PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : opera farsi



amir_homaf
2011-01-22, 03:57 PM
قبلا اوپرا فارسی را نصب میکردم ولی جدیدا نمیتونم. چرا؟؟؟

گاندول
2011-01-22, 09:07 PM
دقيقا گوشيت چيه؟كدوم opera رو نصب ميكردي؟
در ضمن اگه فارسي مينويسي اپرا نه اوپرا

Mohsen4498
2011-07-02, 10:43 PM
قبلا اوپرا فارسی را نصب میکردم ولی جدیدا نمیتونم. چرا؟؟؟

بدلیل پیلترینگ.باید از نسخه های هندلر استفاده کنی

vahid_elx
2011-12-23, 01:02 AM
دقیقا بگو مشکلت چیه.
موقع نصب و یا بعد از نصب.
اگه ارور خاصی هم میبینی بگو.