقت کنید.
با هر بار ریستارت باید این کار ها را انجام دهید.
برای روت دایم باید به 1.32 یا 1.34 دانگرید کنید

راه راحتتر استفاده از برنامه visionary است.

موفق باشید

alidn2005
2011-06-29, 02:17 AM
سلام
تا مرحله 5 عالی بود و کامل انجام شد تا اینجا که گفتید :



5.دوباره اجرا کنید که Force Closes میده. یکباره دیگه اجرا کنین . باید بجای $ ، # رو ببینین.
گوشیتون روت شده.
برای روت دائمی یا پرمننت مراحل زیر رو هم طی کنید.


مراحل:

فایل gfree_02.zip رو که در مرحله 6 دانلود کردید تو همون پوشه قبلی اکسترکت کنید.(در pc)
دوباره RunMe.bat رو بزنین و تایپ کنین در بالا هم گفته بودم)

adb push gfree /data/local
gfree الان باید تو گوشی تو /data/local باشه.


از اینجا به بعد عمل میکنه ولی وقتی گوشی خاموش میشه و دکمه ولوم +پاور رو میزنیم نوشته S-on
یعنی هیچ !!!

ضمنا من خودم در کار کردن با خط فرمانها تقریبا حرفه ای هستم
این فرمانها رو ببین




adb remount
adb push build.prop /system/build.prop
adb install GoogleServicesFramework.apk
adb install Vending.apk
adb install Gmail.apk
adb shell rm /system/app/SdkSetup.apk
adb shell mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock03 /system
adb push su /system/xbin/su
adb push busybox /system/xbin/busybox
adb push installbusybox.sh /system/xbin/installbusybox.sh
adb shell chmod 06755 /system/*
adb shell chmod 06755 /system/xbin/*
adb install *****user.apk
adb shell installbusybox.sh

hajhemmat
2011-07-08, 02:36 AM
سلام به مدیران محترم ودوستان عزیز
دوستان من گوشیمو7.8ماهه گرفتم اصل تحت لیسانس چین وباگارانتی یاس و2ماه پیش توسط سایت اچ تی سی به 2.2اپدیت کردم.ازامروزهم تصمیم گرفتم گوشیمو روت کنم با کمک شما.
راستیت اینه که من از بعضی کلمات سر در نمیارم(دانگریدو...)
ایا میشه گوشیمو موقت روت کنم؟اگه میشه بی زحمت توضیح بدید؟
اگه بخوام روت کامل چیکار باید بکنم؟ایا راه برگشتی هم هست که گوشی مثله اولش بشه؟
لطفا کمک کنید ممنون میشم:flower:
با سلام ...
دوست خوبم
اگر کمي بيشتر در پست اول دقت مي‌کرديد مي‌ديديد که هم روش روت موقت گفته شده هم روت کامل،‌ پس سوال‌تون بي مورد بود و واسه همين جواب داده نمي‌شد. کمي بيشتر دقت کنيد و جملات رو دونه به دونه بخونيد ...
در مورد روت مي‌شه گفت راه برگشت هست و مي‌شه مثل اولش کرد اما سخته ...
در مورد دانگريد هم اگه خيلي ساده بگم بازگشت از ورژن بالا به ورژن پايين هست.
موفق باشد.

Mojtaba925
2011-07-08, 09:52 PM
دوست عزیز شما میگی ما کارامونو ول کنیم دنبال شما راه بیوفتیم جواب سوالتونو بدیم؟
شما سوالتونو که میپرسید حداقل تا 24 ساعت تحمل کنید.
از اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=76169)استفاده کنید ببینید کارتون راه میوفته؟
موفق باشید.

R.M.I
2011-07-11, 06:06 PM
آقا من در مرحله( 2) terminal emulator را که اجرا میکنم نوشته رو که تایپ میکنم not found میده چیکار کنم لطفا رهنماییم کنید.

hajhemmat
2011-07-12, 07:53 PM
آقا من در مرحله( 2) terminal emulator را که اجرا میکنم نوشته رو که تایپ میکنم not found میده چیکار کنم لطفا رهنماییم کنید.

با سلام ...
سوال شما اين معني رو مي‌ده که شما نتونستيد فايل‌هايي رو که گفته شده از کامپيوتر به گوشي انتقال بديد ...
من خودم الان دقيقا يادم نيست که وقتي اين کار رو انجام مي‌دادم، چي کار کردم که راه افتاد ...
ولي شما اگه ويروس کش نصب کردي غير فعال‌اش کن ...
فايل‌ها رو هم دستي به گوشي انتقال بده و مطمئن باش همشون رو منتقل کردي چون فايل‌ها جوري که ويروس کش اون‌ها رو ويروسي مي‌شناسه، پس ببين فايلي پاک نشده باشه ...
تو مرحله‌ي اول کاري جز انتقال نيست جز خط آخري که يه عدد 777 داره و ...
حالا اگه دوباره از اول شروع کني و خط‌ها دونه دونه تايپ کني نتيجه بگيري.
در ضمن در مورد خودم چند بار ويروس کش فايل‌ها رو پاک کرده بود و من که به‌جاي مثلا 6 تا فايل 4 تا داشتم وهمونا رو که انتقال مي‌دادم فکر مي‌کردم کارم رو کامل انجام دادم، اگه در مورد فايلي که داري مشکلي هست دوباره و در هنگام غير فعال بودن آنتي ويروس دانلود کن ...
موفق باشيد.

jesse
2011-09-13, 04:42 PM
من گوشیم اصلا بالا نمیاد چطوری s off کنم تورو خدا کمک کنید رامش به کلی پریده

A.M.I.R.
2011-09-13, 08:18 PM
من گوشیم اصلا بالا نمیاد چطوری s off کنم تورو خدا کمک کنید رامش به کلی پریده

شما رام فول فلش یا RUU را دانلود کنید
اگر فرمتش زیپ بود در مموری بریزید و گوشی رو به حالت بوت لودر بالا بیاورید.
برای اینکه گوشی رو به حالت بوتلودر بالا بیاورید باتری را خارج کنید جا بزنید دکمه پایین صدا را نگه دارید و پاور را بزنید.
زمانی که محیط بالا امد دکمه صدا را رها کنید
اگر هم exe بود در کامیوتر اجرا کنید و قدم به قدم جلو بروید.

موفق باشید

KHALIJS
2011-09-16, 10:10 AM
با سلام
من قصد نصب رام 2.3.5 را دارم
اما مشکلم قسمت نصب ریکاوری هستش
چند بار به چند روش روت و s-off کردم ولی برای نصب ریکاوری با پیغام زیر مواجه میشم

E: Can't mount cache: Recovery/command
نیاز به راهنمای

KHALIJS
2011-09-17, 12:17 PM
سلام
کسی از دوستان نمیتونه راهنمای کنه

mahdi.htc5
2011-10-19, 10:57 AM
چرا لینکها خراب هستن لطفا لینکها رو اصلاح کنید.

persian23
2011-10-30, 10:33 PM
با سلام خدمت دوستان
من یه دیزایر زد سری اروپایی دارم و واسه حل مشکل فارسیش نیاز به روت دارم.
ولی ورژن آندرویدم 2.3.3 با رام 2.42.405 هست
میخواستم بدونم اولن روت موقت روی گوشیم جواب میده و آیا روت موقت واسه نصب زبان جواب میده؟
با تشکر از زحمات شما :)

S@MAN M5
2011-11-16, 09:41 PM
دوست عزیز ممنون ولی ما که نفهمیدیم اینجا شما روت موقت دایم و soff کدومو اموزش میدی کلا این پست شما کامل فهم نیست ادم گیج میشه چیکار کنه من که حرفی از soff کردن ندیدم لطفا میشه توضیحات کامل بدبد یا علی

S@MAN M5
2011-11-19, 05:31 PM
شما میتوانید روت موقت کنید.
با هر بار ریستارت باید این کار ها را انجام دهید.
برای روت دایم باید به 1.32 یا 1.34 دانگرید کنید

راه راحتتر استفاده از برنامه visionary است.

موفق باشید
سلام دوست عریر من گوشیموz4root روت کردم ولی فکتر ریسیت میکنم از بین میره حلا بخواهم روت دایم کنم میشه ان روت کنم

S@MAN M5
2012-01-04, 02:04 AM
با سلام
من قصد نصب رام 2.3.5 را دارم
اما مشکلم قسمت نصب ریکاوری هستش
چند بار به چند روش روت و s-off کردم ولی برای نصب ریکاوری با پیغام زیر مواجه میشم

E: Can't mount cache: Recovery/command
نیاز به راهنمای
یه ریکاوری دیگه دانلود کنید

baddevil
2012-01-09, 07:16 PM
آقا من وقتی این دستور رو می زنم */adb shell chmod 0755 /data/local/tmp
می گه:
operation not permitted
چی کار کنم؟؟
راست من بیلد نامبراینه 1.83.466.2
می شه این کار رو کرد باهاش؟!!
ممنون

msn5104
2012-01-12, 06:23 PM
سلام
لینک ها بیشترشون خرابن

S@MAN M5
2012-01-12, 07:06 PM
دوست عزيز يه ريكاوري ديگه دانلود كن

smakhan
2012-03-23, 05:52 PM
با سلام خدمت دوستان
من یه دیزایر زد سری اروپایی دارم و واسه حل مشکل فارسیش نیاز به روت دارم.
ولی ورژن آندرویدم 2.3.3 با رام 2.42.405 هست
میخواستم بدونم اولن روت موقت روی گوشیم جواب میده و آیا روت موقت واسه نصب زبان جواب میده؟
با تشکر از زحمات شم

Reza.L
2012-03-23, 11:50 PM
با سلام خدمت دوستان
من یه دیزایر زد سری اروپایی دارم و واسه حل مشکل فارسیش نیاز به روت دارم.
ولی ورژن آندرویدم 2.3.3 با رام 2.42.405 هست
میخواستم بدونم اولن روت موقت روی گوشیم جواب میده و آیا روت موقت واسه نصب زبان جواب میده؟
با تشکر از زحمات شم

جدای از ورژن و اینجور مسائل ، همیشه واسه حل مشکل فارسی باید یه رام کاستوم با پشتیبانی فارسی نصب کنی یا اگه اشتباه نکنم 2.3.5 رسمی مشکل فارسی نداره و میتونی با آپدیت مشکلت رو حل کنی .

pooryab
2012-06-05, 02:20 PM
لینک دانلود
5.دانلود یک عدد : gfree_temp-root.zip (http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/common/gfree_temp-root.zip)
مشکل دارد

pooryab
2012-06-05, 05:13 PM
اون فایل رو از جای دیگه دانلود کردم
حالا به این مشکل برخوردم به نظر شما مشکل از کجاست
در گوشی:
Terminal رو اجرا کنین و با دیدن # تایپ کنین :

cd /data/local
chmod 777 gfree
./gfree -f
sync


بعد از تایپ دستور بولد شده می نویسه
gfree : not found

pooryab
2012-06-05, 05:48 PM
به ظاهر مشکل حل شد
در اون قسمت بولد باید به این گونه نوشت
ابتدا .
/
gfree -f

gfree -f/.

الان که دارم چک میکنم s-off شده است ولی تو برنامه ها **** یوزر رو نمیبینم!
ایا روت شده؟
اخه رام منیجر هم که نصب کردم میگه گوشیت روت نیست
ترمینال رو که تو گوشی باز می کنم # به $ تبدیل شده و قتی می خواهم مراحل بالا رو تکرار کنم در مرحله
adb shell chmod 0755......
permision denid میده

ali_taheri
2012-11-08, 12:56 AM
سلام گوشیم htc desire z و ورژن گوشیم 1.82.405.1 هستش هیچ جوری نمی تورنم اس اف یا رووت کنم وقتی این دستورو می نویسم */adb shell chmod 0755 /data/local/tmp
می نویسه
unable to chmod /data/loal/tmp/1recovery.img: operation not premitted
بعدم وقتی میرم تو terminal emulator اون مسیری که گفتین و می نویسم این پیغامو میده
permission denid
لطفا راهنماییم کنیم خیلی ممنون میشم

mghboy1
2012-11-08, 12:59 AM
شما از advanced ace hack kit استفاده کن

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

ali_taheri
2012-11-08, 11:56 AM
از همین روشی که شما میگین استفاده کردم ولی فایده نداشت

mansor1364
2013-04-06, 02:34 PM
adb push rage /data/local/tmp/rage/ سلام نمی دونم چرا اینو erorr mide?

89127040
2013-09-20, 11:18 PM
سلام.
من یک گوشی HTC Desire Z A7272 دارم. ورژن Android گوشیم اول (2.2) بود. وقتی با گوشیم به اینترنت وصل شدم، یک پیغام اومد که ورژن Android گوشی شما قدیمیه و ورژن جدیدشو نصب کنید. منم قبول کردم و ورژنش شد (2.3.3). با ورزنش مشکلی ندارم. فقط کلید Trackpad گوشیم برای اینکه صفحه خاموش گوشیم رو روشن کنم غیر فعال شده. به همین خاطر مجبورم از کلید پاور استفاده کنم یا یه بار کیبورد گوشیمو باز و بسته کنم تا صفحه روشن بشه. بقیه قابلیتهای کلید Trackpad گوشیم مثل سابق عمل میکنه.
یکی به من گفت که Soft Reset کنم درست میشه. ولی درست نشد. اگه به من بگین که راه حلش چیه، ممنون میشم.
Android version : 2.3.3
HTC Sense version : 2.1
Baseband version : 12.56a.60.25U_26.10.51.26
Kernel version : 2.6.35.10-g53a84f9
Software number : 2.42.405.5
Browser version : Webkit/533.1
mohammad65shahab@yahoo.com

mehdi_068
2014-02-03, 01:35 PM
فایل gfree_temp-root.zip (http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/common/gfree_temp-root.zip) دانلود نمیشه

mehrdades6
2014-11-27, 01:05 PM
سلام.دوستان wifi کار نمیکنه؟