PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرح سوالات و مشکلات گوشی N8



ghamghatre
2010-12-30, 10:55 PM
سلام:

با توجه به انتقادهای شدید گرافیکی و سرعتی و ... که از این

گوشی شده این تایپیک رو واسه بیان مشکلات گوشی ان 8 مطرح

کردم تا دوستانی که با این گوشی کار کردن و یا دوستانی که

میتونن کمک کنن مشکل دوستان دیگه رو حل کنند.

don diego
2010-12-31, 01:44 AM
از اولین فریمور این گوشی نمیشه انتظار زیادی داشت ولی من عیبی در این امپراطور جدید نوکیا ندیدم

Mamali1372
2011-01-02, 12:50 PM
آیا فریمور جدیدی برای این گوشی در سال 2011 ارائه شده.اگه کسی فریمور جدید رو اسلفاده کرده ایا تغییرات گرافیکی داشته یا خیر.با تشکر.

don diego
2011-01-03, 12:44 AM
آیا فریمور جدیدی برای این گوشی در سال 2011 ارائه شده.اگه کسی فریمور جدید رو اسلفاده کرده ایا تغییرات گرافیکی داشته یا خیر.با تشکر.

نه. تا کمتر از 1 ماه دیگه فریمور جدید میاد

ghamghatre
2011-06-26, 09:28 PM
نه. تا کمتر از 1 ماه دیگه فریمور جدید میاد

از چی پیروی میکنه؟

ghamghatre
2011-06-26, 09:30 PM
از مهم ترین مشکلاتی که داره اینه که وقتی تعداد زیادی عکس رو از سیستم میریزی روی گوشی وقتی میخای لود کنی لود اولیه ی خیلی پایینی داره.البته ناگفته نماند که این شاید به خاطر این هست که توی قسمت مربوط به عکسها فیلم ها هم نمایش داده میشه.

behzadarja
2011-06-27, 03:30 PM
سلام:

با توجه به انتقادهای شدید گرافیکی و سرعتی و ... که از این

گوشی شده این تایپیک رو واسه بیان مشکلات گوشی ان 8 مطرح

کردم تا دوستانی که با این گوشی کار کردن و یا دوستانی که

میتونن کمک کنن مشکل دوستان دیگه رو حل کنند.

دوست عزيز دقيق مشابه تايپيك شما در سايت موجود هست

Inesta
2011-06-27, 05:16 PM
اقایکی کمک کنه.گوشی من خوب شارژ نگه نمیداره.فول که میکنم از اول صبح تا عصراصلا استفاده نمیکنم ولی فقط یه خونه شارژ داره.بعدش خاموش میشه .البته قبل از اینا خیلی باهاش دانلود میکردم.ترا خدا یکی کمک کنه.

saeid.kh
2011-06-27, 05:34 PM
سلام. در مورد باتری n8 باید بگم در کل استفاده از بازخورد لرزشی گوشی (touch vibration) خیلی شارژ مصرف می کنه. شاید این حالت توو پروفایل گوشی شما روشن باشه. باید بری به مسیر settings> profiles پروفایلتو ادیت کنی. اونجایی که نوشته touch screen vibration رو off کنی. انطور حسایب باتریت جون می گیره.

saeid.kh
2011-06-27, 05:40 PM
تغییری که من دیدم، اضافه شدن قابلیت بالا یا پایین بردن پیام ها با لمس خود پیام بود. در ورژن 11 فقط به کمک نوار عمودی کنار متن پیام میشد بالا یا پایینش کرد اما در ورژن 14 میشه انگشت رو وسط صفحه گذاشت و پیام رو بالا یا پایین برد.

ghamghatre
2011-06-27, 06:13 PM
اقایکی کمک کنه.گوشی من خوب شارژ نگه نمیداره.فول که میکنم از اول صبح تا عصراصلا استفاده نمیکنم ولی فقط یه خونه شارژ داره.بعدش خاموش میشه .البته قبل از اینا خیلی باهاش دانلود میکردم.ترا خدا یکی کمک کنه.

ببرش گارانتی بعضی از باطری های این مدل از نوکیا مشکل دارن.اگه مشکل خیلی بد بود برات عوضش میکنن اگه نه که شکو میدن بهش.
استفاده از گوشی نباید مثه کامپیوتر باشه که.
حالا این کاری که دوستمون گفت کن ویبره های گوشی رو غیر فعال ن ببین تاثیر نداره؟

ghamghatre
2011-06-27, 06:13 PM
بازی هم فوق العاده شارز میخوره میشه گفت بیشتر از مکالمه.

rosevallas
2011-06-27, 08:10 PM
گوشی از دستت زمین افتاده باشه یا آب بهش خورده باشه اینطوری میشه.در هر حالت باید به گارانتی بره

Inesta
2011-06-27, 09:00 PM
سلام. در مورد باتری n8 باید بگم در کل استفاده از بازخورد لرزشی گوشی (touch vibration) خیلی شارژ مصرف می کنه. شاید این حالت توو پروفایل گوشی شما روشن باشه. باید بری به مسیر settings> profiles پروفایلتو ادیت کنی. اونجایی که نوشته touch screen vibration رو off کنی. انطور حسایب باتریت جون می گیره.

اتفاقا من خودم همیشه ویبره رو خاموش میکنم.میگم شاید مال فایلهای پرحجمی که دان میکنم پی اف مشکل پیدا کرده باشه

behzadarja
2011-06-28, 03:04 PM
اگه فكر مي كني از دانلود فايلها بوده فلش بزن
چون ارزش نداره عمر باطريت كمتر شه
به جديدترين آپديت فلش بزن

ghamghatre
2011-06-28, 06:22 PM
مشکل اساسی این گوشی اینه که بعضی وقتا به طور خوکار خودش یهو ریست میشه و این باعث میشه یه شک بزرگ به کله ی کسی که این گوشی رو داره وارد شه که ای وای گوشیم سوخت.

imanajurlo
2012-08-17, 05:52 AM
سلام
من هیچی تو phone memory گوشیم ندارم
حتی یه sms هم ندارم ولی تو details ,c میزنه 116mb مسیج!!!
و همش پیغام و ارور پر بودن فون مموری رو میده
چکار باید بکنم:angry:؟>

Hamïd
2012-08-17, 07:19 AM
سلام
من هیچی تو phone memory گوشیم ندارم
حتی یه sms هم ندارم ولی تو details ,c میزنه 116mb مسیج!!!
و همش پیغام و ارور پر بودن فون مموری رو میده
چکار باید بکنم:angry:؟>

اگه واقعا هیچی ندارید یه بار هم ریست سه دکمه ای کنید تا کاملا مطمئن بشید حافظه گوشی خالیه....
البته با اینکار اطلاعات یادداشتها و دفترچه تلفن هم پاک میشه که میتونید قبلش یه بکاپ از این قسمتها بگیرید.

lx.ramin
2012-08-17, 02:04 PM
باسلا م برای آپدیت کردن گوشی چطوری میتوانم در نوکیا پسی سی ثبت نام کنم آخر کوشی که وصل میشود برای آپدیت احتیاج به یوز وپسورد دار د هرچه میزنم فایدهای ندارد باتشکر

M.a.s.u.D
2012-08-17, 02:46 PM
باسلا م برای آپدیت کردن گوشی چطوری میتوانم در نوکیا پسی سی ثبت نام کنم آخر کوشی که وصل میشود برای آپدیت احتیاج به یوز وپسورد دار د هرچه میزنم فایدهای ندارد باتشکر

شما اصلا لازم دردسر بکشید فقط فریمور گوشیتون از انجمن دانلود کنید و بعد با فونیکس آپدیت کنید!

دانلود فیرم ور جدید N8-00 ورژن (111.30.609)(RM-596)(Belle)_*فارسی*_(دانلود از سرور مستقیم) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=152577)

آموزش کامل آپدیت گوشی های نوکیا به وسیله ی برنامه ی فونیکس (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=110340)

lx.ramin
2012-08-17, 09:36 PM
با سلام ممنون از جواب دهیتون البته گوشیم به بل ارتقاع پیداکرده ولی وقتی که به نوکیا پی سی وصل میکنم چند اپلیکیشن معرفی میکند و نقشه ها که اینهم ملزم به ثبت نام است لصفا راهنمایی کنید متشکرم

stray
2012-08-17, 09:43 PM
با سلام ممنون از جواب دهیتون البته گوشیم به بل ارتقاع پیداکرده ولی وقتی که به نوکیا پی سی وصل میکنم چند اپلیکیشن معرفی میکند و نقشه ها که اینهم ملزم به ثبت نام است لصفا راهنمایی کنید متشکرم
نیازی فکر نکنم به راهنمایی باشه همونتور که گفتی میری تو سایت Nokia.com ثبت نام میکنی و بعد میای اونجا میزنی البته توی خودش هم ثبت نام میکنی ولی بعضی موفه ها الکی ارور میده!
تو سایت راحت تری!
و بعد از لاگ این کردن توی Ovi suit چراغ سبز دانلود روشن میشه!

imanajurlo
2012-08-18, 08:46 AM
اگه واقعا هیچی ندارید یه بار هم ریست سه دکمه ای کنید تا کاملا مطمئن بشید حافظه گوشی خالیه....
البته با اینکار اطلاعات یادداشتها و دفترچه تلفن هم پاک میشه که میتونید قبلش یه بکاپ از این قسمتها بگیرید.

خیلی ممنون :flower:
درست شد ولی چرا این اتفاق افتاده بود چون من 1ماه هم نیست گوشی رو خریدم!!!
یعنی ویروسی شده بود؟
چه انتی ویروسی رو توصیه می کنید؟

imanajurlo
2012-08-18, 08:55 AM
چندتا سوال داشتم
1.نمی شه مسیج ها رو روی mass memory برد ؟ (آگه بخوام رو phone memory نباشه حتما باید memory cardاستفاده کنم؟)
2.برنامه ای می خواستم تا وقتی صفحه گوشی رو لاک می کنم پسورد بخواد (مثل گوشی های اندرویدی)

asrcoputer
2012-08-18, 09:25 AM
شما درخواستت رو در تایپک زیر مطرح کن:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=94891

lx.ramin
2012-08-18, 12:19 PM
باسلام Nokia.comسایتش بسته است در قسمت sign in ,not regمیروم یوزر را هر اسمی میزنم قبول نمیکند. باتشکر

imanajurlo
2012-08-18, 09:42 PM
اگه واقعا هیچی ندارید یه بار هم ریست سه دکمه ای کنید تا کاملا مطمئن بشید حافظه گوشی خالیه....
البته با اینکار اطلاعات یادداشتها و دفترچه تلفن هم پاک میشه که میتونید قبلش یه بکاپ از این قسمتها بگیرید.

:( با ریست 3 دکمه درست شد و phone memory حافظه ی درست رو نشون می ده
ولی !!!!!
mass memory هم کلا پاک شد و عکس و موزیک هام هم پرید !!!
می شه ریکاوریش کنم؟ راهی هست؟

M.a.s.u.D
2012-08-18, 09:48 PM
:( با ریست 3 دکمه درست شد و phone memory حافظه ی درست رو نشون می ده
ولی !!!!!
mass memory هم کلا پاک شد و عکس و موزیک هام هم پرید !!!
می شه ریکاوریش کنم؟ راهی هست؟


با این برنامه
iCare data Recovery

Hamïd
2012-08-18, 10:33 PM
:( با ریست 3 دکمه درست شد و phone memory حافظه ی درست رو نشون می ده
ولی !!!!!
mass memory هم کلا پاک شد و عکس و موزیک هام هم پرید !!!
می شه ریکاوریش کنم؟ راهی هست؟

با ریست سه دکمه ای که با دکمه های منو+ ولوم+دوربین و در حالت خاموش انجام میشه، فقط حافظه گوشی (c) پاک میشه.
مطمئنید عکسها و آهنگهاتون تو c نبوده؟

imanajurlo
2012-08-21, 07:32 AM
با ریست سه دکمه ای که با دکمه های منو+ ولوم+دوربین و در حالت خاموش انجام میشه، فقط حافظه گوشی (c) پاک میشه.
مطمئنید عکسها و آهنگهاتون تو c نبوده؟

!!! بله 100% مطمئنم
دقیقا همین طوری که فرمودید هم فرمت کردم
ولی کل mass memory هم پاک شد! نمیدونم چرا؟!!!

obsidiyan
2012-09-10, 12:36 AM
سلام . من گوشیمو از آنا به بلله آپدیت کردم ولی الان دوربین گوشی مث سابق نیست و احساس میکنم در مواقعی که نور کمه تصویر نسبت به سابق نویزش بیشتره.
در ضمن یه مشکل دیگه هم پیش اومده . دیگه اسمایل ها رو ندارم ( منظورم اون شکلک های تو صفحه اس ام اس هست ) حتی وقتی کسی واسم اس ام اس همراه با اسمایل میفرسته فقط چند تا کاراکتر که معادل حروفی اسمایل هست رو میبینم مثل :0 . نمیدونم چرا اینطوری شده ؟
مشکل دیگمم که از اولین روز خرید گوشی باهاش بود اینه که بعضی مواقع وقتی باهام تماس میگیرن گوشی زنگ میزنه ولی صفحه کلا سیاهه و هیچی وجود نداره تا بتونم لمس کنم و جواب بدم باید گوشی رو سرو ته کنم بعد صفحه ظاهر میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید زیاد سوال کردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

M E Y S A M
2012-09-10, 01:54 AM
!!! بله 100% مطمئنم
دقیقا همین طوری که فرمودید هم فرمت کردم
ولی کل mass memory هم پاک شد! نمیدونم چرا؟!!!
احتمالاً شما از کد #7370#* برای ریست ستفاده کردین که همچین مشکلی به وجود آمده چون شخصاً خیلی زیاد از روش سه کلید استفاده کردم و با اطمینان میگم اکان نداره بجز درایو C اطلاعات دیگر درایوها ریست بشه... در هرحال شما می تونید با استفاده از نرم افزارهای بازیابی فایل که در بخش نرم افزار انجمن فراوان موجوده استفاده کنید .

سلام . من گوشیمو از آنا به بلله آپدیت کردم ولی الان دوربین گوشی مث سابق نیست و احساس میکنم در مواقعی که نور کمه تصویر نسبت به سابق نویزش بیشتره.
در ضمن یه مشکل دیگه هم پیش اومده . دیگه اسمایل ها رو ندارم ( منظورم اون شکلک های تو صفحه اس ام اس هست ) حتی وقتی کسی واسم اس ام اس همراه با اسمایل میفرسته فقط چند تا کاراکتر که معادل حروفی اسمایل هست رو میبینم مثل :0 . نمیدونم چرا اینطوری شده ؟
مشکل دیگمم که از اولین روز خرید گوشی باهاش بود اینه که بعضی مواقع وقتی باهام تماس میگیرن گوشی زنگ میزنه ولی صفحه کلا سیاهه و هیچی وجود نداره تا بتونم لمس کنم و جواب بدم باید گوشی رو سرو ته کنم بعد صفحه ظاهر میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید زیاد سوال کردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
درود برشما
متاسفانه همونطور که اشاره داشتید و طبق گزارشات دوستان کیفیت دوربین در بل نسبت به آنا کمی تنزل پیدا کرد که البته در آپدیتهای اخیر خصوصاً بل رفرش بهبود پیدا کرد و همینطور مدهای فراوانی برای ارتقا کیفیت دوربین ارائه شده که می تونید استفاده کنید از جمله لینک زیر:
مد افزایش کیفیت دوربین N8 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=156045)
برای اسمایل هم از لینک زیر استفاده کنید اما توجه داشته باشید فقط زمانی می تونید ازشون استفاده کنید که زبان گوشی انگلیسی باشه:
سیمبل های جدید برای belle (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160834)
در مورد سیاه شدن صفحه نمایش هنگام تماس باید بگم که گوشی دوتا سنسور کنار دوربین جلویی داره که یکیش سنسور تنظیم خودکار نور صفحه نمایشه و دیگری سنسور تقاربه که وظیفش اینه که درزمان تماس صفحه نمایشو از کار میندازه بدین منظور که گوشی با پوست صورت برخورد نکنه و تماسو قطع کنه ... پس در نتیجه یا این سنسور در گوشی شما چیزی جلوشو گرفته یا اینکه خرابه البته می تونه کثیف باشه یا اینکه محاظف صفحه چسپوندین و جلویهِ این سنسورو گرفته ...
هر چقدر خواستید سوال بپرسید نا سلامتی اینجا انجمنه و لطفش به همین سوالاس:flower:

alireza035
2012-10-11, 11:31 PM
با سلام
من گوشیمو به بلله آپدیت کردم ولی الان با wifi نميتونم نقشه ها را دانلود كنم و پيام خظاي بارگيري ميدهد

لطفا راهنمايي كنيد

Hamïd
2012-10-12, 04:59 AM
با سلام
من گوشیمو به بلله آپدیت کردم ولی الان با wifi نميتونم نقشه ها را دانلود كنم و پيام خظاي بارگيري ميدهد

لطفا راهنمايي كنيد

سلام دوست عزیز...
الآن چک کردم مشکلی نداشت (یعنی فعلا از این لحاظ محدودیتی اعمال نشده)
شما مطمئن بشید که کانکشن وای فای تون مشکلی نداره... یعنی با بروزر گوشی میتونید به اینترنت متصل بشید...
البته در حالت عادی هم سرعت دانلود از سرور نوکیا پایینه، در صورتی که سرعت اینترنت تون هم پایین باشه، وضع بدتر هم میشه...
به نظر من بهترین و مطمئن ترین راه دانلود نقشه ها از همین انجمنه...
در اینصورت میتونید با دانلود منیجر توسط کامپیوتر با قابلیت توقف به راحتی دانلود کنید...

nazanin045
2013-03-16, 09:27 PM
من اخیرا دیگه نمیتونم وارد تصویر هام بشم عکس ها رو که میزنم گوشیم قاطی میکنه یک مشکل دیگه هم دارم اینکه من یه آنتی ویروس نصب کردم که برای باز کردنش ازم کد میخواد کد هم تو خود سایتی که دانلود کردم نذاشته الان میخوام پاکش کنم برای پاک کردن هم کد میخوا چه جوری میتونم پاکش کنم؟لطفا کمکم کنید

Hamïd
2013-03-17, 02:37 PM
من اخیرا دیگه نمیتونم وارد تصویر هام بشم عکس ها رو که میزنم گوشیم قاطی میکنه یک مشکل دیگه هم دارم اینکه من یه آنتی ویروس نصب کردم که برای باز کردنش ازم کد میخواد کد هم تو خود سایتی که دانلود کردم نذاشته الان میخوام پاکش کنم برای پاک کردن هم کد میخوا چه جوری میتونم پاکش کنم؟لطفا کمکم کنید
اگه مشکل لود تصاویر دارید...
میتویند از نقل قول زیر استفاده کنید:

دقیقاً یکی از مشکلات بزرگ بل لود نشدن تصاویر و ویدیوها در گالری و قسمت پخش ویدیوها بود و شخصاً این مشکلو در نسخه رسمی بل به چشم میومد اما در آخرین آپیت یعنی 111.040.1511 حل شده. امــا یه چندتا روش رو میگم امتحان کنید چون قبلاً با این کار جواب گرفتم :
اول اینکه تمام شاخه هایی که داخلشون فایل تصویری هست یه پوشه برای پیش نمایش دارن که با اسم PAlbTN_ در شاخه مربوطه اسم گزاری شده شما پوشه هایی که با نام ذکر شده هستن رو پاک کنید ،توجه داشته باشید این پوشه ها مخفی هستن و در فایل منیجر گوشی قابل رویت نیست یا با PC این پوشه هارو پاک کنید یا از طریق فایل منیحرهای ارائه شده ،توجه داشته باشید به تعداد پوشه هایی که داخلشون تصویر دارید پوشه هایی با نام ذکر شده موجوده در نهایت با پاک کردن این پوشه ها گوشی رو ریستارت کنید و بعد گالری رو باز کنید و منتظر بمانید که تصاویر بازخونی بشن...
برای تفهیم بیشتر این (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1519454&postcount=241) پست رو هم بخونید.
اگه بازم مشکل داشتید باید منتظر ارائه آپدیت اصلاح شده نوکیا باشید و تا اون موقع می تونید از نرم افزارهای دیگه ای که برای نمایش تصاویر ارئه شده استفاده کنید که سه تا از بهترینهاشو براتون میزارم:
Photo Browser2 v2.00(4) S^3 - نمایش تصاویر شما به صورت سه بعدی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=153074&highlight=%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4)
LCG PhotoBook v.2.10 Final Retail Token icons مدیریت آلبوم تصاویر بصورت فول و ایکون های جدید (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=136997&highlight=%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4)
Photo Browser Technologies 2.00(1) S^1 S^3 S^Anna-برنامه عالی برای نمایش تصاویر شما به صورت سه بعدی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=135302&highlight=%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4)

در مورد آنتی ویروس، معمولا اگه کد پیش‌فرضش رو عوض نکرده باشید، 1234 و یا چهارتا صفر هست.
البته اگه هیچ جوری حذف نمیشه، میتونید فایل sis رو با siscontent باز کنید و محلهای ذخیره فایل رو مشاهده کنید تا به صورت دستی از گوشی حذف کنید.

nazanin045
2013-03-18, 11:46 AM
این سه لینکی که برای رفع مشکل لود به من معرفی کردید هیچ کدام نصب نشد ولی یک فایل منیجر تونستم دانلود کنم ولی پوشه ای در تصاویر به اسم PAlbTN_ نتونستم پیدا کنم.برای مشکل آنتی ویروس هم کدش 1234 یا چهر تا صفر نبود و متوجه ی راه حل دیگتون هم نشدم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین

Hamïd
2013-03-18, 06:47 PM
این سه لینکی که برای رفع مشکل لود به من معرفی کردید هیچ کدام نصب نشد ولی یک فایل منیجر تونستم دانلود کنم ولی پوشه ای در تصاویر به اسم PAlbTN_ نتونستم پیدا کنم.برای مشکل آنتی ویروس هم کدش 1234 یا چهر تا صفر نبود و متوجه ی راه حل دیگتون هم نشدم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین

1. اگه نتونستید برنامه‌ها رو نصب کنید احتمالا به خاطر اینه که گوشی‌تون هک نیست!
برای هک گوشی میتونید به قسمت هک و ساین (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=448) برید و با یکی از روش‌های موجود (در قسمت‌های مهم) گوشی‌تون رو هک کنید.
سؤالات بیشتر در مورد هک رو هم در این تاپیک (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108798) مطرح کنید.

2. برای دیدن پوشهٔ مذکور، بهتره از فایل منیجر X-Plore استفاده کنید. همچنین در این فایل منیجر از قسمت تنظیمات باید گزینه دیدن موارد مخفی رو هم فعال کنید. چون اون پوشه در حالت طبیعی مخفی هست.

3. برای رمز اون آنتی ویروس من به صورت کلی گفتم. شاید اگه در همون تاپیکی که ازش دانلود کردید این مسيله رو مطرح کنید بهتر جواب خواهید گرفت.

4. اون برنامه SIScontent (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=201322) برای ویرایش فایلهای سیمبینی (sis, sisx) در کامپیوتر هست.احتمالا تا حالا باهاش کار نکرده کردید!. با این برنامه کارهای زیادی میشه کرد که یکی از اونها یافتن محلهایی هست که هنگام نصب فایل در گوشی کپی میشه. متأسفانه امکان آموزشش در این تاپیک نیست.
نمونه مشابه این کار برای گوشی با برنامه SIS Editor (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=188501) انجام میشه. به صورت خلاصه بگم که بعد از نصب SIS Editor برنامه sis یا sisx مربوطه رو بهش معرفی میکنید. سپس در قسمت یکی مونده به آخر یعنی File list وارد شده و از آپشن گزینهٔ Extract all رو زده و یکی از دریوها (مثلا E) رو انتخاب مبکنید تا در اونجا باز بشه. حالا از برنامه بیرون بیایید و به همون محلی که سیو کردید برید تا محلها و پوشه‌های مورد نظری که در صورت نصب کپی میشده رو ببینید.
در این صورت میتونید با یه اکسپلورر (بهتره X-Plore) به محلهای فوق در گوشی رفته و اون برنامه رو به صورت دست حذف کنید.
(اگه پوشه‌ای علامت ! داره یعنی این برنامه هنگام نصب از شما محل ذخیره رو سؤال می‌کرده که ممکن بر اساس محل نصب اون علامت همون معنی درایو C یا E رو بده.)

پ‌ن: اگه از آموزش کوتاه برنامه SIS Editor چیزی متوجه نشدید بهتره دیگه سؤال نکنید چون اینجا محلی برای آموزش نرم‌افزارها نیست. با یک سرچ ساده هم می‌تونید این آموزش‌ها رو به دست بیارید.

موفق باشید :flower:

zoooooltan
2013-03-24, 09:59 PM
من یه N8 دارم یه رم 16 هم روشه که پر بود مشکلی هم نداشت دیروز چنتا فایل ازش پاک کردم سرعتش پایین اومده حتی یه ویدیو رو هم بدون گیر پخش نمی کنه چیکار کنم؟

Hamïd
2013-03-24, 10:30 PM
من یه N8 دارم یه رم 16 هم روشه که پر بود مشکلی هم نداشت دیروز چنتا فایل ازش پاک کردم سرعتش پایین اومده حتی یه ویدیو رو هم بدون گیر پخش نمی کنه چیکار کنم؟

نیازی نیست در تمام تاپیکهای مرتبط پست بدید.
در یک تاپیک سؤالتون رو مطرح کنید هم دیده خواهد شد.

pouya8287
2013-08-16, 09:40 PM
سلام دوستان من یه گوشی n8 دارم هنگام تماس در بعضی مواقع اررور میده که : (غیر مجاز) می خواستم بدونم مشکل از کجاست و را حل اش چیه؟ خواهشا سریعا جواب بدید. با تشکر

pouya8287
2013-08-16, 10:34 PM
متاسفانه هر چند روزي درزمان تماس مکرر پيام غير مجاز را ميده و به هيچ عنوان اجازه ارتباط نميده مگر خاموش و روشنش کنم به دوستان هم گفتم .فلش هم را انجام دادم ولي درست نشد .

mahdi074
2013-08-16, 10:42 PM
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی عزیزان
ما سه تا گوشی داریم(ان8 _ ایکس7_ ویواز پرو یو 8) که با نرمافزار wechat مشکل دارن ....یعتی نرم افزار رو همشون نصب میشه اما زبون فارسیشون برعکسه
مثلا وقتی برامون کلمه ی "سلام" رو مینویسن تو گوشی ما "مالس" نشون داده میشه
لطفا راهنمایی کنید

Hamïd
2013-08-17, 06:30 AM
سلام دوستان من یه گوشی n8 دارم هنگام تماس در بعضی مواقع اررور میده که : (غیر مجاز) می خواستم بدونم مشکل از کجاست و را حل اش چیه؟ خواهشا سریعا جواب بدید. با تشکر

متاسفانه هر چند روزي درزمان تماس مکرر پيام غير مجاز را ميده و به هيچ عنوان اجازه ارتباط نميده مگر خاموش و روشنش کنم به دوستان هم گفتم .فلش هم را انجام دادم ولي درست نشد .
درود...
ممکنه مشکل از سیم کارت باشه! با یه سیم کارت دیگه هم امتحان کنید ببینید همین ارور رو میده؟
در ضمن اگه ممکنه ارور رو به انگلیسی بفرمایید.


سلام و خسته نباشید خدمت همه ی عزیزان
ما سه تا گوشی داریم(ان8 _ ایکس7_ ویواز پرو یو 8) که با نرمافزار wechat مشکل دارن ....یعتی نرم افزار رو همشون نصب میشه اما زبون فارسیشون برعکسه
مثلا وقتی برامون کلمه ی "سلام" رو مینویسن تو گوشی ما "مالس" نشون داده میشه
لطفا راهنمایی کنید
درود...
این مشکل مربوط به گوشی نیست! مشکل از اون برنامه ست... چون زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه...

nima5398
2013-08-18, 11:21 AM
با سلام
دوستان من از وقتی که فریمور کوک شده استفاده کردم گوشیم MMS نمیفرسته. یعنی قبلا با Belle refresh میفرستاد اما الان با zeus belle نه. چیکار کنم؟ گوشیم ان8 هستش

Hamïd
2013-08-18, 09:00 PM
با سلام
دوستان من از وقتی که فریمور کوک شده استفاده کردم گوشیم MMS نمیفرسته. یعنی قبلا با Belle refresh میفرستاد اما الان با zeus belle نه. چیکار کنم؟ گوشیم ان8 هستش
درود...
ممکنه مشکل از اون فیرمور کوک شده باشه!
به نظرم مشکلتون رو با همون کوکر در میون بذارید بهتره... چون خودش بهتر میتونه در مورد کوکش نظر بده.

sharifi33
2013-08-29, 01:18 PM
با سلام خدمت دوستان من با برنامه فرینگ مشک دارم یعنی نصبش میکنم ولی وقتی شماره تلفنم رو وارد میکنم کد فعال سازی رو برام نمیفرسته لطفا کمکم کنید

Hamïd
2013-08-30, 10:29 AM
با سلام خدمت دوستان من با برنامه فرینگ مشک دارم یعنی نصبش میکنم ولی وقتی شماره تلفنم رو وارد میکنم کد فعال سازی رو برام نمیفرسته لطفا کمکم کنید
لطفا مشکلات مربوط به یک برنامه خاص رو در تاپیک همون برنامه مطرح کرده و منتظر جواب بمونید.
اگه کسی بلد باشه همونجا کمکتون خواهد کرد.

mahdifaya
2013-09-07, 09:05 PM
کسی میدونه؟ طریقه پاک کردن javaruntime از روی گوشی های بلله اخه بازی های جاوا رو گوشی 701 کمی گیر داره به نظرم میاد به دلیل javaruntime باشه

Hamïd
2013-09-07, 09:35 PM
کسی میدونه؟ طریقه پاک کردن javaruntime از روی گوشی های بلله اخه بازی های جاوا رو گوشی 701 کمی گیر داره به نظرم میاد به دلیل javaruntime باشه
نه حذف میشه و نه نیازی به حذف هست... تمامی مشکلات گیر و لگ در بازیها به قدرت cpu و gpu مربوط میشه...
در ضمن یه نگاهی هم به اسم تاپیک مینداختید خوب میشد: طرح سوالات و مشکلات گوشی N8 :hmm: